• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Aaa bende ısırganı ılk kez duydum sutu kant ıcıne maydnz koy buhrnda bekle dıye duydm bende ya o da nasl olur bılmem azcık sakarımda ben kesın yakarım kendımı :1:

Canim ufak plastik kaba dok bulasik yikadigin filan buharinda dur iltihaba filan birebirmis

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Ya cnm ısırgan nerden bulacaz ve nasıl yapılıyor kı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ablacım bulamayacgımdan ben maydonzlusunu yapcam o da cok ıyımıs . Yarım kılo süte bır bag maydnz koyuyorsn buharı cıkana kadr kaynatyrsn snra belıne carsf dolayıp bacaklarının arasına alıp çöelıyrmussun ama tabı ustunde gıysı olmaycak artık buhar cıkmayınca tekrar ocagı koyup kayntıp tekrar oturcakmıssın 3 4 kere falan yapıcakmıssın fakat sonra yatıcakmıssın ve asla usutmeyın dıyorlar.

Valla ablacım bulamayacgımdan ben maydonzlusunu yapcam o da cok ıyımıs . Yarım kılo süte bır bag maydnz koyuyorsn buharı cıkana kadr kaynatyrsn snra belıne carsf dolayıp bacaklarının arasına alıp çöelıyrmussun ama tabı ustunde gıysı olmaycak artık buhar cıkmayınca tekrar ocagı koyup kayntıp tekrar oturcakmıssın 3 4 kere falan yapıcakmıssın fakat sonra yatıcakmıssın ve asla usutmeyın dıyorlar.

Hımm bende hiçbir sorun yok ama yınede olmuyor bebiş bende deneyim allahtan umut kesilmez

Hımm bende hiçbir sorun yok ama yınede olmuyor bebiş bende deneyim allahtan umut kesilmez

Dene tabı abla ne kaybetcen ama dıkkat et yakma kendını ve kesınlıkle usutme gunde 3 kez 3 gun yapacakmıssın

Ozaman adetten sonra baslayım şimdi olmaz yumurtlama donemım şimdi hamiş falan olurum olan bebişte gider:))))

Ablacım yanlış hatrlamıyrsam reglı bıttıkten hemen sonra yapıyorsun zaten ovulasyn donemınde kesınlkle yapma Allah korusun bebegıne bırsey falan olur

Back