cok sükür canim evet ya dikkati birakmamam lazim yinede erken gelmeolasiligi yüksek
epudural dogum dedi doktoum simdi baktimda herkes iyi diyor bide dogum izledim cok duygulandimEpidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube
esiminde yanimda olmasini istiyorum ama oda seni orda öyle görürsem dayanamam diyor bakalim ne olacak sen nasilsin?
super bnce inanki yaklasik 25seneden beri var epidural eskiden cok pahaliymis ilk ciktigi zamanlar ama simdi cok cok da degil inanki deger bnce insallah kacirmazlar cunku epidural ignesini vurulmasi icin zaman var vajina 4cm ile6cm arasi acik oldugu zaman vuruyorlar sonrasinda zaten dogurabilirsin diyip zaten sakincalida ozaman bebek icin yapmiyorlar bnce cok iyi bir karar ben bile oyle dusunuyorum iannki sezeryan en son care olacak artik oyle kasap gibi kimseleri dogramamamlari cok iyi aartik en son care olmasina cok sevindim sen fazla izleme dogum seylerini hele hele bu donemde hic bir kere bakmissin ama birdaha da bakma ister istemez etkiler cunku hep oyle derler ama ana olmak gibi baba olmakda kolay degil bnce al esini yanina sonucda kimsem yok demistin orda bnce mutlaka esin yaninda olmali birsey olmaz allah verir o sakinligi sabiri esine emin ol....
iyiyim ne olsun isde bir yandan evle ugrasiyorum diger yandan da ise gittim iki saat durdum ama yorulmusum gecen cumartesi yeni koltuk almistim onlar gelecekti koltgu kirmislar beceriksizler depodan alirkan artik iki hafta sonraya kaldi anlayacagin ne cam silebildim ne temizlik halillarimi yikatmaya vermistim iannki iki aydan beri paketli halde duruyorlar serilmeyi bekliyorlar evde duzen yok hali bile yok ciplak evde gocebe hayat gibi yasiyoruz aylardan beri artik tak etdi canima diyorum gelsede artik biran once bnde bilsem duzenimi canim boyle evdede temizlik yapasi gelmiyor yarim eve