selam asicim nasilsin iyimisin bugun hastaheneye gidecektin ne oldu aldin mi randevu
iyiyim tatlim yazdim az önce sen nasilsin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam asicim nasilsin iyimisin bugun hastaheneye gidecektin ne oldu aldin mi randevu
canım kusura bakma biraz geç cevap verdim küçük meleğim acıkmıştı göbüşkomuzu doyurduk gekdik canım bende 2 yıldır uğraşıyorum hep aynı dr a gitmedim 5 ay önce dr umu değiştirdim bu ay ilk çatlatma iğnemle hamile kaldım Allah herkese nasib etsin, canım benim belirtilerim göğüslerim ağrılı bi şekilde büyüdü kasıklarımda sürekli sızlamalar vardı sanki içerde bi kaynama varmış gibi belim sürekli ağrıyordu hala ağrıyor iştahım açılmıştı bide karnımın altında küçük bi şişlik vardı karnımda ve göğüslerimdeki damarlar belirginleşti bide kokuları daha çok algılamaya başladım ama Alllaha şükür kokulardan falan midem bulanmıyor yani mide bulantısı yok,ben tam sivilcelendim galiba adet olucam derken adetim gecikmeye başladı 7inci günü kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı Allaha çok şükür, ben içimi hep ferah tutmaya çalıştım ve Rabbim hayırlısıyla nasib etti sağlıklada devamını getirmeyi nasib etsin, Rabbim tüm isteyenlere versin sağlıkla inşallah![]()
Selam hanimlar eve yeni geldik bizneyseki evhamlancak bisi yok suanda dogum tarihimizi aldik hastaneden kasim annesi olacaktik ama
12.10.2011 ekimde olacak normal haftasini buluyir yani herseyleri cok iyi kilosu sagliklari yerinde dedi doktorum
bu arada kendi tedavime bakan doktorumu gördüm cok sevindi kadin yanormal hamile gibisin dedi
ameliyatimi o yapacak cok sevindim yani epudural yapicaz dedi bakalim önümüzdeki ayin 11de konusmaya gitcez iste önce
toplam haftamiz 37+1 oluyor doguma girecegimiz gün tabiki yinede aldanma dedi süpriz yapmazlarsa bu tarih gecerli dedi ama dün aksam cok sancim oldu benim
resmen oturarak uyumaya calistim ama suan iyiyiz :81::81::81: cuma günüde kendi doktoruma gidiyorum sanirim 10 gün düstü randevularimiz
Sagol canim ALLAH sanada nasip etsin böyle güzel endiseli günler![]()
Çok sevindim canım iyi olmalarına bebişlerin...
Zaten canım çoğu bebek 37. haftada geliyor....
İnşaallah o zamana varsınlarda....
Normal gebeliklerde 15 güne düşüyor senin 10 güne düşmesi normal canım....
Hem bebişleri daha sık görmüş olursun işte....
Amiiiiiinnnnn canım duaların için.....
Sagol canim iyilermis cok sükür insan kime inanacagini sasiriyor artik
insallah zamaninda gelirler dedigin gibi
yoruldum tabi biraz dolastik felan sen nasilsin bakalim burda bi yagmur yagiyor bi günes aciyor![]()
Bildiğin gibi işte....
Okula başladık bugün işte....
Yani maraton başladı say.....
Sizin oralara kış yavaş yavaş geliyor yani...
Tam zamanında taşındın canım....
Hayırlısıyla bebişlerde gelince evde sıcacık büyütürsün bebişleri....
Yaza da Türkiye de gezdirirsin bebişleri parklarda İnşaallah...
Oda olmasa zaman gecmaz canim ya ne yapacaksin hayat iste
kis yokta burda havalar böyle oluyor genelde
evet ya öyle denk getirdik iyide oldu odalari felan hazir en azindan tek camasirlari yikayacam o kadar
ben düsünmüyorum gelmeye ama esimin isi belli olmaz isterse tek gider artik ben yapamam cocuklar kücük olur hem![]()
Kız mayısa 7 aylık olacak hayırlısıyla bebişler....
Ek gıdaya bile geçmiş olacaklar gidebilirsin hayırlısıyla....
canım benim maşallah bebişlerine nazar değmesin melekler onlar kendine dikkat et canım yürüyüş egzersiz falan yapıyormusun iyi gelir canım senin ve tüm bebek bekleyen anne adaylarının Allah yardımcısı olsun heralde bütün eşyaları hazırdır Allah sağlıkla giydirmeyi büyütmeyi nasib etsin,sağol canım şimdiden görünürmü ultrasonda,kaçıncı haftada görünüyor ve çoğul gebelik olduğu ne zaman belli oluyor, amin canım Allah olmayanlara ve tüm isteyenlerede versinSelam hanimlar eve yeni geldik bizneyseki evhamlancak bisi yok suanda dogum tarihimizi aldik hastaneden kasim annesi olacaktik ama
12.10.2011 ekimde olacak normal haftasini buluyir yani herseyleri cok iyi kilosu sagliklari yerinde dedi doktorum
bu arada kendi tedavime bakan doktorumu gördüm cok sevindi kadin yanormal hamile gibisin dedi
ameliyatimi o yapacak cok sevindim yani epudural yapicaz dedi bakalim önümüzdeki ayin 11de konusmaya gitcez iste önce
toplam haftamiz 37+1 oluyor doguma girecegimiz gün tabiki yinede aldanma dedi süpriz yapmazlarsa bu tarih gecerli dedi ama dün aksam cok sancim oldu benim
resmen oturarak uyumaya calistim ama suan iyiyiz :81::81::81: cuma günüde kendi doktoruma gidiyorum sanirim 10 gün düstü randevularimiz
rica ederiz canim sen ve bebisin iyi olsunda ne güzel bak bebeisini görcen yakinda dikkat et kendine yinede
ALLAH olmayanlara versin tez zamanda tekrar tebrik ederim
Selam hanimlar eve yeni geldik bizneyseki evhamlancak bisi yok suanda dogum tarihimizi aldik hastaneden kasim annesi olacaktik ama
rica ederiz canim sen ve bebisin iyi olsunda ne güzel bak bebeisini görcen yakinda dikkat et kendine yinede
ALLAH olmayanlara versin tez zamanda tekrar tebrik ederim
canım benim maşallah bebişlerine nazar değmesin melekler onlar kendine dikkat et canım yürüyüş egzersiz falan yapıyormusun iyi gelir canım senin ve tüm bebek bekleyen anne adaylarının Allah yardımcısı olsun heralde bütün eşyaları hazırdır Allah sağlıkla giydirmeyi büyütmeyi nasib etsin,sağol canım şimdiden görünürmü ultrasonda,kaçıncı haftada görünüyor ve çoğul gebelik olduğu ne zaman belli oluyor, amin canım Allah olmayanlara ve tüm isteyenlerede versin![]()
Sagol canim amin insallah darisi tüm bekleyenlerin basina diyelim yürüyüs yapiyorumda cok degil yoruluyorum
tansiyonum düsüyor herseyleri hazir cok sükür ben gittigimde 7 haftalikti sanirim görünmüstü ama tek kese sonra kalp atisi gittik
o zaman cift dedi doktorumuz senin sansinda var ikiz olabilir canim
3 senelik evliyim cocuk önceleri hic dusunmezdim ama simdi hamile kalmak istiyorum ama en az yine 2 sene kadar beklemek zorundayim malesef su iki sene gecsin baska birsey istemiyorum
3 senelik evliyim cocuk önceleri hic dusunmezdim ama simdi hamile kalmak istiyorum ama en az yine 2 sene kadar beklemek zorundayim malesef su iki sene gecsin baska birsey istemiyorum
Afiyet olsun canım sana da bebişe de belki de bebişlere...
Biricik(Asifirari) de çatlama iğnesiyle hamile kalmıştı canım, yanlış hatırlamıyosam 3 yumurtası vardı gelişmiş ona da ben böyle diyordum bi baktık ikizmiş.....
Senin kaç yumurtan vardı canım?
Bu arada benim adım da Aysu...Duaların için Amiiiiiiiinnnnnnn.......
Selam neden beklemek zorundasin canim?![]()
Hoşgeldin canım aramıza....:80::79:
Neden 2 sene daha beklemek zorundasın canım?
mrehaba canim esim de bende issiziz söle bi toparlanim ondan sonra ilk isim bebek bu yuzden beklemek zorundayim