• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 31 haftalık(Kız)(Erkek) :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 30 haftalık(erkek):emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 29 haftalık (kız) :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 24 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 24 haftalık (kız):emir_bebek: :nazar:
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 24 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 23 haftalık :emir_bebek::nazar:
Rojda0819 hamile :49: 22 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 20 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 20 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Kayyum hamile:49: 20 haftalık:emir_bebek::nazar:
AdaESILA hamile:49: 18 haftalık:emir_bebek::nazar:
Arwen83 Hamile :49: 18 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Nurdansalim Hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek: :nazar:
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 Hamile :49: 10 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk Hamile:49: 9 haftalik:emir_bebek::nazar:
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile:49: 9 haftalık :emir_bebek::nazar:
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım adet gecikmenden önceki belirtilerin nelerdi?

canım adetten önceki bariz belirtilerim
ateşim yüksekti yaklaşık bi adet öncesinden 2 hafta kadar ve halada devam ediyor ateşimin yüksekliği
kasıklarımda ağrım oluyordu aynı adet sancısı gibi hatta ben adet olmayı bekliyordum. günümde çok geçmeden yaptım testi öylesine yapılmış bi testti yani her ay yapıyorum bu ayda yapayım bari dedim :))
göğüslerimde sancım vardı birde eklemlerimde genel olarak bacağımda ağrım olmuştu 2-3 gün kadar. o çok dikkatimi çekmişti hatta bi yerdemi okumuştum yanlış hatırlamıyorsam öyle ağrılarda belirti olabiliyormuş:44:
bunlar dışında başka bi belirtim olmadı canım halada adet gecikmesi dışında hamileyim diyebileceğim bi belirtim yok :)

sevgili Asifirari ve Bebişim1 mesajlarınızı yeni gördüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim darısı tüm bebiş isteyenlere inşallah, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin, kimse korkmasın Asifirarinin de dediği gibi Yüce Allahım ol deyince oluyor azmedin ve peşini bırakmayın, bu arada doktorum cumaya kadar dolu yalnızca cuma gününe randevu alabildim herşeyin hayırlısı Allahım hepimizin gönlüne göre versin:49:

canım adetten önceki bariz belirtilerim
ateşim yüksekti yaklaşık bi adet öncesinden 2 hafta kadar ve halada devam ediyor ateşimin yüksekliği
kasıklarımda ağrım oluyordu aynı adet sancısı gibi hatta ben adet olmayı bekliyordum. günümde çok geçmeden yaptım testi öylesine yapılmış bi testti yani her ay yapıyorum bu ayda yapayım bari dedim :))
göğüslerimde sancım vardı birde eklemlerimde genel olarak bacağımda ağrım olmuştu 2-3 gün kadar. o çok dikkatimi çekmişti hatta bi yerdemi okumuştum yanlış hatırlamıyorsam öyle ağrılarda belirti olabiliyormuş:44:
bunlar dışında başka bi belirtim olmadı canım halada adet gecikmesi dışında hamileyim diyebileceğim bi belirtim yok :)

Anladım canım....

Bu anlattıklarının hepsini ben her adetimde yaşıyorum yaaa....:84:

O yüzden herkese tekrar tekrar soruyorum belki farklı bişey öğrenirim diye....

En kesini adet gecikmesi işte....

Doktora gittin mi canım?

sevgili Asifirari ve Bebişim1 mesajlarınızı yeni gördüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim darısı tüm bebiş isteyenlere inşallah, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin, kimse korkmasın Asifirarinin de dediği gibi Yüce Allahım ol deyince oluyor azmedin ve peşini bırakmayın, bu arada doktorum cumaya kadar dolu yalnızca cuma gününe randevu alabildim herşeyin hayırlısı Allahım hepimizin gönlüne göre versin:49:

Sağol canım İnşaallah....:49::emir_bebek::nazar:

Cuma gününü getiremezsin sen şimdi....:18: Herşeyin hayırlısı olsun....

Tekrardan Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....

Sen ne zamandır istiyordun canım?

Bi de adet gecikmenden önceki belirtilerin nelerdi?

Anladım canım....

Bu anlattıklarının hepsini ben her adetimde yaşıyorum yaaa....:84:

O yüzden herkese tekrar tekrar soruyorum belki farklı bişey öğrenirim diye....

En kesini adet gecikmesi işte....

Doktora gittin mi canım?

canım bende aynılarını yaşıyodum her ay

hatta sana bile demiştim ateşim yüksek diye sende bi arkadaşında ateşi yüksekti o hamile falan demiştin ama ben o ay hamile kalamamıştım :))

yani yine her ay olan belirtilerdi yaşadıklarım diyorum ya testi bile o kadar ümitsizce yaptımki her ay geleneksel yaptığım bişey gibi negatif sonuca hazırlayarak yaptım kendimi

ama Rabbim büyük nasip etti işte darısı sana tüm bebek isteyen arkadaşlarıma olsun...

ilk doktora gittiğimde kese minicik gözüktü belli belirsizdiama bebiş henüz oluşmamıştı. hatta çok korkmuştum ama kendimi hep en olumsuza hazırladım. boş gebelik olabilir vs diye

daha sonra geçen hafta tekrar gittim kese baya net gözüktü ve bebişiminde kalp atışları gözüküyodu ekranda tabiki büyük bi sevinç oldu.2 hafta sonra tekrar gidicem ama haftalar ilerledikçe korkularım artıyor. inşallah sağlıklı bi evlat nasip eder Allahım

canım bende aynılarını yaşıyodum her ay

hatta sana bile demiştim ateşim yüksek diye sende bi arkadaşında ateşi yüksekti o hamile falan demiştin ama ben o ay hamile kalamamıştım :))

yani yine her ay olan belirtilerdi yaşadıklarım diyorum ya testi bile o kadar ümitsizce yaptımki her ay geleneksel yaptığım bişey gibi negatif sonuca hazırlayarak yaptım kendimi

ama Rabbim büyük nasip etti işte darısı sana tüm bebek isteyen arkadaşlarıma olsun...

ilk doktora gittiğimde kese minicik gözüktü belli belirsizdiama bebiş henüz oluşmamıştı. hatta çok korkmuştum ama kendimi hep en olumsuza hazırladım. boş gebelik olabilir vs diye

daha sonra geçen hafta tekrar gittim kese baya net gözüktü ve bebişiminde kalp atışları gözüküyodu ekranda tabiki büyük bi sevinç oldu.2 hafta sonra tekrar gidicem ama haftalar ilerledikçe korkularım artıyor. inşallah sağlıklı bi evlat nasip eder Allahım

Amin canım İnşaallah.....:49::emir_bebek::nazar:

Allah senin ve tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin....

Bizim bayanların anlattıklarına göre o korkular 9 ay boyunca sürüyormuş canım....

Sen içini ferah tut,hayırlısıyla bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın canım....:emir_bebek::nazar:

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile :49: 31 haftalık(Kız)(Erkek) :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Bahar1212 hamile :49: 30 haftalık(erkek):emir_bebek::nazar:
Nissam hamile :49: 29 haftalık (kız) :emir_bebek::nazar:
Nalan86 hamile :49: 24 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Evanur hamile :49: 24 haftalık (kız):emir_bebek: :nazar:
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek :emir_bebek::nazar:
Tugbanur2008 hamile :49: 24 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Tuanafunda hamile :49: 23 haftalık :emir_bebek::nazar:
Rojda0819 hamile :49: 22 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Epsilonsigma hamile:49: 20 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Beklemede hamile :49: 20 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Kayyum hamile:49: 20 haftalık:emir_bebek::nazar:
AdaESILA hamile:49: 18 haftalık:emir_bebek::nazar:
Arwen83 Hamile :49: 18 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Nurdansalim Hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek: :nazar:
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile :49: 15 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 Hamile :49: 10 haftalık :emir_bebek: :nazar:
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk Hamile:49: 9 haftalik:emir_bebek::nazar:
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile:49: 9 haftalık :emir_bebek::nazar:
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin canım İnşaallah.....:49::emir_bebek::nazar:

Allah senin ve tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin....

Bizim bayanların anlattıklarına göre o korkular 9 ay boyunca sürüyormuş canım....

Sen içini ferah tut,hayırlısıyla bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın canım....:emir_bebek::nazar:

Amin inşallah canım

9 ay bu düşüncelerlee nasıl geçecekk Allah sabır versinn:9::97:

Amin inşallah canım

9 ay bu düşüncelerlee nasıl geçecekk Allah sabır versinn:9::97:

Kız hele bi arkadaşım doğduktan sonra bile bi kaç ay geceleri arada kalkıp kalkıp nefes alıyor mu diye bile bakıyorum dedi yani....

Annelik böyle bişey işte...

Allah en kısa zamanda bana ve isteyen herkese nasip etsin İnşaallah....

Kız hele bi arkadaşım doğduktan sonra bile bi kaç ay geceleri arada kalkıp kalkıp nefes alıyor mu diye bile bakıyorum dedi yani....

Annelik böyle bişey işte...

Allah en kısa zamanda bana ve isteyen herkese nasip etsin İnşaallah....

Amin canım bütün kalbimlee istiyorum ve kocaman bir Aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummmm
Allahım en kısa zamanda yaşatsın sanadaaaa

Sağol canım İnşaallah....:49::emir_bebek::nazar:

Cuma gününü getiremezsin sen şimdi....:18: Herşeyin hayırlısı olsun....

Tekrardan Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....

Sen ne zamandır istiyordun canım?

Bi de adet gecikmenden önceki belirtilerin nelerdi?

canım kusura bakma biraz geç cevap verdim küçük meleğim acıkmıştı göbüşkomuzu doyurduk gekdik canım bende 2 yıldır uğraşıyorum hep aynı dr a gitmedim 5 ay önce dr umu değiştirdim bu ay ilk çatlatma iğnemle hamile kaldım Allah herkese nasib etsin, canım benim belirtilerim göğüslerim ağrılı bi şekilde büyüdü kasıklarımda sürekli sızlamalar vardı sanki içerde bi kaynama varmış gibi belim sürekli ağrıyordu hala ağrıyor iştahım açılmıştı bide karnımın altında küçük bi şişlik vardı karnımda ve göğüslerimdeki damarlar belirginleşti bide kokuları daha çok algılamaya başladım ama Alllaha şükür kokulardan falan midem bulanmıyor yani mide bulantısı yok,ben tam sivilcelendim galiba adet olucam derken adetim gecikmeye başladı 7inci günü kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı Allaha çok şükür, ben içimi hep ferah tutmaya çalıştım ve Rabbim hayırlısıyla nasib etti sağlıklada devamını getirmeyi nasib etsin, Rabbim tüm isteyenlere versin sağlıkla inşallah:49:

Son düzenleme:
Selam hanimlar eve yeni geldik biz:3::3::3:neyseki evhamlancak bisi yok suanda dogum tarihimizi aldik hastaneden kasim annesi olacaktik ama
12.10.2011 ekimde olacak normal haftasini buluyir yani herseyleri cok iyi kilosu sagliklari yerinde dedi doktorum
bu arada kendi tedavime bakan doktorumu gördüm cok sevindi kadin ya:70::71:normal hamile gibisin dedi :40:
ameliyatimi o yapacak cok sevindim yani epudural yapicaz dedi bakalim önümüzdeki ayin 11de konusmaya gitcez iste önce
toplam haftamiz 37+1 oluyor doguma girecegimiz gün tabiki yinede aldanma dedi süpriz yapmazlarsa bu tarih gecerli dedi ama dün aksam cok sancim oldu benim
resmen oturarak uyumaya calistim ama suan iyiyiz :81::81::81: cuma günüde kendi doktoruma gidiyorum sanirim 10 gün düstü randevularimiz

heee iyi ozaman okadar kilo aldiysan super bnce ozaman kirmizysa malesef gitmiyorlar cookkk gidiyor diyenler var ama iannki gitmiyor dermotolok bir arakdasim var indan biliyorum kesinlikle gitmiyor kirmizi olanlar olsun artik eski kilona dusunce belki sikilasir karnin toplarsa kendini belki gider insallah...sezeryandan sonra gobegini sarmayi sakin unutma sonra sarkiyor ve gec kalmissan sporda toparlayamiyor elinden geldigi kadariyla sairili olsun gobisin

aman evacim gitmesin yahu herseye deger valla dün aksam bende birden koptum netten :1::1:demekki yine tadilat vardi:53:

Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun....

Annelik böyle bişey işte....

Sagol canim ALLAH sanada nasip etsin böyle güzel endiseli günler:nazar::emir_bebek:

rica ederiz canim sen ve bebisin iyi olsunda ne güzel bak bebeisini görcen yakinda dikkat et kendine yinede
ALLAH olmayanlara versin tez zamanda tekrar tebrik ederim:64::64::64:

Back
X