İyilik canım bildiğin gibi....
Sen nasılsın canım?
Hamilelik nasıl gidiyor?
bende iyi sayılırım canım tam olarak hamilelik belirtileri yaşamıyorum şükür rahatsız etmiyor yani mide bulantım falan aşırı yok.
sadace çook uykum varr çokk :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyilik canım bildiğin gibi....
Sen nasılsın canım?
Hamilelik nasıl gidiyor?
bende iyi sayılırım canım tam olarak hamilelik belirtileri yaşamıyorum şükür rahatsız etmiyor yani mide bulantım falan aşırı yok.
sadace çook uykum varr çokk :))
Canım adet gecikmenden önceki belirtilerin nelerdi?
hayırlı olsun canım
darısı tüm isteyenlere......
canım adetten önceki bariz belirtilerim
ateşim yüksekti yaklaşık bi adet öncesinden 2 hafta kadar ve halada devam ediyor ateşimin yüksekliği
kasıklarımda ağrım oluyordu aynı adet sancısı gibi hatta ben adet olmayı bekliyordum. günümde çok geçmeden yaptım testi öylesine yapılmış bi testti yani her ay yapıyorum bu ayda yapayım bari dedim :))
göğüslerimde sancım vardı birde eklemlerimde genel olarak bacağımda ağrım olmuştu 2-3 gün kadar. o çok dikkatimi çekmişti hatta bi yerdemi okumuştum yanlış hatırlamıyorsam öyle ağrılarda belirti olabiliyormuş:44:
bunlar dışında başka bi belirtim olmadı canım halada adet gecikmesi dışında hamileyim diyebileceğim bi belirtim yok :)
sevgili Asifirari ve Bebişim1 mesajlarınızı yeni gördüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim darısı tüm bebiş isteyenlere inşallah, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin, kimse korkmasın Asifirarinin de dediği gibi Yüce Allahım ol deyince oluyor azmedin ve peşini bırakmayın, bu arada doktorum cumaya kadar dolu yalnızca cuma gününe randevu alabildim herşeyin hayırlısı Allahım hepimizin gönlüne göre versin![]()
Anladım canım....
Bu anlattıklarının hepsini ben her adetimde yaşıyorum yaaa....:84:
O yüzden herkese tekrar tekrar soruyorum belki farklı bişey öğrenirim diye....
En kesini adet gecikmesi işte....
Doktora gittin mi canım?
canım bende aynılarını yaşıyodum her ay
hatta sana bile demiştim ateşim yüksek diye sende bi arkadaşında ateşi yüksekti o hamile falan demiştin ama ben o ay hamile kalamamıştım :))
yani yine her ay olan belirtilerdi yaşadıklarım diyorum ya testi bile o kadar ümitsizce yaptımki her ay geleneksel yaptığım bişey gibi negatif sonuca hazırlayarak yaptım kendimi
ama Rabbim büyük nasip etti işte darısı sana tüm bebek isteyen arkadaşlarıma olsun...
ilk doktora gittiğimde kese minicik gözüktü belli belirsizdiama bebiş henüz oluşmamıştı. hatta çok korkmuştum ama kendimi hep en olumsuza hazırladım. boş gebelik olabilir vs diye
daha sonra geçen hafta tekrar gittim kese baya net gözüktü ve bebişiminde kalp atışları gözüküyodu ekranda tabiki büyük bi sevinç oldu.2 hafta sonra tekrar gidicem ama haftalar ilerledikçe korkularım artıyor. inşallah sağlıklı bi evlat nasip eder Allahım
Amin canım İnşaallah.....
Allah senin ve tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin....
Bizim bayanların anlattıklarına göre o korkular 9 ay boyunca sürüyormuş canım....
Sen içini ferah tut,hayırlısıyla bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın canım....![]()
Amin inşallah canım
9 ay bu düşüncelerlee nasıl geçecekk Allah sabır versinn:97:
Kız hele bi arkadaşım doğduktan sonra bile bi kaç ay geceleri arada kalkıp kalkıp nefes alıyor mu diye bile bakıyorum dedi yani....
Annelik böyle bişey işte...
Allah en kısa zamanda bana ve isteyen herkese nasip etsin İnşaallah....
Amin canım bütün kalbimlee istiyorum ve kocaman bir Aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummmm
Allahım en kısa zamanda yaşatsın sanadaaaa
Amin canım Amiiiiiiiiiinnnnnnnn.........
Ben çıkıyorum canım sonra görüşürüz....
Kendine ve bebişine iyi bak....:79::80:
Sağol canım İnşaallah....
Cuma gününü getiremezsin sen şimdi....:18: Herşeyin hayırlısı olsun....
Tekrardan Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım....
Sen ne zamandır istiyordun canım?
Bi de adet gecikmenden önceki belirtilerin nelerdi?
heee iyi ozaman okadar kilo aldiysan super bnce ozaman kirmizysa malesef gitmiyorlar cookkk gidiyor diyenler var ama iannki gitmiyor dermotolok bir arakdasim var indan biliyorum kesinlikle gitmiyor kirmizi olanlar olsun artik eski kilona dusunce belki sikilasir karnin toplarsa kendini belki gider insallah...sezeryandan sonra gobegini sarmayi sakin unutma sonra sarkiyor ve gec kalmissan sporda toparlayamiyor elinden geldigi kadariyla sairili olsun gobisin
Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun....
Annelik böyle bişey işte....
sevgili Asifirari ve Bebişim1 mesajlarınızı yeni gördüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim darısı tüm bebiş isteyenlere inşallah, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin, kimse korkmasın Asifirarinin de dediği gibi Yüce Allahım ol deyince oluyor azmedin ve peşini bırakmayın, bu arada doktorum cumaya kadar dolu yalnızca cuma gününe randevu alabildim herşeyin hayırlısı Allahım hepimizin gönlüne göre versin![]()