Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vayyyyyyyyyyyyyyyyyy eski fistuklarım toplanmış güze giriyoruz kankalar birleştiiiiiiiiiiiiiiiii
bebişimm asiii nissamm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz????????????????
hosgeldiiiiinnnSekerim nasilsin??
nerelerdeydin bakalim kacak seniözlettin valla az kaldi canim
ama 6 mi 8mi bilmem yarin hastaneye gidiyorum doktorum söledi dogum icin gün alicaz sezeryan olacagim
evi tasirken cok yordum sanirim kendimi rahim agzin kisalmis dedi yarin bide hastanede bakilacak iste hayirlisi olsun
isim esim düsündü sagolsun kizcemin adi narin oglumun adida babasinin adi olacak yusuf can ALLAH izin verirse insallah
sen neler yaptin nasil gidiyor hayat?
begen butonumuz olmadigi icin ben yazim asi bu mesaji begendi :d
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vayyyyyyyyyyyyyyyyyy eski fistuklarım toplanmış güze giriyoruz kankalar birleştiiiiiiiiiiiiiiiii
bebişimm asiii nissamm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz????????????????
iyiyimm annişimmmm. Ama okul başladııı, bayağı ayakta kaldımm bayramdan önceee 1 hafta ayakta idim ayaklarım 3. Günde kaz ayağı gibi şiştiii. şimdi ne yapacağım diye düşünüyorunnn. çok şükür iyiyim sizler . özlemişim sohbetlerimiziiiiiiiiii sizler anlatın neler yapıyosunuzzzz
cnmmmmmmmm teşekkürlerrr özlemişimmmmmmmmmmmm.
Ayyy hadi hayırlısı canım ya....
Taşındın mı....Hayırlı olsun yeni evin canım....
Niye yordun canım ya o kadar kendini....
İnşaallah çok erken gelmez bebişler hayırlısı olsun....
Ayyy isimleri de çok güzelmiş bebişlerin,Allah adlarıyla yaşatsın İnşaallah....
Napiyim canım ya bildiğin gibi işte....
Sizere müjdeli haber vermek isterdim ama aynen devam işte....
hoşgeldin caaaaaaaaannnnnnnnıııııııııııııımmmmmmmmmmm.....
Evet canım aynen öyle.....
Iyilik senden naber?
Sagol canim cok sükr tasindikta tam yerlesemedik bilirsin hersey heryerde bende yapamiyorum
yoruluyorum hemen geceleri bile uyuyamiyorum dün nasil yattim bilemedim
cokta yormadim ama oluyo iste canim bilindik biseydi zaten erken olur demisti doktorum
bakalim yarin gidelimde orda ne diycekler
insallah sende müjdeli haberler vereceksin canim insallah
ahh canim dogru ya bende niye görünmüyo diyodum normal ben evdeyken sisiyor ayaklarim ellerim
valla kimse yookken topigin tadi olmuyor tuzlu suya koy ayaklarini iner biraz ama tuzlada alakasi var kesmen lazim biraz
bende ne yapayim iyiyim ama yarin hastaneden dogum icin gün alacagim iste
sagol canim cok sükr tasindikta tam yerlesemedik bilirsin hersey heryerde bende yapamiyorum
yoruluyorum hemen geceleri bile uyuyamiyorum dün nasil yattim bilemedim
cokta yormadim ama oluyo iste canim bilindik biseydi zaten erken olur demisti doktorum
bakalim yarin gidelimde orda ne diycekler
insallah sende müjdeli haberler vereceksin canim insallah
Massalh massallh Allah nazarlardan saklasin cok ozledim sizleri
Yavaş yavaş olur gider sen yorma kendini canım....
Evet çoğul gebelikler genelde erken oluyor canım....
Yarın haber veririrsin bize....
İnşaallah canım İnşaallah....
iyiyim cnmmm umarım sende iyisindirrr.
Bu sezonda desene yazılıları birlikte okuyacağızzzz. Gece kuşu olacağızz. Zaten biz seninle kış arkadaşıyız yaz geldiii aşkımız bittii güz geldi kavuştukk. Haydi yeni sezon hayırlı olsun. Bu arada hiççç tatil yok biliyomusunnn.
Massalh massallh Allah nazarlardan saklasin cok ozledim sizleri
haydi hayırlı uğurlu olsun cnmmm. Bak bana yaz tamammııı. Bekliyorummm.
Bu arada sadece bu akşam müsade istesem sizden artık her akşam ben burdayım haberiniz olsunnnn.
Asicimm inan yemeklere asla eksra tuz atmıyorummm. Neyse onu yiyorum zevk almasamda. Ama bizim işçok yoğun ayakta kalıyorum çokkk. çokkk öptm hepinizi bakkk kaybolmayıınnnnnnnnn yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
yapmiyorum zaten esim kiziyor agrim oluyor genelde yatiyorum
evet ya sigmiyolar sanirim simdiden insallah canim ALLAH sanada göstersin bu güzel günleri
yarin 2 de randevum eve gelince muhakkak yazarim canim
Bu arada sadece bu akşam müsade istesem sizden artık her akşam ben burdayım haberiniz olsunnnn.
Asicimm inan yemeklere asla eksra tuz atmıyorummm. Neyse onu yiyorum zevk almasamda. Ama bizim işçok yoğun ayakta kalıyorum çokkk. çokkk öptm hepinizi bakkk kaybolmayıınnnnnnnnn yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.