Hamile Kalmak İsteyenler ve Bizimle Başlayıp Hamile Kalanlar.......

Bende büyük bi sorunun var zannetmistim
sonucta mantikli düsünüyorsun ama hemen isteyincede olmuyor canim
bebek rizkiyla gelirmis derler
karar senin tabiki ama cokta ertlememk lazim
malesef böle dusunmek zorundayim cunku bir gun (ALLAHIN IZNIYLE)bebegim oldugunda herseyiyle özene bözene ilgilenmek istiyorum

Olcaycım bence senden de ikiz haberi alacakmışız gibi geldi bana....

Hayırlısı olsun....Allah sağlıklı sıhhatli versin İnşaallah.....tek ,ikiz,üçüz önemli değil....

Canım biz 19 aydır istiyoruz....

Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu....

İnşaallah Allah'ım en kısa zamanda bize de sağlıkla sıhhatle nasip eder artık İnşaallah....

İSİM Beklenmeyen Adet Tarihi SONUÇ
Asifirari hamile 31 haftalık(Kız)(Erkek)
Bahar1212 hamile 30 haftalık(erkek)
Nissam hamile 29 haftalık (kız)
Nalan86 hamile 24 haftalık
Evanur hamile 24 haftalık (kız)
Fsane21 Doğum yaptı Batuhan bebek
Tugbanur2008 hamile 24 haftalık
Tuanafunda hamile 23 haftalık
Rojda0819 hamile 22 haftalık
Epsilonsigma hamile 20 haftalık
Beklemede hamile 20 haftalık
Kayyum hamile 20 haftalık
AdaESILA hamile 18 haftalık
Arwen83 Hamile 18 haftalık
Nurdansalim Hamile 15 haftalık
zseda06 6 Haziran. Beklemede
Saribuyu Hamile 15 haftalık
Sislicamm 17 Haziran. Beklemede
Makinist 23 Haziran. Beklemede
Bianka 27 Haziran. Beklemede
Sub 27 Haziran. Beklemede
Edsaz 31 Haziran. Beklemede
Sewimli54 Hamile 10 haftalık
Laleee 10 Temmuz. Beklemede
Gul1182 10 Temmuz. Beklemede
Ozgur80 12 Temmuz. Beklemede
Sevser 24 Temmuz. Beklemede
Mavusbebek 30 Temmuz. Beklemede
Haskena ....Temmuz. Beklemede
Sarıbeybi ....Temmuz. Beklemede
Mukumukumuk Hamile 9 haftalik
Gyaman 4 Ağustos. Beklemede
Paristebirgece Hamile 9 haftalık
Byzg 9 Ağustos. Beklemede
Hakem 7 Eylül. Beklemede

canım aşılama yada tüp bebek denedinizmi nasıl bi tedavi yöntemi izliyor dr un inşallah canım Allah gönlüne göre versin çok şükür kötü bi rahatsızlık yok eminim olacaktır herzaman inan ve dua et Rabbim mutlaka duyar seni

gordum az once okudum sukurler olsun iyiyim

sevindim bir sorun olamadigina insallah hersey gonlunce olur dikkt et kendine bu aralar

cok sükür canim evet ya dikkati birakmamam lazim yinede erken gelmeolasiligi yüksek
epudural dogum dedi doktoum simdi baktimda herkes iyi diyor bide dogum izledim cok duygulandim Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube
esiminde yanimda olmasini istiyorum ama oda seni orda öyle görürsem dayanamam diyor bakalim ne olacak sen nasilsin?

Asicimmm senin haberini okuyordummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Hayırlı olsun cnmmmm sağlıcaklaaaheyecan nasıllll_???????????

Asicimmm senin haberini okuyordummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Hayırlı olsun cnmmmm sağlıcaklaaaheyecan nasıllll_???????????

Sorma canim heyecan cok valla :18::18::18: sancimda oluyr zaten dün resmen oturarak uyumaya calistim
hic rahat degilim yatarken cocuklar ne tarafa yatsam otarafa geliyor sonrasini düsün yani
benim bebislerim babalarini daha mi cok sevecek ne babalari gelince konusuyo sarki söylüyo bebeklere nasil hareketli oluyorlar bi görsen sanki görüyolar

şimdi senin söylediklerin doğrultusunda uzman tv yi izledimmmm. Artık çok duyarlıymış bebişlerinnn izle bakkk sendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…