malesef böle dusunmek zorundayim cunku bir gun (ALLAHIN IZNIYLE)bebegim oldugunda herseyiyle özene bözene ilgilenmek istiyorumBende büyük bi sorunun var zannetmistim
sonucta mantikli düsünüyorsun ama hemen isteyincede olmuyor canim
bebek rizkiyla gelirmis derler
karar senin tabiki ama cokta ertlememk lazim
malesef böle dusunmek zorundayim cunku bir gun (ALLAHIN IZNIYLE)bebegim oldugunda herseyiyle özene bözene ilgilenmek istiyorum
sağol canım benimde 4 yumurtam gelişmişti dr um ultrasonda görünce çok mutlu oldu boyutlarını bilmiyorum ama çatlatma iğnesinin prospektüsünde çoğul gebelik yapabilir diyor hayırlısı canım Allah ne verirse hayırlısını versin, buarada benim adım da Olcay memnun oldum canım senin son yazılarından okuduğuma göre bebiş istiyorsun sen nezamandır istiyorsun canım dr a gidiyormusun Allah sanada nasib etsin canım herkese dua ediyorsun ya Rabbim sanada verir emin ol
hosbulduk canim maddi nedenlerden dolayi diyebilirim
kizlar ben uzanacagim aksama görüsürüz insallah :79::79::79:
Olcaycım bence senden de ikiz haberi alacakmışız gibi geldi bana....
Hayırlısı olsun....Allah sağlıklı sıhhatli versin İnşaallah.....tek ,ikiz,üçüz önemli değil....
Canım biz 19 aydır istiyoruz....
Eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu....
İnşaallah Allah'ım en kısa zamanda bize de sağlıkla sıhhatle nasip eder artık İnşaallah....
Canım maddi nedenleri o kadar kafana takma önemli olan sağlık sıhhat....
Gerisi olur gider.....
Bence çok istiyorsan düşün artık derim ben 3 sene beklemişsin nasıl olsa....
bakalim hayirlisi olsun ins
iyiyim tatlim yazdim az önce sen nasilsin?
gordum az once okudum sukurler olsun iyiyim
sevindim bir sorun olamadigina insallah hersey gonlunce olur dikkt et kendine bu aralar
Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....nasılsınızzzzzzzzzzzzz?????????????????
Asicimmm senin haberini okuyordummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Hayırlı olsun cnmmmm sağlıcaklaaaheyecan nasıllll_???????????
sorma canim heyecan cok valla :18::18::18: Sancimda oluyr zaten dün resmen oturarak uyumaya calistim
hic rahat degilim yatarken cocuklar ne tarafa yatsam otarafa geliyor sonrasini düsün yani
benim bebislerim babalarini daha mi cok sevecek ne babalari gelince konusuyo sarki söylüyo bebeklere nasil hareketli oluyorlar bi görsen sanki görüyolar
şimdi senin söylediklerin doğrultusunda uzman tv yi izledimmmm. Artık çok duyarlıymış bebişlerinnn izle bakkk sendeee
coktan duyarli olmuslar canimseninki oynuyormu bakalim ??
içimde yılan dansı hissediyorum ama daha tekme yookkkk cnnmmm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?