hoşbulduk teyzoşlar bende sizi öpüyorum hemde dudaktan :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yerim ben senin o dudağını tatlım benim yaŞenizŞenizŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk teyzoşlar bende sizi öpüyorum hemde dudaktan :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
canım sana yazdıklarımı okudunmu .az önce yazdım .
oyy nohutum gitme derde ben gidermiyim hiçç yirim seni ben yirim yirimmm olsada sevsek yaa bi bebek len nohut duada ediyon mu bakımm çapkınlık yapmakla olmuyo arada dua et hemii kaydirigubbakcemile3
oyy nohutum gitme derde ben gidermiyim hiçç yirim seni ben yirim yirimmm olsada sevsek yaa bi bebek len nohut duada ediyon mu bakımm çapkınlık yapmakla olmuyo arada dua et hemii kaydirigubbakcemile3
sumoş naber cnm nasılsın
HEHE etmem mi dua teyzoş
ediyom allahım burdaki teyzoşlarıma bebk ver hatta hepsine kız ver de analarında sonra kızlarınıda sırayla öpim diyom hep :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
seni alan karı yandı uleee capkınlık yaparmıss kızımaa anamm duverim len seni efendi ol bakımm hmm ulee nohutum herkes duydu şindi bak kız doğurmazlar haa söleyim saga sölemede kızları olsun sende onları öp mıncıkla hemi yavrum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:[/QUOTE]HEHE etmem mi dua teyzoş
ediyom allahım burdaki teyzoşlarıma bebk ver hatta hepsine kız ver de analarında sonra kızlarınıda sırayla öpim diyom hep :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
HEHE etmem mi dua teyzoş
kız allah seni şimdiden çocuğu nasıl aşılıyolar kaydirigubbakcemile3
sumos23 gördüm sen yakalandın kaçamazsın benden :mymeka:
canım şaka bir yana bana sormuşsun yazdım geçmişte gördünmü .görmediysen de tekrar yazim sana kuşum .bak iğne vurulduktan sonraki günden itibaren 5 gün hergün ilşki olması gerekiyo ondan sonraki günler yapmasanız daha iyi demişti benim doktorum çünkü bebiş tutunduysa da düşük olmasın diye 5 günün sonunda ilşki vermedi.test tarihine kadar.
bu arada sana düşük olmasın diye jel verdimi doktorun .eğer vermediyse ben crinone diye bir jel kullandım çok etkili bir ilaç onu sorsana doktoruna .bir an önce sor ve bence kullanmaya başla.unutma CRİNONE DÜŞÜK ÖNLEYİCİ JEL