• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım kasıklarım çok ağrıyor akşamda leke gelmiştim sanki hasta olacakmış gibi.korktum çünkü günüme 15gün daha var.Dr.umu aradım yumurtlamada olabilir gebelikte dedi henüz herşey için erken beklicez.yumurtlamanda olabilir dikkat et dedi biraz daha rahatladım

canım relax stres yok bebişlerimiz bizim stresimizden korkup kaçıyorlar :oklava:relax güne ben regl olmayacağım diye girelim biz pozitif pskolojimiz pozitif yumoşlarımız pozitif hamişliğimiz pozitif bebişimiz pozitif yuvamız pozitifhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:oklava:

canım kasıklarım çok ağrıyor akşamda leke gelmiştim sanki hasta olacakmış gibi.korktum çünkü günüme 15gün daha var.Dr.umu aradım yumurtlamada olabilir gebelikte dedi henüz herşey için erken beklicez.yumurtlamanda olabilir dikkat et dedi biraz daha rahatladım

anladım canım benim dikkat et sende inşallah hayırlı haber verirsin sende bizekaydirigubbakcemile5

canım relax stres yok bebişlerimiz bizim stresimizden korkup kaçıyorlar :oklava:relax güne ben regl olmayacağım diye girelim biz pozitif pskolojimiz pozitif yumoşlarımız pozitif hamişliğimiz pozitif bebişimiz pozitif yuvamız pozitifhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:oklava:

haklısın valla öylee kaydirigubbakcemile2

nerrdddeeeeee :Saruboceq:inan hamile olduğum zaman para ayırdım kurban kestiricam o etlerin hepsinide kayınvalideme yedittiricam
hehe senin kaynanatörde benim kaynnatör gibi sana kısır muamelesimi yaptı kızzz
allah ne etsin seni.ne ona veriyon ver garşibanlar yesin de hayra gir.kaynanan yiycek laf edecek yinekaydirigubbakcemile3
merabalar kızlar bugün dr gittim az önce geldiimmm muayene oldum bu ay kendi haline bırakmıştık ilaç almamıştım... sancım var bi göriniyim dedim dr... baktı adet gününde adet olmazsan beta yapıcaz dedi yumoşlarımın iyi olduğunu söyledi cumartesiye kadar ders çalışın dediiii sonuç iyi allahıma bin sükür bu da güzel bişey benim içinnn
hadi hayırlı haberler getir bize inşallah
slm bircancım geçmişi okuyordum cnm biz iyiyiz sennasılsın bebişin cinsiyeti bellimi cnmŞeniz
canikom nasılsın .cicler aldınızmı benim yakışıklı oğluşuma neler aldınız bakalım serdarıma.
escalescim test yaptınmı canım

hoşgeldin şekerim :teselli:

canlarım nasılsınız ben geldim şükür listeyi yeniledim geçmişi okudum veeee geldim .nohutum öpüyo teyzelerini.

escalescim bizim burda havalar baya ısındı valla sıcaktan bayılcam kız havadan galiba dediğin gibi

beryalcim hoş geldin canım nasılsın nohut nasıl bakalım
iyiyiz canım bugün hava çok güzeldi .arkadaşımla dışarı çıktık sahilde gezdik biraz yeni geldim eve hemen geçmişi okudum ve geldim .sen nasılsın .
arkadaşlar öyle bir geçmiş var ki oku oku bitmiyor.dünden bugüne yazılanları takip etmek için yarım saat ayırmak şart.kaydirigubbakcemile3 gündemi takip gerek cnm..
hoşgeldin canikom
selam tatlım
escales canım gidiyimmi gitmeyimmi ikisinin arasında kaldım be güzelim ondan dikiliyom böle

gitme teyzoş bak ben geldim kaydirigubbakcemile

ya cancağızlarım şu listeyi görünce üzülüyorum harbi :1no2::çok üzgünüm: inşallh hepimiz gelecek ay yukarı kata çıkarız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

demi kız baya şok oluruz:1shok: hepimiz birden kalırsak ama güzel bişok olur yafff nerde:sm_confused:

iyiyiz canım bugün hava çok güzeldi .arkadaşımla dışarı çıktık sahilde gezdik biraz yeni geldim eve hemen geçmişi okudum ve geldim .sen nasılsın .

hoşgeldin canikom

selam tatlım

gitme teyzoş bak ben geldim kaydirigubbakcemile[/Q

oyy nohutum gitme derde ben gidermiyim hiçç yirim seni ben yirim yirimmm olsada sevsek yaa bi bebek len nohut duada ediyon mu bakımm çapkınlık yapmakla olmuyo arada dua et hemii kaydirigubbakcemile3

Back
X