Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hayırlısı olsun canım inşallh kötü bişey degildir ara ara sızlamalar oluyo simdi öglen arası esim gelsin onunla bi acile gidelim bakalım bizim buranın sularında mikrop varmıs acaba ondanmı diyoz bi tahlil yaptırayım bakalım hiç böyle basıma gelmeyince telas yaptım

bir doktora görün olmazsa canım

günaydın cicimmm... bi bakıp kaçıyım dedim ooooo kaynıyo burasıı
ateş almaya geldin yanişakkıdı...neyse illaki uzun uzun görüşeceğimiz zamanlar gelecek cnmsüprizzzzz
h.b. canım benim görüşemiyozz pek gezmeye başladın bu aralarr
hiç sorma mavişim yaff mecburen çıkıyorum çok yoruluyorum ayakkabıda ayağımı vuruyiii zaten:delphin:
yok canım benim moralim bozulmadı niye bozulsun kötü bişey olmasında adet olayım zaten bu ay nedense içimde en ufak kıpırtı yok hamile olan hisseder herhalde bi söylenirmi bu bilmem ama bu ay cinsel isteksizlikte olduu aman ne bilim iyice psikolojimiz bozudu
olur cnm her ay aynı olacak diye bişey yok
gerçekten insanda psikoloji kalmıyo
bende eşime hadi bugün günü yapmamız lazım deyince tip tip bakıyo :utangac: ben öyle emrivakiylemi yapacam bu işi diyo sinir oluyokaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin cnmŞeniz
yine gören yok beni yaww günaydın dedim neyse zaten çıkıyorum daha temizliğim bitmedi yarın yada öbürgün açarım artık

abaaawwww kayracım hoşgeldin cnm falla ben kahvaltıdaydım cnm yaa-tatlicadiarzu-yoksa seni görmezmiydim Şeniz

osmanıyeee sen nerelerdesınnn.sen hamile değilmıydın cnmm
günaydın canım hosgeldin nasılsın bebeiş nasıl kız allahmı söyletiyo ne yapıo bu ay 3 kere sordun bu soruyu

sllm topiğin en guzel anneleri ve anne adayları nasılsınızz
hosgeldin sekerkız nasılsın

kızlar günaydıınnn hepinize ya korkuyorum galiba kırmızı kartı görücem yarın
günayyyydıııın hoş geldin bende sendenim kırmızı bende görücem heral

günaydın kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2

hosgeldiiiiin tatlım

benbilirim folikasidi kullan canım birazn önce zaten 3 aydan sonra kesiyor doktor..şuaralar bebeğin omurilik gelişimi için çok önemliymiş..valit kaybetme.benimkide newlife diye bir firmanın b12 folic plus....25 milyon..reçetesiz alınıyo

bir doktora görün olmazsa canım
öyle yapıcam sanırım canım

ateş almaya geldin yanişakkıdı...neyse illaki uzun uzun görüşeceğimiz zamanlar gelecek cnmsüprizzzzz

hiç sorma mavişim yaff mecburen çıkıyorum çok yoruluyorum ayakkabıda ayağımı vuruyiii zaten:delphin:

olur cnm her ay aynı olacak diye bişey yok
gerçekten insanda psikoloji kalmıyo
bende eşime hadi bugün günü yapmamız lazım deyince tip tip bakıyo :utangac: ben öyle emrivakiylemi yapacam bu işi diyo sinir oluyokaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnmŞeniz

abaaawwww kayracım hoşgeldin cnm falla ben kahvaltıdaydım cnm yaa-tatlicadiarzu-yoksa seni görmezmiydim Şeniz

dogr valla benimkide ev ödevi gibi ya gündüz ödevimi ver calışayım aksam uygularım diyooooo deli benle ugrasıp duruyo:roflol:

vildoş bende sıkılıyorum bazen koştur koştur iş yapmaktan ama daha pratik oluyor insan..inan pazar günleri yavaş yavaş vakit var diye hiç işim bitmiyo...devamlı evde olsam işi bitiremi..hafta içi biçok şeyi yetiştiriyorum hızlı hızlı şipşak oluyo)))))

Uzun zaman girmedim ama dönüşüm muhteşem oldu hepinize rep verdim şekerler hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayy saol canım insallah kötü bişey değildir

günaydın canımmmmm
ne zaman adet olman gerekiyordu??

canım günaydın gecen ay 15 de oldum ama düzensiz olduğu için 15 ile 19 arası bekliyom[/QUOTE]
canım bence bekle en az bir hafta daha.
hee minişin annesi geldin cnm
sırada diloş teyse ve rufeyde teyse var
bakhele nohut üçüde bursalı benim bulunmaz bursa kumaşlarım:roflol::roflol:
evet minş kız olsa süper olur dimi vildoş teyzoş öperim kız nilüş teyzemin kızını hergün ohhhhh yerim ben onu
bu arada 3 lü bursa kumaşlarını yerim ben teyzoş 3 ne de hastayım çaktırma bir yakalarsan dar sokakta fena öpecem onları dudaktan :jeyyar::jeyyar:
okiş nohutcukŞeniz
topişimizin horozuu :ecrin_bebek:
hehe pipili hororzum ben tepelerim hepinizi.bayılırım güzel hatunlara .hiç dayanıyom güzel görünce öpesim geliyo.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hoışgeldin canım benim a.s.

gülüm benimde 2 ay önce öyle olmuştu iş yerindeydim sanki bir anda biri iğne batırdı ama sağlam bir iğne oturduğum yerden fırladım resmen ama 1-2 saat sonra regli olmuştum korkma canım belkide öyle bir şey olacaksındır

güle güle :a015::a015:

toprağım söyle o nohutmuza fazla hareket etmesin kız valla bizim nohut geçen gene firar etmiş bende bu olmıyacak dedim yavruluktan normal yavru akvaryuma koydum görsen büyümeyede başladılar sen merak etme noıhutuna iyi bakıyorum tatlı kuşum

canım ne yapim ki benim nohut sanki pek uslu .benim kine çekti işte sahibi nohut olan balık nohut da öle kuduruk olur işte .sırnaşık şeysırnaşık şey

yok canım benim bitmedi ama bana fenalık geldi bi fırsat buldum girdim hemen.sen nasılsın canım bebişin nasıl?umarım rahat bi hamilelik geçiriyosundur tatlım -tatlicadiarzu-

hımmm arada böyle kaçamaklar lazım tabiii...iyi yapmışsın anacım...valla bende çok rahatım maşşallahhh bi rahatsızlığım yaşamımı kısıtlayan bişi yok..uslu bebişim galiba))maşşallah maşşallahh))buahfat kalp atışını görmeye gideceğiz cuma günü....işallahh bisorun olmaz:Saruboceq:

hımmm arada böyle kaçamaklar lazım tabiii...iyi yapmışsın anacım...valla bende çok rahatım maşşallahhh bi rahatsızlığım yaşamımı kısıtlayan bişi yok..uslu bebişim galiba))maşşallah maşşallahh))buahfat kalp atışını görmeye gideceğiz cuma günü....işallahh bisorun olmaz:Saruboceq:

maşallah ikinizede canım :nazar: :nazar: :nazar:
olmaz merak etme bebişinin minicik kalbinin atşınıda hissedeceksin :emir_bebek:

benbilirim folikasidi kullan canım birazn önce zaten 3 aydan sonra kesiyor doktor..şuaralar bebeğin omurilik gelişimi için çok önemliymiş..valit kaybetme.benimkide newlife diye bir firmanın b12 folic plus....25 milyon..reçetesiz alınıyo

folık plus önerdı ıstdakı dr cnm.
keseyı görduk teysesı ptesı gunu birde 10gun sonra gidicez kalp atısı içinnnn:asigim:

günaydın canım hosgeldin nasılsın bebeiş nasıl kız allahmı söyletiyo ne yapıo bu ay 3 kere sordun bu soruyu

hosgeldin sekerkız nasılsın

günayyyydıııın hoş geldin bende sendenim kırmızı bende görücem heral

hosgeldiiiiin tatlım

h.b. canımm

yine gören yok beni yaww günaydın dedim neyse zaten çıkıyorum daha temizliğim bitmedi yarın yada öbürgün açarım artık

canım ben kahvaltı hazılıyodum kendime valla aha şincik geldimm kıslarr cay içmeye gelinn

bebek ıyı osmanıye kızz valla bak ben senı hamile sanıyorum hepppp yemın ederım

kız hamile kalırsa önce allah sonra senin sayende söyleye söyleye hamile bırakacan beni.allah sana ve bebeğine saglık versin insalla taltlım.
beryalcim eşim geldi biraz önce sancı artmazsa bekliyecegim bakalım hayılısı olsun

öyle yapıcam sanırım canım

dogr valla benimkide ev ödevi gibi ya gündüz ödevimi ver calışayım aksam uygularım diyooooo deli benle ugrasıp duruyo:roflol:
-tatlicadiarzu- valla napak tek başımıza üstesinden gelemiyoz mecburlar bizimle ders çalışmaya...hele yumurtlama zamanları etüt çalışmasıda yapıyozkaydirigubbakcemile3
vildoş bende sıkılıyorum bazen koştur koştur iş yapmaktan ama daha pratik oluyor insan..inan pazar günleri yavaş yavaş vakit var diye hiç işim bitmiyo...devamlı evde olsam işi bitiremi..hafta içi biçok şeyi yetiştiriyorum hızlı hızlı şipşak oluyo)))))

haklısın cnm bende evde olduğum zaman çok oyalanıyorum ama bu tempoya hiç alışık değilim alkisalkisalkisböyle giderse alışırım galiba kaydirigubbakcemile2

canım günaydın gecen ay 15 de oldum ama düzensiz olduğu için 15 ile 19 arası bekliyom
canım bence bekle en az bir hafta daha.

evet minş kız olsa süper olur dimi vildoş teyzoş öperim kız nilüş teyzemin kızını hergün ohhhhh yerim ben onu
bu arada 3 lü bursa kumaşlarını yerim ben teyzoş 3 ne de hastayım çaktırma bir yakalarsan dar sokakta fena öpecem onları dudaktan :jeyyar::jeyyar:

hehe pipili hororzum ben tepelerim hepinizi.bayılırım güzel hatunlara .hiç dayanıyom güzel görünce öpesim geliyo.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım ne yapim ki benim nohut sanki pek uslu .benim kine çekti işte sahibi nohut olan balık nohut da öle kuduruk olur işte .sırnaşık şeysırnaşık şey[/QUOTE]

ayyyy çapkın ördekk seniiiiisırnaşık şeysırnaşık şey
büyüdükçe dahada çapkın olurmuşşş..bende seni öperimm sıkarım mıncıklarımmm...
demek benim kızım olacakk ayyyy yerim seni yerim yerim çapkınım...bende kız hissediyorum cimcimem benimm))))gel bikere daha mucklayım ozaman seni :1hug::1hug:

-tatlicadiarzu- valla napak tek başımıza üstesinden gelemiyoz mecburlar bizimle ders çalışmaya...hele yumurtlama zamanları etüt çalışmasıda yapıyozkaydirigubbakcemile3

haklısın cnm bende evde olduğum zaman çok oyalanıyorum ama bu tempoya hiç alışık değilim alkisalkisalkisböyle giderse alışırım galiba kaydirigubbakcemile2

ayyyyyy canım bi alemsin alınma ama bu topikte ben senin laflarına cok gülüyom cok hosuma gidiyoo Şeniz yine cok güldüm şu etüt işine :roflol::roflol:

Back
X