• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benim kızım tam evliliğimizin senesinde kendiliğnden oldu sadece 1 ay korunmuştuk sonra istedik ama olmuyodu 1 seneden öncede dr a gitmek istemedim tam diyodukki eşimle bu ayda olmazsa dr a giderim o ay süpriz yaptı bize
çok sevindim canım bu ay benimde korunmıyalı 1 yıl olacak geçen sene mayıs ayında bıraktım ilaçı inşallah olur benimde yaa isteyen herkesinde olsun inşallah

selam kızlar ben geldım nbrsınızzzzzz
hoş geldin güzelim nasılsın

ya kızlar bana gülmeyin ama pko ne demek
neden gülelim güzelim polikistik over demek yumurtalıklarda birsürü küçük yumurta oluşması yani yumurtalar oluyor ama büyüyemiyor ve yumurtalıklarda küçük küçük kalıyorlar kist gibi görünüyorlar.
ben büyük belirtileri kilo kıllanma kısırlık ve adet düzensizliği

çok sevindim canım bu ay benimde korunmıyalı 1 yıl olacak geçen sene mayıs ayında bıraktım ilaçı inşallah olur benimde yaa isteyen herkesinde olsun inşallah

inşAllah en kısa sürede olur canım 5 yaşında kızım 8 aydır 2. yi istiyoruz bizde ama olmuyor sende fsh ve lh hormonu sonucu ne benim biraz yüksek

neden gülelim güzelim polikistik over demek yumurtalıklarda birsürü küçük yumurta oluşması yani yumurtalar oluyor ama büyüyemiyor ve yumurtalıklarda küçük küçük kalıyorlar kist gibi görünüyorlar.

saol cnm ıyıyım ben sen nasılsın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak şimdi ben geçen ay'ın 14'ünde adet oldum.eşimde bende meraktayız test yaptırsam sonuç doğru olmaz değil mi...yani gögüslerim şişti ve acıyor normalde adet olmadan pek olmaz umutlanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım beklemeliyim sanırım..

inşAllah en kısa sürede olur canım 5 yaşında kızım 8 aydır 2. yi istiyoruz bizde ama olmuyor sende fsh ve lh hormonu sonucu ne benim biraz yüksek
fsh :2,77
lh :8,55 canım ilk başladığımda tedaviye 8 ay önce böyleydi sonra tekrar yaptırdım dr çok iyi dedi ama sonuçları vermedi bende almayı unutmuşum benim kisi tamamen kilo olduğunu düşünüyorum canım birazdaha kilo verince sanki herşey normal olacakmış gibi geliyor ama bilmiyorum yaaaa şeker felan bakıldı bende herşey normal dediler

arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacak şimdi ben geçen ay'ın 14'ünde adet oldum.eşimde bende meraktayız test yaptırsam sonuç doğru olmaz değil mi...yani gögüslerim şişti ve acıyor normalde adet olmadan pek olmaz umutlanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım beklemeliyim sanırım..
canım merhaba hoş geldin
bence adetinin geçmesini bekle adetin geçtikten birkaç gün sonra yaptır şimdi test yaparsın erken diye birşey çıkmaz üzülürsün bence biraz bekle derim

saol cnm ıyıyım ben sen nasılsın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bende iyi olmaya çalışıyorum esasında çokta iyi değilim ama ne yapayım işte

anladım canım merak ettim
slm canım h.g
evet beklemek çok zor canım ama bende kendini sıkma çünki bana göre senin adetlerin geç geldiği için yumurtan geç döllendi ve daha yeni yeni kendini belli ediyor onun için umutsuzluğa kapılma olmazsada çok üzülme elbet yüce rabbim bize bebişlerimizi verecek ok mi
inşallah canım ya dediğin gibidir.
polikistik overin kısaltımışı canım niye gülelim bende başıma gelmeden nce bilmiyordu ama başıma gelince herşeyini öğrendim hastalığın

siz devamlı yazıyorsunuz ya merak ettim bende

canım merhaba hoş geldin
bence adetinin geçmesini bekle adetin geçtikten birkaç gün sonra yaptır şimdi test yaparsın erken diye birşey çıkmaz üzülürsün bence biraz bekle derim

haklısın arkadaşım umutlanınca işte aceleci oluyorum.aslında her ay aynı şeyler bu ayda yoktur büyük bir ihtimalle ama eşim çok merak ediyor...bu da beni üzüyor....:çok üzgünüm:

iltercakir
lh :8,55 canım ilk başladığımda tedaviye 8 ay önce böyleydi sonra tekrar yaptırdım dr çok iyi dedi ama sonuçları vermedi bende almayı unutmuşum benim kisi tamamen kilo olduğunu düşünüyorum canım birazdaha kilo verince sanki herşey normal olacakmış gibi geliyor ama bilmiyorum yaaaa şeker felan bakıldı bende herşey normal dediler

senin iyi benim yüsek çıktı fsh 22 lh 13

benim şekere bakmadı dr bakmadan antidiabet ilacı verdi yükleme yaptırıymmi dye sordum gerek yok dedi aslında yapılması gerktiğini duymuştum şeker ilacını kullanamıyorum çok kötü yapıyor beni şekerim tok karnınana 70 lere düşüyor çok yeme yiyorum ondan sonra kilo alacam daha kötü bende bıraktım

Son düzenleme:

canım bana kalırsa bekle ki senşn günün daha geçmemiş

canım merhaba hoş geldin

haklısın arkadaşım umutlanınca işte aceleci oluyorum.aslında her ay aynı şeyler bu ayda yoktur büyük bir ihtimalle ama eşim çok merak ediyor...bu da beni üzüyor....:çok üzgünüm:
haklısın canım ama ne yapalım bende senin gibi merak ediyordum bu ay çatlatma iğnesi felan vuruldum adetim gelmeden 1 gün önce evde kaltık test yaptım tabi benbeyaz ben ikigözüm ikiçeşme ağladım nese sonra yatıştırdım kendimi dayanamadım kalktım dün hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım adetimden 3 gün geçmişti gerçi halen tam anlamıyla gelmedi ama sonuç negatif şimdi hiç yaptırmasaydım birazdaha bekleseydim adetim gelince hepsine birkere ağlsaydım diyorum ama olmuyor işte insan duamıyor onun için bekle sıkma kendini olursa olur olmasada allah vereceği zamanı bilir diyorum artık sende öyel yap yiyecek ekmeği varsa bu dünyada bebişlerimizin gelirler elbet vakti saati var sanırım hiç merak etme yani amma çok konuştum yaaaa

iltercakir

senin iyi benim yüsek çıktı fsh 22 lh 13

benim şekere bakmadı dr bakmadan antidiabet ilacı verdi yükleme yaptırıymmi dye sordum gerek yok dedi aslında yapılması gerktiğini duymuştum şeker ilacını kullanamıyorum çok kötü yapıyor beni şekerim tok karnınana 70 lere düşüyor çok yeme yiyorum ondan sonra kilo alacam daha kötü bende bıraktım
bende kullanıyorum şeker ilaçını bende pek etki yapmıyor nekilo almamı nede vermemi sağlıyor ama dr hep içdiyor 3 dr gittim 3de iç dedi diye içiyorum işte

ESCALES,iltercakır çok teşekkkür ederim inanın bu yazdıklarınız bana çok iyi geldi.nedense burukluk var içimde hani dokunsalar ağlarım deriz ya işte 2 gündür bende öyleyim.Raabim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inş....:Saruboceq:

Back
X