E
EU2
Ziyaretçi
ben şimdilik çıkıyorum kıslar yemeğe gidiyorum.sonra gelicem ama :dance:
görüşürüzz byyyy
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy görüsürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
görüşürüzz byyyy
görüşürüzz byyyy
inşAllah canım ya adet olamamak çok stres yapıyor bende 2 gündür evde terör estiriyorum :) bide olmazsam ne yapcam bilmiyorum sizede sıkıntı veriyormu ben çok kötü oluyorumcanım inşallah yarar annem dediki ilk baslarda az az geliyo içmeye devam ettikce cogalıyo dedi insaaaaaaaaaaaaaaalllllllaaaaaaaaaaaaah sanada yarar cok isterim faydasını görmeni
kıslar ben kaçtım bebis cim yarın anlatırım dr gelince dua et inş yumoşlarım vardır byyyyyy
inşAllah canım ya adet olamamak çok stres yapıyor bende 2 gündür evde terör estiriyorum :) bide olmazsam ne yapcam bilmiyorum sizede sıkıntı veriyormu ben çok kötü oluyorum
mrb iklimtuana nasılsın hoşgeldinbebis02, iltercakir, sulezehra+, tombilibu, xxxcisemxxx+ selamlarrr merabalaarr
mrb iklimtuana nasılsın hoşgeldin
ben biraz stresliyim yarın regl olma erekiyor onun stresi bastı inş olurumda ilaç kullanmam gerekmezhoşbulduk canım çok iyiyim sen nasılsınn
ben biraz stresliyim yarın regl olma erekiyor onun stresi bastı inş olurumda ilaç kullanmam gerekmez
hemde nasıl 3.5 sene hap kullandım temmuzda bıraktım ilaç dışında kendiliğinden 2 kere oldum dr gitmem 5 ay regl olmamam yüzündendi sonra pko olduğum çıktısendede adet düzensizliğimi var
hemde nasıl 3.5 sene hap kullandım temmuzda bıraktım ilaç dışında kendiliğinden 2 kere oldum dr gitmem 5 ay regl olmamam yüzündendi sonra pko olduğum çıktı
az önce osmaniye 80 arkadaşın annesi ısırgan otunu tavsiye etmiş kendi tecrübeleriyle sende dene belki işe yarar yarın ben pazardan bakıcam taze bulamassam kurusunu alcam aktardan inş işe yarar
bitkisel yollarıda bi dene belki faydası olur hem yan etkisiz benim fsh ve lh hormonum yüksek onun düşmesi için kereviz tohumu yiyorum 1 haftadır inş. işe yararyok canım bana tek iyi gelen menogon iğnesi bidahaki ay terrar deniycem dr gitçemm pahalı amaaa
bitkisel yollarıda bi dene belki faydası olur hem yan etkisiz benim fsh ve lh hormonum yüksek onun düşmesi için kereviz tohumu yiyorum 1 haftadır inş. işe yarar
çokmu kullandın ben yeni başladım çözümler bulmaya o yüzden denemek stiyorum faydası olur inşinşallah canım denemek gerek doğruu ama belki sonra bıktırdı bu ot meselesi biraz benii