Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba gncam doktora gittinmi herhangi bişey söyledi mi ben hala gitmedim ne zaman gitsem acaba
merhaba gncam doktora gittinmi herhangi bişey söyledi mi ben hala gitmedim ne zaman gitsem acaba
bence hemen git gebeliğe hazırlık için aşı falan olmanız gerekiyor olabilir bide folic asid kullanmaya başlamanız lazım hamile kalmadan 3 ay önce başlamalısınız ihmal etmeyin
hoş bulduk canım bu siteyi çok beğendim ne duyduysam sizden uyguluyorum am dediğim gibi 5 aydır yok
aslında hep stresten kaynaklanıyr sizce
arzuu85, aysunarslan, gncam, rengarenk_, rosemaria, scuba+ slm kızlar üzgün olürük aranızdayım
gittim myom varmış bide rahim sağa yatık ters diil ama normalde durmuyo başkada bişi çıkmadı herşey normal hormonlar falan eşe bakmadı ama daha doğrusu eşim seneyi doldurmayı bekliyo inatla bende üstüne gidemiyorum napiim adetim falan düzenlidir yumurtlamamı hissederim bile yani.... ama olmadı işte doktorun demesi myomda engel diil rahim şeklide ama bilmiyorum yani işte........
arzuu85, aysunarslan, gncam, rengarenk_, rosemaria, scuba+ slm kızlar üzgün olürük aranızdayım
bebişim düştü
ya dün akşam alt karın bölgemd e sızı hissettim sanki böyle tuvaletim var gibi geldi hamilelik belirtilerinde böyle birşey var mı