bizim ilk ayımız bende eşimi götüremedim denersekde olmazsa giderim dedi bu ay denedik işte bakalım olmazsa zorla götürücem kurtuluşu yok. sende ikna etmeye çalış onda sorun varsa boşuna uğraşmış olursun hemde vakit kaybedersin. biran evvel tatlı dille ikna et derim.
canım ben çok kullandım adet düzensizliğim var ilacı içtikten 10 gün sonra olurum geneldeslm kızlar nasılsınız bişey soracam ilk defa adet düzensizligim olmuştu doktor ilaç verdi farlutar diye ama ilk defa adetim 4 günün üstüne çıktı bugün7. gün devam ediyo ilaçtanmıdır
arzuu85, aysunarslan, gncam, rengarenk_, rosemaria, scuba+ slm kızlar üzgün olürük aranızdayım
bebişim düştü
kızllaar benide aydınlatın deminki sorum asılı kaldı hee senağlama
bebişim düştü
slm kızlar nasılsınız bişey soracam ilk defa adet düzensizligim olmuştu doktor ilaç verdi farlutar diye ama ilk defa adetim 4 günün üstüne çıktı bugün7. gün devam ediyo ilaçtanmıdır
scuba cnm ya 6 haftalk olunca bebeye ultrasonla mi bakiyolamis beryal yok sorim yoksa kadinsal bolgeden mi
canım benim üzme kendini hani diyoruz ya rabbim hayırlısıyla versin diye bir gün hayırlısını nasip edecek hepimize bunlar bizim için bir sınav rabbim sonunda yüzümüzü güldürecek buna inanıyorum:Saruboceq:kızlar bu ilk düşüğüm olsa anlıyacam ama yeter her seferinde daha bi acıtıyor artık herşey allahtan ne diyim meleksen bebişine çok iyi bak iş falanda yapma sakın eşinlede birlikte olma
scuba cnm ben bebisi ilk hangi hafta da gorucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?