aranıza yeni katıldım ama benide yazın listeye 4 ay denemeden sonra hamilelik planını erteledim ama önümüzden aydan itiaren denemelere devam
hoşgeldin canım beryalcime söyle senide eklesin listeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aranıza yeni katıldım ama benide yazın listeye 4 ay denemeden sonra hamilelik planını erteledim ama önümüzden aydan itiaren denemelere devam
ben varım canımbirisi var mıııı
bende iyim cnm ne olsun bugun test yaptim sabah erken iki cizgi cikti ama biri cok belirgin dildi acaba hamilemiyim bilmem 17 de adetim da 4 gun var nerdese
bende iyim cnm ne olsun bugun test yaptim sabah erken iki cizgi cikti ama biri cok belirgin dildi acaba hamilemiyim bilmem 17 de adetim da 4 gun var nerdese
kızlar benide ekleyin umutlistenize (
hanımlar benide elın aranıza lütfen bebek çalışmalarına bizde başladık bu ay bakalım ne olcek. gördüm ki hamile kalmak oldukça zorlu bir süreç. hiçte kolay değil. biz bu ay ilk denemeyi yaptık 2 gün var adet olmama. ama bende hiç hamilelik belirtisi yok. eminim tutmadı. adet olacağım. bakalım ne zaman olcak. umarım sorun yoktur. çok bekletmez bizi. allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin.
slm kızlar
ben bu adresi yenı buldum acemiyim biraz
merhabalara.s.
birisi var mıııı
insallah cnm oyledir lızlarr ya adet gelicek diye ciktisa diye uzuluyom yarin sabah yine yapcam yine silikse adet gunumde de test yapcam
insallah cnm oyledir lızlarr ya adet gelicek diye ciktisa diye uzuluyom yarin sabah yine yapcam yine silikse adet gunumde de test yapcam
kızlar meleksen orays scuba gördüm sizi saklanmayın .klava:
beryalcim kaç saattir ağaç oldum burda ya kimse yazmıyor
ateşim var kızlar sabahtan beri galiba dün yumurtlamışım 24. gün çok geç yaaa
canım herksein farklı zamanda oluyo sen çalışmalara devam et zemuszemus