sağol cnm...sanada ii KŞAMLAR
İİYYİMM CNM DYDCIM SEN NASILSIN...
sağol canım ne olsun iyilik
bu akşam sakin burası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm...sanada ii KŞAMLAR
İİYYİMM CNM DYDCIM SEN NASILSIN...
slm kızlar nasılsınız
evet canım hormon iğneleri ve kilo yaptıkları doğru ama bünyeden bünyeyde değişebiliyo ben 6 ayda 6 kilo aldım canım napalım bebişler için değer
kızlar meraba bilginiz varmı birşey sormak istiyorum şimdi. dr benden hsg rahim filmi istedi hastahaneye gel sana sevk verelim dedi o hastahanede röntgen olmadığı için yani bende ok dedim . gittim o sevk kağıdını aldım pazartesi günü beni bursa çekirge devlet hastanesine sevketti ama daha gitmedim bu kağıdın süresdi varmıdır sizce cuma yada pazartesi gidebilicem anca biraz uzun oldu kusura bakmayın tekrar almam gerekirmi malum biraz pahalı
merhabalar
tam bilmiyorum ama canım sevk ettiği gün gitmen gerekir diye biliyorum istediğin zaman gidemezsin diye biliyorum
2 RESİM ARASINDA 22 KG. VE 4 YIL VARR ŞAŞIRMAYIN..:):):) sengözlerimebaksanab
o zaman ben tekrar alayım dr dan dimi offfff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffklava:bu oklava kendime
bencede sana bi oklava klava:klava: sende dr un sevk ettiği gün gitseydin ihmal etmeseydin
selam kurtlar vadisinin eski bölümü bitti bende geldim
ama hemen çıkacam şimdide kocikim gelir