Oda olabilir valla tüh ya:1shok::sm_confused: haber vermedi yine adslinimi kestiler yine kız yanlışlıkla :1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda olabilir valla tüh ya:1shok::sm_confused: haber vermedi yine adslinimi kestiler yine kız yanlışlıkla :1shok:
mrb kızlar ben geldim inş oradasınızdır ya ama bana hiç bi şekilde hormonların yüksek felan demedi neden verdiki bana acaba peki duphaston biliyomusun canım
kızlar ne haber bayağı bi kaynatmışınız ben yokken bu arada bende aynı zamnda dün incir kürüne başladım ama soğan kürünü yapmadım incir kürüde etkili olur demi yumurtalar için
Canım soğan kürü kisti olanlar için eğer kist varsa önce soğan kürü sonrasında incir kürünü uyguluyosun. Kist yoksa incir kürü yumurtaların olgunlaşması için gayet etkili olduğu söyleniyo ve içine 1 taze havuç doğrar birlikte kaynatırsanda yumurtaları çatlatıyomuşyerimsenibenkızlar ne haber bayağı bi kaynatmışınız ben yokken bu arada bende aynı zamnda dün incir kürüne başladım ama soğan kürünü yapmadım incir kürüde etkili olur demi yumurtalar için
:sm_confused: haber vermedi yine adslinimi kestiler yine kız yanlışlıkla :1shok:
güle güle canım kendine iyi bak
geldim ama gidecem bağlantım kopup duruyo kocişi yukarı gönderecem iyice ayarlasın şu modemin yerini
şimdilik hoşçakalın akşam fırsat bulursam girerim
ok canım bencede ayarlat olmuyo böylemirmirmirmirgeldim ama gidecem bağlantım kopup duruyo kocişi yukarı gönderecem iyice ayarlasın şu modemin yerini
şimdilik hoşçakalın akşam fırsat bulursam girerim