Bende 2 yıldır istiyorum ama olmuyor bu ay tedaviye başladık krem gibi bişi verdi dr vajinaya enjekte ediliyo kullanan varmı aranızda[/QU
canım ondan bende kullandım çatlatma iğnesinden sonra ve hamile kalınca kullandım o çok amaçlı bir jel .düşük önleyici rahim kalınlaştırıcı bebeğeğ zemin hazırlıyo yani rahmi hazırlıyo.
sor tatlı kuşumberyalim burdamısın birşey sorcamda
ohhhhhh öp teyzesi minik sapık bu bayılıyo öpsün öpülsün :jeyyar:bende nohutumu öpüyomm annesii bi dudaktan bi gıdıktanŞeniz Şeniz Şenizkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 buyuk ihtimal üşüttüm tatlımm ama çabuk toparlamaya calışacagım koçişte hastaydı dünn bide ben olmayım cereyanda kalmıs üşütmüş ben ona bakıyım demii bide o bakmak için uğrasmasın zaten sekiz bucuk dokuza kadar ayakta garibim
geçmiş olsun enişteye de san da teyzoş
canım iğneden sonraki 5 gün ilşki öneriliyo sonra ilşki olmuyo yani doktor bize yasak koydu .eğer bebiş tutunursa düşük olmasın diye.beryal şimdi 5 günden sonra hiç ilşkiye girilmeyecekmi canım yoksa birgün değil birgün devam mı etcez
büyüdü teyzesi .göbişim bile büyüdü hele bu hafta daha da büyüdü.herkes şaşırıyo karpuz gibi çıktı göbişim.saol canım yerim senin nohutunu kısss nohutun büyümüştür ceviz kadar olmustur belkide benimki fasülye sanırsammmmmm:CüvCüv:
canım sabırsızlanma bekle az daha.şimdiden belli olmaz.sen sanki varmış gibi dikkatli ol.şöyle adetini 3 gün geçsin öle belli olur tatlım .sabret 5 gün daha.kıslarr bişi sorcam şimdi benim adtim buyuk buyuk ihtimal 16sında olcak üç gun var yani test yapsam gunum gelmeden önce çıkarmı belli olurmu yani şimdi benim dusuncemle yok bebiş ama şimdi ev işleri filan yapıyoımya ayagımı ona göre denk alayım diyorum hani ya varsa die
beryallllll
canımmmmmmmmmmmmmmm:teselli:
nere gidion anam ya daha yeni geldi ya kızsırnaşık şey
hoşbul scnm sabahtan biraz daha iyiyim
heee şöyleee gelin gelin hihoyyyt alkisalkisalkis
geçmiş olsun canım hastamıydın.
canımmmmmmmmm nasılsın hoşgeldin .nerelerdesin sen .nohutum çok ösledi teyzesini.slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli a.s.
hepinizi çok özledim valla :1hug:
canım benim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun .eşinle beraber nice mutlu yıllara.selaaaaaaaaaaaam kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm tam bi sene olduuuuuuuuuuuuuuuu eşim hediye almış ben unutmustum yaaaa cok mutluyum
hoşgeldin tatlımbende varım ve bu siteye yeni üye oldum benimde olmuyr:S
huhu kızlar ben geldim doktordan geliyorum yumurtalarım gayet iyi büyümüş ovitrelle iğnemi vuruldum ama rahim duvarım inceymiş ve yumurtamı tutamıyormuş bundan dolayı estrofem diye bir ilaç verdi sabah akşam 5gün kullanacağım doktor hamile kalmaman için hiçbir sorun yok sadece biraz uğraşacağız dedi inşallah tutar sizler ne yaptınız ben yokken ha bakemÇok üzgünüm çoook
VARMIŞ DESENE SENİN İŞ BAYAĞA ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM BENİM YAh.b. gulum hepsi bitti denemez yaptım elimden geldiği kadar yarın dinlenicem misafirliğe gidicem cuma yada cumtsi cam silip supurge acıcam anlayacagın daha yarısı duruyo
YOK KUŞUM DAHAhoşbulduk sizde hoş geldiniz canım ya bi geçmişe bakim dedim ee bakalım ben yokken güzel haber veren oldumu bakalım hihoyyyt
YAPTIMDA CANIM BENİM BAYAĞA BİR KARIŞIKescalescim test yaptınmı canım
AYNEN ÖYLE BE GÜLÜM TAM DEDİKLERİM AKLINDA KALMIŞ CANIM BENİMbenim daha üç gunum var ama escales hmiş yani belli deil tam olarak değerleri çok düşük kimyasal gebelik oılabilirmiş duydunmu bilmiyom en tazesi şincik escales
BEN BURDAYIM KUŞUMee kızlar susuyonuz
OYA DANTEL ÖRÜYOMescalesssss norin gıı kaydirigubbakcemile3
HAYIRLISI CANIM BENİM YA ASLINDA BU BİLE DEĞİŞİK BİR DUYGUhadiya inşallah hamiştir yavvv kimyasal gebeliği duymamıştım hiç canım hihoyyyt
h.g.nasılsına.s.
O KONU BENDEDE VAR CANIM BENİM AYNI DURUMDAYIZ BİR KAÇ GÜNDEN BERİDE UYUKLAYIP DURUYORUM HERALDE HAVALARDAN ANACIMya kendimi çok yorgun hissediyorum ben niye böle bilmiyom
OZAMAN NE HALAY ÇEKERİZ DİMİ KIZ HAYIRLISI CANIM BENİMcanım kimyasal gebelikte düşüyo bebek sessiz düşüş diede biliniyomus değerleri yukselmeyip düşerse kimyasal gebelik ama yukselirseee hamişşşşş hihoyyythihoyyyt
AMA YA senağlamaben çıkıyomm yaa byby kendinize iyi bakın allaha emanet olun yemek yapıcam
kocişime yemek yapıyorum bir yandanda okuyorum yazılanları :teytey:kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?