- 13 Aralık 2008
- 6.331
- 47
yoq canım öhöö öhööö kem küm
alçak gönüllü kankim öylesin öyle sen topiğe gelince ortalık şenleniyor diğer arkadaşlar darılmasın bana hepsi ayrı güzellikte a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoq canım öhöö öhööö kem küm
Şeniz Şeniz Şeniz bidenem
Şimdiden belli nekadar iyi vakit geçireceğimiz halimden çok memnunum suan ikinizide sevdima.s.sen vildana takıl bak stres falan kalmaz arkadaş topiğin cem yılmazı gülmekten altımıza kaçırıyoz bazen:roflol::roflol:
ahh ah yadelde olsaydı değmeyin keyfimize
ne kaçırdığını bilmiyo citos
bidaha seni nerde bulacak akşam
çatlasın hehheh ben buldum
Şimdiden belli nekadar iyi vakit geçireceğimiz halimden çok memnunum suan ikinizide sevdima.s.
Şimdiden belli nekadar iyi vakit geçireceğimiz halimden çok memnunum suan ikinizide sevdima.s.
citosum yaa kondüsyon bisikleti hakkında nette bi araştırma yaptım kimse memnun değil
ablamda almıştı oda memnun kalmamıştı
sinir oldum şimdi yaaw
ona vereceği parayla ben halı alırdım üfff
Çok hoşbuldum canımkaydirigubbakcemile5 bundan böyle somurtmak yok:lepi:hah şöyle canım şimdi aramıza hoşgeldin biz somurtanı sevmeyiz gülümse daima bebiş çabuk gelsin:1hug:
ahh ah yadelde olsaydı değmeyin keyfimize
ne kaçırdığını bilmiyo citos
bidaha seni nerde bulacak akşam
çatlasın hehheh ben buldum
slm arkadaşlar.dr umu aradaım bugün testimin negatif çıktığını söyledim.cuma günü çağırdı bakalım nolcak oufff çok zor işler bunlar ya..bide eşim bugün bi operasyon geçirdi kan çıbanı vardı onu yardılar.şimdi yatıo.kızlar aşılama yapılırsa eşim antibiyotik kullanıyo bi sorun olurmu acaba...
Canım senin su bisiklete gelince faydası oluyor olmaz değil ama yine iş boğazı tutmaktacokacimcoook Bir yandan yiyip biryandan bisiklete binersek pek bir yol katedemiyoruz haliylekaydirigubbakcemile3
eyvallah bacımsırnaşık şeybizde seni sevdik