- 3 Ağustos 2008
- 3.758
- 4
yadel doktora gitti mi en son hasta olmuştu haberiniz var mı
eylull merhaba bende bilmiyorum canım merak ettim ondan sordum...
yadelllllll neredesin bir ses ver....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yadel doktora gitti mi en son hasta olmuştu haberiniz var mı
günaydın tatlibebek...
bende birazdan çıkıp kan vermeye gidicem rutin test için.inşallah sonuçlarım iyi çıkar...dua edin bana olur mu?
canım ne ilaçları bunlar kaç ay oldu ki ayrıca sen o soranları dert etme hele yaşlılar durmadan sorarlar. hadi artık bebek için vakit geldi dediklerinde. senin de vaktin gelmiş ama hayattasın dersin olur biterkaydirigubbakcemile3 çok biliyolarsa kendileri doğursun. düşünmüyoruz daha erken de
günaydın tatlibebek...
bende birazdan çıkıp kan vermeye gidicem rutin test için.inşallah sonuçlarım iyi çıkar...dua edin bana olur mu?
bende ilk defa bu ay gitmeye karar verdik özelmuayenesine gittim yumurtalıklarımda iltihap varmış hormonlarım herşeyim normal sadece iltihap sorunu var fitil ve antibiyotik verdi bakalım işe yarayacakmı bunları kullan 3 ay gebelik oluşmazsa gel dedi bakalım tekrar
günaydın tatlibebek...
günaydın hakca tatlıbebek sanada günaydın eylülcüm hakca inşaalah testler iyi çıkar diğer kızlar siz nasılsınız :1hug:
günaydın hakca tatlıbebek sanada günaydın eylülcüm hakca inşaalah testler iyi çıkar diğer kızlar siz nasılsınız :1hug:
eylull evet canım. teşekkürler bende sizlere dua diyorum...
citos sanada günaydın canım. sağol inşallah test sonuçları iyi çıkar.... sen nasılsın?
sağol canım iyi olmaya çalışıyom bugün kasıklarımda ağrı var heralde yumurtlamaya çalışıyorum:sm_confused:
canım saol gece kalkıyorum burdasın sabah kalkıyorum burdasın sen hiç uyumuyomusun maşallah valla bizim gibi tembel değilsin. doktor bize kk teşhisi koycak sanırım. burdan ayrılamıyoruz:roflol:
iiyiz canım en azından iyi olmaya çalışıyoruz sende iyisindir umarım
eylülcüm hastaneye gitmedim eşimin tadığı bi doktorn eşi kadın doğum uzmanıymış onun muayenehanesine gittik tahlil verdi onları anadolu yakasında göztepede tanıdık doktor arkadaşı vardı onun çalıştığı hastanede tahlillleri yaptırdık .bende burda yabancıyım hastane bulmadım gittiğim doktorda özel hastanede çalışıyo orası bizi aşar napcam bilmiyom bi hastane bulmamız lazım ama bayaan doktordan başkasına görünmem kadın doktorda utandım allttan ultrasonla bakarken erkeğe asla görünemem napcam bilmiyom senin varmı tavsiyen
evet tatlıbebek ağrım var ama ona rağmen bomba gibiyim canım:sm_cool: