- 7 Kasım 2008
- 890
- 2
- 43
mrhb arkadaşlar size daha öncede yazmıştım ama siteye pek giremedim.ben gebe kalmayanlardanım...
üzülme bitanem bizde öyleyiz ve burda tek yüregiz
tekrar hoş geldinŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhb arkadaşlar size daha öncede yazmıştım ama siteye pek giremedim.ben gebe kalmayanlardanım...
tercihimiz kola turka
coca cola yasak sokmaz bizimki eve aslında asitli içecekler hep yasak ama arada aldırıyom dayanamıyom
aslında tüm gazlı içeceklerde alkol ve bagımlılık yapıcı madde varmış artık eve hiç sokmamaya karar verdim ben hatta meyve sularında bile koruyucu olması için alkol katıyorlarmış yani dogal birşey kalmadı en iyisi mümkün oldugu kadar kullanmamaya çalışmak bence
haklısın aslında ama içmeden duramıyolar bizimkiler meyve sularını
ben usandım hiç içmiyom:içelim::teytey:
hg bircan
bende tatlı yaptım revanı eşim tatlı istedi.ayyy bende bir enerji var kızlar sormayın mutluluktanmı ne yerimde duramıyorum..eşimi aradım ben hasta degilmişim diye ohh ne güzel akşama kutlarız:)))) dedi deli adam...
ben geldim.çok teşekkür ederim ilginiz için...bunalımdayım çünkü 15 ay oldu hala tık yok....ve üstüne üstlük bugün adet oldumm...naapıcam ben yaaa..... artık doktor yüzü falan görmek istemiyorum.ilaçlar yüzünden adet düzenim bozuldu.napıyı dedim kocama. olamzsa olmasın ben doktora falan gitmek istemiyorum....
geçen kanepede uyuyakalmışım.... bağırıyorumuşum " ben doktora gitmek istemiyoruuuum" diye. zavallıcık eşim de beni uyandırmaya çalışıyor....
sabah sordum eşime" ben akşam ne sayıkladım diye"
psikolojim alt üst oldu ya!!!!:1no2:
ay vildan çok güzel görünüyor mantı canım çekti ama birazdan eşim gelir yapayım desem yetişmezde şimdi ne olacak ya
kızlar ben geldim yazılanları okumayı bitirebilirsem gelip yazarım gene