- 19 Mayıs 2008
- 219
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar pkolular kilo alırmı ya 4 ayda 5 kilo aldım ben dogum kontrolü bıraktım şişmeye başladım ya normalmi bu(((((((((
kızlar pkolular kilo alırmı ya 4 ayda 5 kilo aldım ben dogum kontrolü bıraktım şişmeye başladım ya normalmi bu(((((((((
hiç kilo almazdım ya 2 senedir 47 48in üstüne çıkmazdım 52.1 olmuşum tabi şimdilik az ama önüne geçmezsem şişecem boyda 1.60 çok uzun deilimki topaç gibi olurum alimallah
ya sogukta spor yapasımda yok ye ye yat başka bişe yapmıom birasdan lahmacun yapıcam[/QUOT
çok yemekle alakası yok diye biliyorum.doğrumu acaba?kuzenim çok iştahlı değildir ama kilolu ve zayıflayamıyo.
yok tatlımm işin gırgırı ama etin budunda yerinde yani baksamda olur:jeyyar:
ben bu sene hiç grip olmadım hayret ediyorum kendime şimdiye kaçkez acili boylamam lazımdı
ya sogukta spor yapasımda yok ye ye yat başka bişe yapmıom birasdan lahmacun yapıcam
bende etli ekmek yapacam
çok zayıfım biraz kilo almaya ihtiyacım var:1closedeyes:
geldim kızlar yaşasın ben pko degilmişim mutluluktan uçuyorum.hamile degilim ama üzülmedim.pko olmadıgımı ögrendimya agzım kulaklarımda.allahım çok şükür sana.arkadaşla gittik o 5 haftalık hamile.tesadüf arkadaşın bir akrabası doktorun hostesi çıktı ben pko oldugumu söyleyince beni 2 doktora muayene ettirdi ikiside yok öyle bişey saçmalamış doktorun herşeyin çok güzel problem yok dediler sende hiçbir pko belirtisi bile yok dedi.yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..adet ol gel dedi doktor.allahım ne mutluluk bu hamile olsam ancak bukadar sevinirdim.