Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlar sizin için dua ediyorum.benim iki kızım var.Allah bu duyguyu size de yaşatsın.hayattaki hiçkimse ve hiçbişeyle karşılaştırılamaz.hayat herkesi bişeylerle sınar ama sabrederseniz ve şavaşırsanız inanın siz kazanırsınız.asla ümidinizi kaybetmeyin.Allah yardımcınız olsun
selam canlarr benim sabırla haberimi beklediğiniz içinn mutlu ettinizz budur işte arkadaşlık
gelelim benim meselemee hamiş değilimm malesef ama önemli diillll geçen mevlid kandilinde rüyamda annemi gördümm ikizlerin hayırlı olsun dedi bana
öyle bir his varki içimde 2008 mutlaka anne olacağıma dair 2008 bitmdi daha dün de rüyamda bebeklerin ii merak etmee annesi dediler bana
ölen bebeklerimse eğer bu haber evet onların durumu ii biliyorum onlar annedende daha emin kllardaa benii cennette bekliyorlarr ve bana dua edip sağlıklı kardeş verecekler annelerine 4 tane kınalı kuzum var cennettee onların duası onların bana rüyamda gelip bana sarılıp onların kokusunu bile koklamak bana moral oluyorr bu dünyada olmasa bile cennette 4 tane kınalım varr
iki koluma 4 kuzu yeter bana ama rabbim inşşallahhh bu dünyadada evlat verirde hepimizin evleri şenlenirr
o sessiz duvarlarımız bebek sesleriylee yankılanırr tahlilim 0,100 çıktıı hayırlısı hepinizi o engüzel yüreklerinizin önündeee saygıyla eğiliyorumm bitanelerrr
kızlar ben adetimi yanlış hesaplamışım adetim 21 martmış ama hala olmadım atesim 37.5 bilmiyorum ama daha adet belirtisi yok aksama test yapıcam sonucu yarın yazarım................