Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm şekerim..bugün burası durgun biraz değil mi...aaaaa kimse yok galiba şekerler nerdesiniz yahu hadi gelin yazışalım biraz canım sıkılıyorda ...
slm şekerim..bugün burası durgun biraz değil mi...
canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.çok sık giremiyorum şimdilik.
ilk ultrasona girdiğimde sadece kese göründü.5 hafta 2 günlüktü.2. girişimde bebek göründü 6 haftalıktı.ondan sonra 4 gün daha yattım.kalp atışları için 1 hafta sonra gel dedi.kanama çok hafif var.
ama hastanede mide bulantılarım çok oldu serum taktılar onun için.şimdide ilaç kullanıyorum.
doktor mide bulantısı bebeğin gelişimini gösteriyo dedi .iyiymiş.hayırlısı allahtan.beklemekten başka yapacak bişey yok.alllah ne verirse razıyım.
hepinizi öpüyorum.ve hepinizi seviyorum.
canlarım benim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.çok sık giremiyorum şimdilik.
ilk ultrasona girdiğimde sadece kese göründü.5 hafta 2 günlüktü.2. girişimde bebek göründü 6 haftalıktı.ondan sonra 4 gün daha yattım.kalp atışları için 1 hafta sonra gel dedi.kanama çok hafif var.
ama hastanede mide bulantılarım çok oldu serum taktılar onun için.şimdide ilaç kullanıyorum.
doktor mide bulantısı bebeğin gelişimini gösteriyo dedi .iyiymiş.hayırlısı allahtan.beklemekten başka yapacak bişey yok.alllah ne verirse razıyım.
aaaaa kimse yok galiba şekerler nerdesiniz yahu hadi gelin yazışalım biraz canım sıkılıyorda ...
şimdi gördüm topik açmışsın allahım ne güzel bir mutluluk:dance: canım arkadaşım tebrik edrim topikte tebrik etmiştim ama bir daha edeyim ne olcak demi inan çok sevindim hemen listeyi değiştireyimde diğer kızlarada umut olsun canım:teytey::teytey:belenaycım bugün öğrendim hamileyim darısı isteyen herkese olsun inş..:))))