Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi günler canlarım......bugün acayip bir mutlulukla uyandım..sizinlede paylaşmak istedim....sabah rüyamda yatağımda ağrısız sızısız bir doğum yaptım bebeğim gelmeden önce göğsümden bir kaç damla süt geldiğini gördüm ...erkekmiş ..Ali diyorum..o anda uyandım ...eşime anlattım.tekrar uyudum yine aynı rüya bu sefer göğsüme yapışıyor emziriyorum....Allahım rüya bile olsa ne kadar güzeldi hiç uaynmak istemedim..şimdi rüya tabirlerine bakıcam ..ne anlama geliyor acaba...hepinizi öpüyorum
Canim Ya Allah Hayirlara Vesile Kilsin Rüyani Bilirim Bende Görüyorum Arasira öyle Rüyalar Gerçek Gibi Insan çok Mutlu Oluyor Ama Uyaninca Bir Bakiyorsun Rüya üzülüyorsun Canim Inşallah Bu Sana Bi Işarettir En Kisa Zamanda Güzel Haberler Alirsin
oooo belenaycim cumartesi gunu seni burda gormek ne seref :))))))))) Nasilsin? doktor ziyaretleri basladi mi? Ben persembe gunu smear yaptirdim ya, doktor elle muayne etti ve rahim yukarda dedi. rahim yukarda olan insanlarda hamile kalma suresi biraz daha uzar dedi.
kızlar naber nasılsınız bugün güzel bi gün oldu benim için.ebruşşş tebrik ederim canım darısıda tez zamanda bize olur inş.sultan49 sen nasılsın canım eşinle kavga etmişsin diye yasmışsın inş.aranız biranönce düzelir hadi kızlar kib byyyyy.
oooo belenaycim cumartesi gunu seni burda gormek ne seref :))))))))) Nasilsin? doktor ziyaretleri basladi mi? Ben persembe gunu smear yaptirdim ya, doktor elle muayne etti ve rahim yukarda dedi. rahim yukarda olan insanlarda hamile kalma suresi biraz daha uzar dedi.
teşekkür edrim şekerim fırsat buldukça uğruyorum sen nasılsın sonunda yaptırdın smearı inşallah sonuç iyidir kız onu allah bilir zor hamile kalıp kalmıyacağını sen allaha sığın olucak güzelim olacak geç olsun güç olmasın dimi ya ben doktor doktor geziyorum sancılarıma çare arıyorum filim çekilecek vede kolonoskopi smeardan daha kötü bu ya senağlamayani bebek biraz gecikecek önce sağlık napalım dedik ya geç olsun güç olmasın a.s.
kızlar kaç kişiyiz bakalım hamile olmayan aramızdan ayrılanlar var onlar hamileliğe terfi ettiler biz daha acemi birliğindeyiz liste yapalım bakalım kimler kalmış kimler gitmiş başlıyorum
aslında demem oki benide aranıza alıp listenize eklermisiniz bu salı piskoloğa gideceğim bu konu ile ilgili aklımdan atabilmek adına bebek işini banada dua edin benimde bir bebişim olsun rabbim cümlemize yaşatsın inşallahhh buarada sanırım 17haziranda benim regli tarihima.s.
hoş geldiniz kızlar sizi aramıza tabiki alırız zaten bu listenin amacı bu bebek sahibi olmaya çalışanların ve bu mutluluğa erenlerin listesi bu hoşgeldiniz canlarım allah tez zamanda cümlemize nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bebişler amin
benide de umutlu olanlar listesine ekleyin ya benimde hala bir umutlular listesine ya doktora gidecem bende ve inşallah hamile değilim ama hamile kalabilecek duruma gelirim şimdilik amacım o inşallah hayırlı haberler alırım
benide de umutlu olanlar listesine ekleyin ya benimde hala bir umutlular listesine ya doktora gidecem bende ve inşallah hamile değilim ama hamile kalabilecek duruma gelirim şimdilik amacım o inşallah hayırlı haberler alırım
lusincim hoş geldin hayırlısı olsun rahim filminden bahsediyorsun herhalde yok canım korkmana gerek yok basit bir işlem sadece ilaç verirken adet sancısı gibi bir sancın oluyor o kadar kendini kasmazsan çok rahat geçer üstelik 5-10 dakikalık bir işlem rahat ol
sultancım canım şeker sizler varsınız ya ben olmazsam sizler varsınız asıl siz olmasanız ben ne yapardım öptümşeker