Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım inşallah tek temennimiz bu allah gönlüne göre versin tezzamanda hamiş listesinde görürüz seni hadi bakalım çok çalış ve terfi etsüprizzzzzyanlız ben o liste de çok kalmayı düşünmüyorum haberin olsun inşallah birdaha ki ay aşağıya incem
kızlar slm ne zamandır giremiyordum nasılsınız hayat nasıl gidiyor ben bebek meselesine bi süre ara vermiştim kafam çok rahattı 1 aydır taki bu geceye kadar bi girdim buraya alt üst oldum nerdende girdim yaaaa tekrar bebek krizim geldi hemen eşime dedimki ben doktora gidecem tedavi olacam eşimde şaşırdı tabi hani bu konuyu kapatmıştık dedi ama olmuyor çok yalnızım kızlar şimdi bi bebegim olsaydı onunla ne güzel vakit geçirirdim yine bugün agladım zaten kimsem yok çok yalnızım hergünüm aynı çok sıkıcı geçiyor hep aynı şeyler ama bi bebegim olsaydı eminim günlerim dolu dolu geçerdi dışarıda bi hamile görsem kıskanıyorum keşke onun yerinde olsam diyorum üzülüyorum eve geliyorum aglıyorum kızlar işte böyle benim düşüncem insaallah en kısa zamanda hepimizin kucagına ALLAHIM hayırlı saglıklı bebişler verir aminnnnnnn........