Hamile kalmak isteyenler dertleşelim

Merhabalar kızlar iki kaybım var hikayem çok uzun ikiz kizlarimi ve sonrasında tekrar bı yavurmu kaybettim. Yeniden bebek istiyorum bu ay klomen multivitamin OMEGA folik asit coraspirn ve metformin içeren ilaçlar içiyorum cuma kontrolum var. inşallah 2022 hepimize hayırlı haberler verir

Bende bu arkadaşın dediği gibi iki gebeliğim dede altıma yastık koydum yattım. Hatta o gün duş almdim gece olduysa sabah duşa girdim ikisindede öyle gebe kaldım sonra normal 1 saat yattığımda oldu hemen kalktığımda ama gebe kalmadım henüz

Melek_kizim benim reglim 2 gün gecikti her an adet olacakmışım gibi bi sancım ve kasık ağrım var o yüzden test yapmaya korkuyorum
İki gebeliğimdede adet sancısı gibi bı sancı oldu erken öğrendim ben gerçi ama adet ağrısı gibi ağrılar sancılar. Geçen ay tam 10 gün adetim gecikti hatta gecikmesin diye duphaston kullandım. Bel ağrım kasık ağrım göğüs ağrım çok fazlaydı dedim bu sefer oldu hamile kaldım hatta bide soğan kürü yapmıştım dedim tamam hamileyim ama 10.gun geldi kırmızılar pihtili parçalı çok koyu bordo. Canım bence içinden geliyosa yap yoksa iki gün daha bekle bakalim

Bi
iki gün daha bekliyim canım test yapmaya korkuyorum dediğim gibi ama adet sancım var göğüsüm inanılmaz ağırıyor dokunduğumda aynı adet belirtileri işte normalde benim maksimum 2 gün gecikir reglim

Merhaba arkadaşlar
Uzun bir süredir hamile kalmak için demiyorum olmuyor umudumu kaybediyorum her ay bir şeyler deniyorum sizler neler uyguluyorsunuz birbirimizle paylaşalım birlikte bekleyelim
İlişkiden sonra belinin altına yastık koyup beklemeni önerebilirim, yediklerine içtiklerine dikkat et bol c vitamini al ve aşırı kafein almamaya çalış

Kizlar bende 28 yasindayim 3 aydir deniyoruz yumurtlama testi de kullandim olmadi. Doktora gittm yumurtan 11mm cok kucuk adeti olunca gel ilac verecegim dedi . Bunu yasayan var mi

Uzayan seffaf akıntı olur 2-3 gun sürer bazılarında 5 gün o günleri değerlendir. Yumurtladıgının göstergesi o. Hamilelik olursa o günlerde oluyormus
Afedersiniz 2 aydır o uzayan şeyi takip etmeye çalışıyorum Bi bende yok galiba hasta olucam artık çok bitik durumdayim

Afedersiniz 2 aydır o uzayan şeyi takip etmeye çalışıyorum Bi bende yok galiba hasta olucam artık çok bitik durumdayim
Herkeste olmayabiliyor demek ki peki yumurtlama döneminde belirti olmuyor mu? Cogu kadın. Ovülasyon kitleri mi ne varmış onu deniyorlar yumurtlama zamanı pil yapıyormuş onu dene istersen

Herkeste olmayabiliyor demek ki peki yumurtlama döneminde belirti olmuyor mu? Cogu kadın. Ovülasyon kitleri mi ne varmış onu deniyorlar yumurtlama zamanı pil yapıyormuş onu dene istersen
Bu ay la birlikte önümüzdeki ay da bakacağım hala bir belirti iyi bir haber olmazsa başka bir doktora gitmek istiyorum 3 aydır deniyoruz daha çok yeni :/

Bu ay la birlikte önümüzdeki ay da bakacağım hala bir belirti iyi bir haber olmazsa başka bir doktora gitmek istiyorum 3 aydır deniyoruz daha çok yeni :/
Öyle yap en iyisi ama sabırlı da olmaya calıs kafanı dagıtacak seyler yap. Strese engelliyor diyorlar

Olmayınca bunlada olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…