- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 28
Bende bu arkadaşın dediği gibi iki gebeliğim dede altıma yastık koydum yattım. Hatta o gün duş almdim gece olduysa sabah duşa girdim ikisindede öyle gebe kaldım sonra normal 1 saat yattığımda oldu hemen kalktığımda ama gebe kalmadım henüzEvet bende onu söyledim ilişkiye girerken veya boşalmaya yakın belinizin altına yastık koyun eşiniz o şekilde boşalsın sonra hiç kıpırdamadan sağa sola hiç dönmeden ayaklarınızı havaya kaldırın ve öyle en az 20 dk bekleyin. Sonra kalkıp duşa girebilirsiniz ama ne kadar geç girerseniz o kadar iyi. Ve sakın tuvaletinizi yapmayın tutun…
İki gebeliğimdede adet sancısı gibi bı sancı oldu erken öğrendim ben gerçi ama adet ağrısı gibi ağrılar sancılar. Geçen ay tam 10 gün adetim gecikti hatta gecikmesin diye duphaston kullandım. Bel ağrım kasık ağrım göğüs ağrım çok fazlaydı dedim bu sefer oldu hamile kaldım hatta bide soğan kürü yapmıştım dedim tamam hamileyim ama 10.gun geldi kırmızılar pihtili parçalı çok koyu bordo. Canım bence içinden geliyosa yap yoksa iki gün daha bekle bakalimMelek_kizim benim reglim 2 gün gecikti her an adet olacakmışım gibi bi sancım ve kasık ağrım var o yüzden test yapmaya korkuyorum
iki gün daha bekliyim canım test yapmaya korkuyorum dediğim gibi ama adet sancım var göğüsüm inanılmaz ağırıyor dokunduğumda aynı adet belirtileri işte normalde benim maksimum 2 gün gecikir reglimİki gebeliğimdede adet sancısı gibi bı sancı oldu erken öğrendim ben gerçi ama adet ağrısı gibi ağrılar sancılar. Geçen ay tam 10 gün adetim gecikti hatta gecikmesin diye duphaston kullandım. Bel ağrım kasık ağrım göğüs ağrım çok fazlaydı dedim bu sefer oldu hamile kaldım hatta bide soğan kürü yapmıştım dedim tamam hamileyim ama 10.gun geldi kırmızılar pihtili parçalı çok koyu bordo. Canım bence içinden geliyosa yap yoksa iki gün daha bekle bakalim
İlişkiden sonra belinin altına yastık koyup beklemeni önerebilirim, yediklerine içtiklerine dikkat et bol c vitamini al ve aşırı kafein almamaya çalışMerhaba arkadaşlar
Uzun bir süredir hamile kalmak için demiyorum olmuyor umudumu kaybediyorum her ay bir şeyler deniyorum sizler neler uyguluyorsunuz birbirimizle paylaşalım birlikte bekleyelim
Biz iki yıl denedik olmadı öyle olunca doktora gittim meğer bır tüpüm tikaliymis prolaktin de tavanmis şimdi hepsi çözüldü çok şükür yeniden doğdumSiz ne kadar zamandır deniyorsunuz ?
Ben de öyle çok ihtiyaç duyuyorum duyacağım her söze her öneriye dokunsalar ağlıyorumBu konuyu açman çok iyi oldu hepimiz için, tam da en çok ihtiyaç duyduğum anda
Afedersiniz 2 aydır o uzayan şeyi takip etmeye çalışıyorum Bi bende yok galiba hasta olucam artık çok bitik durumdayimUzayan seffaf akıntı olur 2-3 gun sürer bazılarında 5 gün o günleri değerlendir. Yumurtladıgının göstergesi o. Hamilelik olursa o günlerde oluyormus
Herkeste olmayabiliyor demek ki peki yumurtlama döneminde belirti olmuyor mu? Cogu kadın. Ovülasyon kitleri mi ne varmış onu deniyorlar yumurtlama zamanı pil yapıyormuş onu dene istersenAfedersiniz 2 aydır o uzayan şeyi takip etmeye çalışıyorum Bi bende yok galiba hasta olucam artık çok bitik durumdayim
Bu ay la birlikte önümüzdeki ay da bakacağım hala bir belirti iyi bir haber olmazsa başka bir doktora gitmek istiyorum 3 aydır deniyoruz daha çok yeni :/Herkeste olmayabiliyor demek ki peki yumurtlama döneminde belirti olmuyor mu? Cogu kadın. Ovülasyon kitleri mi ne varmış onu deniyorlar yumurtlama zamanı pil yapıyormuş onu dene istersen
Öyle yap en iyisi ama sabırlı da olmaya calıs kafanı dagıtacak seyler yap. Strese engelliyor diyorlarBu ay la birlikte önümüzdeki ay da bakacağım hala bir belirti iyi bir haber olmazsa başka bir doktora gitmek istiyorum 3 aydır deniyoruz daha çok yeni :/
Olmayınca bunlada olmuyor.Ovulasyonda Yumurtlama takibi tetsleri var yok aman uğraşmam derseniz adet bitiminden sonra gün aşırı veya 2 günde bir ilişki düzeni deneyin .. hemen kalkmayın eşiniz de hemen gerçi cekilmesin 1 dk filan beklesin.. sonra uzanın yatin gerekirse 1 saat sonra kalkarsanız.. ters rahimlier veya hiç bir sorunu olmayan kadınlar için bile ters/bank pozisyonu öneriyorlar.. resim ekleyeceğim.. birsuru kadın sırf bu şekilde hamile kalmış..