Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenler buraya ...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar 10 aydır gebe kalmaya çalışan bir kez kimyasal gebelik yaşayan biri olarak ben de aranıza katılmak istiyorum. Bata 5 gün var ama hiç belirtim yok. Tez zamanda bebeklerime kavuşalım inşallah
Canım aynı durumdayız birimde 9-10 ay oldu bir kimyasal gebelik hala uğraşıyoruz dün yumurtlamam oldu benimde bakalım beklemedeyim artık

Canım aynı durumdayız birimde 9-10 ay oldu bir kimyasal gebelik hala uğraşıyoruz dün yumurtlamam oldu benimde bakalım beklemedeyim artık

İnşallah olur artık canım. benim de yarın bat ama obulasyon testi yapmıştım negatif çıktı o nedenle bu ay da umudum yok

İnşallah olur artık canım. benim de yarın bat ama obulasyon testi yapmıştım negatif çıktı o nedenle bu ay da umudum yok
Herhangi bi problemin yoksa bebek zamanını bekliyordur canım o yüzden takmamak en güzeli aslında ama ben başaramıyorum bir türlü orası ayrı

Kizlar banada yardm edin gecen ay kimyasalyasadim adete 5 gn kala iliskiden snra lekelenmem olmustu snradagebelgi ogrendim ve dusuk oldu
Smdiadete yine 6 gn var iliskiden snra leke geldi korkuyorum gecen ayki gibi yasarmiyim

Yrn hemen yap cnm varsa cikar gonlunce olsun

Kizlar banada yardm edin gecen ay kimyasalyasadim adete 5 gn kala iliskiden snra lekelenmem olmustu snradagebelgi ogrendim ve dusuk oldu
Smdiadete yine 6 gn var iliskiden snra leke geldi korkuyorum gecen ayki gibi yasarmiyim
Canım ben şubatta bir kimyasal gebelik yaşadım sonra adet oldum düşük gibi bişey değil o zaten. Sonra nisanda hamile kadım 8 haftalıkken kendiliğinden düşük yaptım. şimdi ağustos eylül gibi tekrar denemelere başlıcam. Hiç bir değerimde düşüklük yok ama olabiliyor işte böyle şeyler. Hep aynı şeyi yaşacaksın diye bişey yok. Bazen kalitesiz sperm yumrtayı döllüyo vucut onu tam bir insan genetiğiyle oluşturamadığı için atıyo. Yapısal bişey ilk gebeliklerde oluyomuş 4 kadında 1 i düşük yapabiliyomuş. sonra yumurta akıllanıyo galiba kaliteli spermi seçiyo

Herhangi bi problemin yoksa bebek zamanını bekliyordur canım o yüzden takmamak en güzeli aslında ama ben başaramıyorum bir türlü orası ayrı
Ben artık eşimin stresli bir işi olmasına ve sigara içmesine de bağlıyorum kimyasal gebelik kalitesiz sperm nedeniyle oluyo sonuçta

Ben artık eşimin stresli bir işi olmasına ve sigara içmesine de bağlıyorum kimyasal gebelik kalitesiz sperm nedeniyle oluyo sonuçta
aynen kesinlikle gebelikle ilgili biz çok şeyler yapıyoruz ama aslında sperm kalitesi de çok önemli. sigara içen erkeklerin ne yazıkki sperm kaliteleri düşük oluyo. Benim eşimde bankacı yoğun çalışıyo sigarada içiyo bende kimyasal gebelikler düşükler uğraşıp duruyom işte.

Aynen canım işte benim eşim de çok sık seyahat ediyor, sigara bir paketten az içtiğini söylüyor ama içiyor yani acaba şu keçiboynuzu kürü mü yapsam

Aynen canım işte benim eşim de çok sık seyahat ediyor, sigara bir paketten az içtiğini söylüyor ama içiyor yani acaba şu keçiboynuzu kürü mü yapsam
keçiboynuzu çok iyiymiş ben de düşünüyorum yapmayı. ama ben ztn şimdi beklemedeyim. sen bi yap bakalım. nasıl yapılıyomus. bana da yaz bende yapayım eylülde anca tabi beklemek de çok sıkıcı.

Him anladim Saglkli gebelk olysrsa iyi zaten . ama olmynca olmyr

Him anladim Saglkli gebelk olysrsa iyi zaten . ama olmynca olmyr
İşte ilk gebeliklerde olabiliyomuş sonra hiç tedavisiz sağlıklı gebelikler sağlıklı bebişler oluyor. bir kere bişey yaşadın diye benim hep böyle olacak diye düşünme.. İyi düşün iyi olsun.. Kimyasal gebeliği tahlil yapmasan hiç anlamazdın bile geç adet oldum der geçerdin. Ben bugün ağır bişey kaldırdım yine rahmim acıdı hala iyileşememiş. Düşük yapmak da fena bişeymiş.

Saol canim dogru soylyorsun .dusugun ne zmanoldu gecen ay mi

keçiboynuzu çok iyiymiş ben de düşünüyorum yapmayı. ama ben ztn şimdi beklemedeyim. sen bi yap bakalım. nasıl yapılıyomus. bana da yaz bende yapayım eylülde anca tabi beklemek de çok sıkıcı.
Ben bir ara yapıyordum bıraktım sonra bugün başlıcam tekrar. İnternette tarifi vardı

Saol canim dogru soylyorsun .dusugun ne zmanoldu gecen ay mi

9 haziranda tam düştü öncesinde kanamalar olmuştu ama.. 40 ına kadar iyileşiliyo aslında ama ben sıkıntıdan kendimi spora verdim ağır kaldırdım yoruldum derken iyice yıprattım rahmimi. Kilo takıntım var acayip şimdi de diyet yapıyorum ama folik asit kilo vermemi engelliyo gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…