Hamile kalmak isteyenler bide bunu denemelisiniz

küçükbalık yazdıkların bana çok iyi geldi çoook teşekkür edrim kendi adıma inşallah bizim meleğimizde bizi çok bekletmez allahım bebeğinizi sağlılkla kucağınıza almayı nasip etsin o çook şanslı bi bebiş hayırlı ,sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür versin rabbim size ve bebişinize

küçükbalık yazdıkların bana çok iyi geldi çoook teşekkür edrim kendi adıma inşallah bizim meleğimizde bizi çok bekletmez allahım bebeğinizi sağlılkla kucağınıza almayı nasip etsin o çook şanslı bi bebiş hayırlı ,sağlıklı, uzun ve mutlu bir ömür versin rabbim size ve bebişinize

Amin canım duaların için çok ama çok teşekkürler..Bak görüceksin kendini iyi ve olumlu hissettiğin her an o minik meleğin ruhu sana ve eşine biraz daha yaklaşıcak ve onu birgün içinin sımsıcak ve huzur dolu ortamında sevgi ile büyütmeye başlıyacaksın ve zamanı geldiğinde sen ve ailen yeni üyesi ile sağlıkla tanışacak inşallah :nazar:a.s.yerimseniben

küçükbalık bide eşim benim gibi yapabilse keşke çok kafasına takıyor tedavi görüyor ama çok stres yapıyor dr da sen bu kadar stres yaparsan ben ne yaparsam yapayım tedavi cevap vermez diyor onu rahatlatmak için elimden geleni yapıyorum ama çok düşünüyor o üzüldükçe bende çok üzülüyorum hep kendi kendine neden diye soruyo bunu yapmaması gerektiğini anlatıyorum ama maalesef ben yanındayken yine daha iyi ama hep yanında olamıyorum ne yapcam bilmiyorum onu çok seviyorum

hanicecim yazdıklarını okurken aklıma bişey geldi belki bu şekilde eşinin düşünceleini olumlu yönde değiştirip kendi kendine endişe yaratmasını azaltabilirsin...Mesela ona sık sık bu kalabalık hayatta birbirinizi nasıl bulduğunuzu,nasıl aşık olduğunuzu,birlikte nasıl güzel bir uyum içersinde yaşadığınızı yanlız insanların bu hayatta bazı şeyleri yaparken nasıl zorlandıklarını,birbirini anlayan iki insanın bi arada olmasının değerini anlatabilirsen daha olumlu düşünmeye başlıyacağına inanıyorum..Bir de bence ona şunu söyle biz birbirimizi nasıl bulduysak bebeğimizde bizi öyle bulucak de :)

çok güzel şeyler yamışın küçük balık ama ben yaklaşık 6 aydır uğraşıyorum ilk aylarda hep böyle düşündüm hep hayal ettim haberi nasıl veririm nasıl mutlu olurlar acaba diye ama olmadı ve hayal kırıklığı çok daha büyük oldu yoruldum artık yüinede işe yarayanlar vardır umarım birgün benimde o küçük dikdörtgen testimde 2 çizgi çıkar o zaman mutlaka yazıcağım buraya

sevgili küçük balık ben bu ay deneeyeceğim senin söylediklerini umarım bu ay kucağım boş kalmaz çok üzülüyorum ve çok korkuyorum sorunmu var acaba diye bu yüzden umutlanmak itemiyorum ama o kadar güzel yazmışın ki inanmak istiyorum senin tattığın bu mutluluğu tüm bekeleyenler tatsın inşallah

sevgili küçük balık ben bu ay deneeyeceğim senin söylediklerini umarım bu ay kucağım boş kalmaz çok üzülüyorum ve çok korkuyorum sorunmu var acaba diye bu yüzden umutlanmak itemiyorum ama o kadar güzel yazmışın ki inanmak istiyorum senin tattığın bu mutluluğu tüm bekeleyenler tatsın inşallah

Canım kendini böyle eksiksiz ifade edebilmen ne güzel..Daha önce de mutlu hayaller kurduğunu bu mutlu haberi insanlara nasıl söyliyeceğini bile düşündüm demişşsin..Peki benim güzel arkadaşım neden hayata biraz zaman vermek yerine tekrar umutsuzluğa ve karanlıklara dönmeye karar verdin..Ah canım bilirim kendini o tatlı ve huzurlu,umutlu his içersinde tutmak zordur.Ancak mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yuvanında altın anahtarı işte bu canım..Ben kendini hiç zorlamadan tekrar o umut dolu günlere dönebileceğini düüşünüyorum canım..Zaten bir altlık,eşinle ve ailenle başlıyacağınız bu güzel hikayeye uygun bir giriş yapmışsın dilerim kendini tekrar o umutlı günlerine döndürebilirsin caanım ... Çünkü kendini sorunsuz , sağlıklı hamileliğe ve bir evlada hazır bir anne adayı gibi düşlemek umutsuz,problemli ve kötü hissetmek ten hem daha kolay hem çok doğru ....yerimseniben

küçükbalık dediklerini hep yaptım olmuyor düşünmüyor gibi yapıyor bu seferde ama düşündüğünü biliyorum yzadıkların tavsiyelerin için tşk ederim canım hele bu sabah adet olduğumu görünce ona söylemeye cesaret edemedim çünkü 1 hafta önce sperm sayımı yaptırmıştı düzelme vardı sonucunda dr yavaş yavaş tedaviye cevap veriyorsun dedi bence bu ay oldu aşkım deyip duruyordu aksilik gibi adetim bu ay 5 gün önce oldu yine çok üzülecek ya

slm küçük balık bende pcos hastasıyım anlattıkların çok umut verici. benim kendiliğinden olmadı gebeliğim. senelerce tedavi gördüm .iyi şeyler düşünüp hayaller kurmak çok güzel ama hep hayal kırıklığı yaşadım bunu yaşayanlar çok iyi anlar.allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin. dünyadaki en güzel mutluluk bu.ikizlerim yanımda ve onlarla çok mutluyum...:1hug:.

bende 2,5 senelik evliyim aynı senın yasadığını bende yasıyorum acaba bunumu yapsam bunumu etsem hemen hemen her yola baş vurdum her ay bir süprizle karşılaşacam diye ümitleniyordum bu arada eşimi annemi strese boğuyordum ama karar veriyorum bu ay hiçbirşey düşünmyecem diyorum sonra adet günüm bitiyor ne yapsam ne etsem diye başlıyorum ama senin yazın çok hoşuma gitti Rabbim tüm bebek bekleyen kardeşlerimi tez zamanda sevindirsin (ALLAH'IM BİZİ ZÜRRİYETİNDEN MAHRUM ETME ....AMİN)

Back