- Konu Sahibi kxuxçxuxk balxixk
-
beni bilgilendirin lütfennnnnnnnn
zelişcik sana katılıyorum ben bir yılı doktorumun hatası yüzünden harcadım ama olsun diyorum yinede. çok üzüldüm çok ağladım ama artık öyle yapmıyorum şimdi daha güçlüyüm küçük balığın yaptığını yapıyorum 7 aydır olacak hayırlısıyla hem ben sevdiğim adamla evliyim biz evlenirkende bisürü sorun yaşadık zor evlendik ama şimdi evliyiz bebişimizde olacak inşallah ben artık o karamsar günlerimi bıraktım
Küçük balık selam
Ne kadar şirin ,ne kadar hoş ifadelerle dile getirmişsin,hamile kalma sürecini ve tavsiyelerin gercekten çok faydalı,bu yöntemi ben de uyguladım 5 aydır bebek sahibi olmayı istiyorduk ve aynı senin gibi gözlerimi kapatıp eşimin spermlerinin tüplerimde ilerleyişini kafamda canlandırıyordum,belki de ben canlandırırken bu olaylar içimde yaşanıyordu ve ben 8 haftalık hamileyim...Bir de senin de dediğin gibi doğa bize neden tuzak kursun ki çiftlerin sadece %15 inde nedensiz kısırlık ihtimali var,neden %85 e değil de %15 e girmiş olduğumu düşüneyim...Şimdi de pıtırcığımın kalp atışlarını düşünüyorum,yarın duyacağım Allahımın izniyle.Zor olan olumlu düşünmektir,olumsuz düşünüp belayı kendimiz çağırmayalım,Herşey gönlünüzce olsun...Umarım tombiş tombiş,pembe yanaklı bebeklerimiz bizi daha çok bekletmez...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?