- Konu Sahibi kxuxçxuxk balxixk
Kızlar şimdi sizinle paylaşıcağım şey çok özel ... Bende mesaj yazan bir çok arkadaş gibi hamile kalmayı fena halde kafama takmıştım .. Hatta çok sevdiğim eşimle aramızda problem olmaya bile başlamıştı bu durum.. çünkü ilişki sırasında acaba bu sefer tutucakmı ,acaba ilişki bittikten sonra sağamı yatsam solamı ,acaba yumurtlama tarihim yarınmıydı e öyleyse ben bu adamı yarında ayartabilirmiyim :asigim::1no2: gibi gibi uzzaayıp gidiyordu bu liste sonra bir gün takvime bakarken dank etti .. hayat akıp gidiyordu ve ben günlerimi sağlıklıyım bedenim ve beynim çocuğumu oluşturmaya ve onu dünyaya getirmeye hazır şükürler olsun demek yerine ...yok doktor kötü anlamıyo bu adam hiç bişeyden,acaba eşimdede bir sorun varmı ...şüpheleri ile geçiyordu ve kendimi yiyip bitiriyorum..Ve aniden şuna karar verdim düşünce şeklimi değiştirmeliydim..Belki sizde de işe yarar umuduyla bu bilgiyi burada paylaşıyorum..arkadaşlar işe doğru şeyleri düşünmekle başlayın..Mesela endişelerimden kurtulmak için eşimle ilişkiye girdikten önce ve sonra şunu hayal ettim o küçücük spermlerin en sağlıklısı,en hayırlısı ve en hızlı olanı az sonra rahim kanallarımdaki uzun tünelde sıcacık ve karanlık bir ortamda benim en sağlıklı ve sorunsuz yumurtam ile karşılaşacak naniknanik belki çılgınca,belkide aptalca gelicek bu size ama bu güne kadar hamile kalmak için denediğiniz onca şeyi düşününce benim önerim çok basit ve akla yatkın gelicektir sizlere ...
Bunu bir kaç hafta düşündüm otobüsteyken yemek yerken çok güzel bir bebiş gördüğümde öyleki son zamanlarda bu olayı gözlerimi kapar kapamaz canlı canlı izleyebiliyordum nerdeyse...Daha sonra hamile kaldığımı ve bu haberi önce eşime ve sevdiğimdiğer insanlara nasıl haber vericeğimle ilgili düşünmeye başladım...Tabiki çok iyi hissediyordum bütün bunları planlarken ama tüm ayrıntıları hesaplıyordum.testi alacağım eczaneyi çıkacak 2. çizginin nasıl renk değiştireceğini bile ... Ve sonunda 2 hafta önce hamile kaldığımı öğrendim şimdide küçük balığımın ultrasonda sağlıkla atacak olan kalp atışlarını izlemeyi hayal ediyorum..Kötü şeyler getirmiyorum aklıma ve beni olumsuzluğa sevk edebilecek her türlü kişiden ve ortamdan uzak durmaya çabalıyorum..Çünkü kızlar eğer iyi bir insan olduğunuza eminseniz,Allah mutlaka bu yakarışlarınızın sesini duyuyor ve sizi istediğiniz şeylerin en hayırlısı ile karşılaştırıyor herzaman lütfen bu söylediklerimi deneyin..Allah tüm evlat isteğen insanların sesini duysun ve o muhteşem duyguyu tatmayı ve sürdürmeyi herbirimize nasip etsin inşallah
Bunu bir kaç hafta düşündüm otobüsteyken yemek yerken çok güzel bir bebiş gördüğümde öyleki son zamanlarda bu olayı gözlerimi kapar kapamaz canlı canlı izleyebiliyordum nerdeyse...Daha sonra hamile kaldığımı ve bu haberi önce eşime ve sevdiğimdiğer insanlara nasıl haber vericeğimle ilgili düşünmeye başladım...Tabiki çok iyi hissediyordum bütün bunları planlarken ama tüm ayrıntıları hesaplıyordum.testi alacağım eczaneyi çıkacak 2. çizginin nasıl renk değiştireceğini bile ... Ve sonunda 2 hafta önce hamile kaldığımı öğrendim şimdide küçük balığımın ultrasonda sağlıkla atacak olan kalp atışlarını izlemeyi hayal ediyorum..Kötü şeyler getirmiyorum aklıma ve beni olumsuzluğa sevk edebilecek her türlü kişiden ve ortamdan uzak durmaya çabalıyorum..Çünkü kızlar eğer iyi bir insan olduğunuza eminseniz,Allah mutlaka bu yakarışlarınızın sesini duyuyor ve sizi istediğiniz şeylerin en hayırlısı ile karşılaştırıyor herzaman lütfen bu söylediklerimi deneyin..Allah tüm evlat isteğen insanların sesini duysun ve o muhteşem duyguyu tatmayı ve sürdürmeyi herbirimize nasip etsin inşallah