Hamile kalmak isteyenler bide bunu denemelisiniz

kxuxçxuxk balxixk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
109
2
96
İzmir
Kızlar şimdi sizinle paylaşıcağım şey çok özel ... Bende mesaj yazan bir çok arkadaş gibi hamile kalmayı fena halde kafama takmıştım .. Hatta çok sevdiğim eşimle aramızda problem olmaya bile başlamıştı bu durum.. çünkü ilişki sırasında acaba bu sefer tutucakmı ,acaba ilişki bittikten sonra sağamı yatsam solamı ,acaba yumurtlama tarihim yarınmıydı e öyleyse ben bu adamı yarında ayartabilirmiyim :asigim::1no2: gibi gibi uzzaayıp gidiyordu bu liste sonra bir gün takvime bakarken dank etti .. hayat akıp gidiyordu ve ben günlerimi sağlıklıyım bedenim ve beynim çocuğumu oluşturmaya ve onu dünyaya getirmeye hazır şükürler olsun demek yerine ...yok doktor kötü anlamıyo bu adam hiç bişeyden,acaba eşimdede bir sorun varmı ...şüpheleri ile geçiyordu ve kendimi yiyip bitiriyorum..Ve aniden şuna karar verdim düşünce şeklimi değiştirmeliydim..Belki sizde de işe yarar umuduyla bu bilgiyi burada paylaşıyorum..arkadaşlar işe doğru şeyleri düşünmekle başlayın..Mesela endişelerimden kurtulmak için eşimle ilişkiye girdikten önce ve sonra şunu hayal ettim o küçücük spermlerin en sağlıklısı,en hayırlısı ve en hızlı olanı az sonra rahim kanallarımdaki uzun tünelde sıcacık ve karanlık bir ortamda benim en sağlıklı ve sorunsuz yumurtam ile karşılaşacak naniknanik belki çılgınca,belkide aptalca gelicek bu size ama bu güne kadar hamile kalmak için denediğiniz onca şeyi düşününce benim önerim çok basit ve akla yatkın gelicektir sizlere ...
Bunu bir kaç hafta düşündüm otobüsteyken yemek yerken çok güzel bir bebiş gördüğümde öyleki son zamanlarda bu olayı gözlerimi kapar kapamaz canlı canlı izleyebiliyordum nerdeyse...Daha sonra hamile kaldığımı ve bu haberi önce eşime ve sevdiğimdiğer insanlara nasıl haber vericeğimle ilgili düşünmeye başladım...Tabiki çok iyi hissediyordum bütün bunları planlarken ama tüm ayrıntıları hesaplıyordum.testi alacağım eczaneyi çıkacak 2. çizginin nasıl renk değiştireceğini bile ... Ve sonunda 2 hafta önce hamile kaldığımı öğrendim şimdide küçük balığımın ultrasonda sağlıkla atacak olan kalp atışlarını izlemeyi hayal ediyorum..Kötü şeyler getirmiyorum aklıma ve beni olumsuzluğa sevk edebilecek her türlü kişiden ve ortamdan uzak durmaya çabalıyorum..Çünkü kızlar eğer iyi bir insan olduğunuza eminseniz,Allah mutlaka bu yakarışlarınızın sesini duyuyor ve sizi istediğiniz şeylerin en hayırlısı ile karşılaştırıyor herzaman lütfen bu söylediklerimi deneyin..Allah tüm evlat isteğen insanların sesini duysun ve o muhteşem duyguyu tatmayı ve sürdürmeyi herbirimize nasip etsin inşallah :utangac::emir_bebek:

Doğru diyorsun küçük balık kardeşim,burada bir çok arkadaşımızda sorun olmadıgı halde sırf bu yüzden bence de bebek olayı sarkıyor da sarkıyor..

Aslında yazmak çok kolay.. önemli olan eyleme dönüştürmek,sen zor olanı başarmışsın.. ben de olabildiğince beklemenin bile keyfini çıkarmaya çalışıyorum.

Rabbim birlikte olabileceğim en güzel adamı bana bahşettiyse eğer, hayırlısı olacaksa bebeğimi de nasip edecektir.

Bu güzel,pozitif ve de çok doğru paylaşımın için çok sağol.

Hayırı ve de saglığıyla uzun uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana Allahım.

badegül ,perihan82 ve erviş...
dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim..
Tabiki burada yazdıklarım ile kastettiğim büyük bir polyanna oyunu oynamanız körü körüne inanmanız değil..
Şöyle bir gerçek var kızlar eşler bebek sahibi olabilmek için (özellikle kadınlar) hem bedenen hemde pisikolojik olarak inanılmaz bir enerji harcıyoruz..Peki size sormak istiyorum neden zaten çılgınca harcadığımız bu enerjiyi doğru düşünerek yönlendirmeyelim ki...Sonuçta bir bebeğimiz olsun istiyorsak ve bunun için çaba sarfediyorsak;Allah herbirimize akıl fikir vermiş neden kendimizi kör kuyulara atalım ... Ha tabi bu arada etrafımızda,ülkemizde ve dünyada istenmeyen hepimizin korkunç üzülerek ve çaresizlikle izlediğimiz milyonlarca olay oluyor buna kulaklarınızı gözlerinizi kapatın duyarsızlaşın demiyorum ben..Sadece olabilecek olumsuzlukları kendimize yapıştırmamalıyız bu çok önemli...Hepinize kucak dolusu sevgiler paylaşımlarınız için çook teşekkür ederim

ben de uzun zamandır bu yöntemi deniyorum. iyi düşünüyorum hamileliğimi tasarlıyorum bebişimi hayal ediyorum.
umarım pozitif bir sonuç alıp burada sizlerle paylaşırım.
umarum herkes paylaşır güzel haberlerini.........

halecim bende ewlenmeden 2 sene doğum kontrol hapı kullandım bende poli kistik vardı o nedenle adetlerimi düzenlemek için kullanıyordum evlenice bıraktım çocuk istediğimiz için.Yukarıda da anlattığım gibi her kafadan bir ses çıktı yok efendim doğum kontrol hapı şöle kötü böle iyi yumurtlamayı yavaşlatıyo rahmi bilmem napı ıvır zıvır sen şimdi bunların heeeeeppsini bi kenera bırak...bi kere bak ne güzel gününde tıkırt diye regli olmuşsun bu harika bişey şimdi sana küçük bir sır eğer herşey yolunda giderse ve sen kendini sıkmadan kafanı takmadan yaşamını olduğu gibi sürdürmeye devam edebilirsen regli gününden 15 gün sonra yada 16 yani o aralar bir daha yumurtlıyacaksın ve hatta o günlerde vücut ısın bir kaç derece artıcak eşinle mutlu mesut ogünlerde de ilişkiye girersen diğer günlere nazaran daha avantajlı bir durumda olabilirsiniz hamile kalmak için ama dediğim gibi bunu asla ve asla kafanda büyütme sakin ol unutma ki hayatta herşeyin bir zamanı var camım benim porolamız doğru düşünmek ve iyi hissederek endişelemeden yaşayabilmek ...

kimseye kulak asmayın akrabalarınızın komşularınızın olmuyormu niye yapmıyorsunuz çocuk laflarına kulaklarınızı tıkayın.hazır değiliz dersiniz. bizden çocuk bekliyorlar niye olmuyor diye sorun ettikçe hamile kalmanız zorlaşır.herşeyin zamanı var.hem hiçbir sorununuzda yoksa kafaya takmaya değmez.doktorunuz bende olduğu gibi yanlış teşhis koyup canınızı sıkmadıysa herşeyi oluruna bırakın.ve sorun var dediyse doktorunuz tek doktora gitmekle kalmayın

beni bilgilendirin lütfennnnnnnnn

halecim bende 8 ay hap kullandım.bu korunma yöntemini keşke seçmeseydim diyorum bazen. sende daha yeni bırakmıssın paniğe gerek yok çünkü hapı bırakınca en az 2 adet dönemi geçirmen sağlıklı olan. sen 2 yıldır yumurtlamanı durdurdun ve şimdi onlar tekrar düzene girmeye başlayacak.düşünsene biz aslında vücudumuzun çok hızlı ve iyi şekilde cvp vermesini istiyoruz.ama halbuki herşeyin bir zamanı ve düzeni var ben hapı bırakalı 8. ayım hamile değilim (yani şimdilik) haptan sonra bırkac ay duzensız oldu. daha 2 aydır normale dondu.vucudun ıyıce toparlansın acele etme cnm.sağlıklı günler.

zelişcik sana katılıyorum ben bir yılı doktorumun hatası yüzünden harcadım ama olsun diyorum yinede. çok üzüldüm çok ağladım ama artık öyle yapmıyorum şimdi daha güçlüyüm küçük balığın yaptığını yapıyorum 7 aydır olacak hayırlısıyla hem ben sevdiğim adamla evliyim biz evlenirkende bisürü sorun yaşadık zor evlendik ama şimdi evliyiz bebişimizde olacak inşallah ben artık o karamsar günlerimi bıraktım

kucuk baliok merhaba;inanmasssin ama tamamen benimgi ndusunmussun ama suam ben hamile degilim ama okadar istiyorumki!hatta bu dusunceler benim 45 gun adetimin uzamasini sagladi.simdi bende bilmiyorum hamile ne zaman kalacagimi.ama sunu dusunmedim degil(ben heray takvimi takip ediyordum yaklasik4-5 aydan beri duzenli bir sekilde ama alllah bana sordu iste yaa simdi takip et sen takvimi dedi bence)simdi takip edemiyorum takvimi cunku nezaman adet olcagimi bilmiyorum.cok uzuluyorum.

ravzanur cum bak şimdi ekranın bu tarafından senin nasıl bir yüz ifadesi ile bu yazıları okuduğunu ve nasıl kendini harap edip hırpaladığını görebiliyorum inan bana..Bi kere önce bir git aynaya bak ve mümkünse bunu yaparken yanında kimsecikler olmasın bi kendine bak aynada gözlerine bak iiice incele yüzünü ve sonra gözlerini kapa ve gözlerin kapalı iken gene kendini düşün karnının içini hayal etmeye çalış miğdeni,bağırsaklarını bunu yaparken bir müddet ilk seferlerinde biraz zorlanabilirsin eğer çok zorlanırsan google' a kadın anatomisi diye yaz ve çıkan resimleri bi incele daha sonra tekrar dene ama eğer hayal gücü kuvvetli bir insansan bunu hemen başarabilirsin çünkü bunu ilk seferinde başaran birçok insan tanıdım.her neyse dediğim gibi şu an gözlerin kapalı ve sen içine bakıyorsun,bu arada burnundan nefes alıp ağzından soluk ver şimdi karnının hemen altında leğen kemiklerinin iki yanında kapalı bir lale goncasını andıran iki pembe yumru farediceksin işte onlar senin yumurtalıkların ve eğer olumlu davranıp kendini yiyip bitirmeyi bırakırsan o boynu bükük laleler büyüyüp olgunlaşıcak ve bembeyaz kocaman çiçekler açıcaklar iyice bakşimdi çılan bu iki lalenin bir tanesinden aynı yağmur dindikten sonra yapraklardan süzülüp toprağa damlayan bir damla su gibi pırıl pırıl dupduru bir ışık tanesi tıpkı bereketli bir toprağa düşer gibi senin içine düşücek ve bak Allah bize bu mucizeyi bağışlamış lütfen bunu görmek için çaba sarf et ve sonra gözlerini aç şimdi aynada çok farklı biriyle tanışıcaksın güçlü bir kadın bu tıpkı insan soyunun devamlılığına katkı sağlamış sağlıklı,kendinden emin özgüveni tam atalarından aldığı birikimi diğer kuşaklara aktarmaya hazır diğer kadınlar gibi...Lütfen bunu bir dene ve gözlerini kapadığında neler gördüğünü burda bizimle paylaş..Sakın kendini kapatma ve lütfen içine girdiğin olumsuzluk ve mutsuzluk çemberini kır .... Kendine güven bak görüceksin Allah senin gibi mesleği insanlara şifa dağıtmak olan bu iyi aklı küçük bir yeni hayatla nasıl mükafatlandırıcaktır.

canım yazdıkların için çok saol. çok guzel bır yaklasım. hayatımda çogu zaman kullandıgımın ama bebek konusunda kullanamdıgım bır yontemdır. hatta stresden hormonlarım yuksek ve hamılelıgı engellıyor. secret diye bır kıtap var bır çogunuz duymustur. bu kıtabıda okumanızı tavsıye ederım. pozıtıf düşünce gücünüzü arttırıyor..

slm küçük balık..ben yeni üyelerdenim.yazını okudum ve çok beğendim.bende bir bebeğimin olmasını çok istiyorum.bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi yaptırdım ama sonuç yine negatif.bu ay doktorada gitmeyi düşünmüyorum artık olacağına bıraktım. inş. o duyguyu Allah'ım bana ve eşime de yaşatır.gerçekten çok zor günler bunlar.inş.sende bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. neolur bizim gibiler için dua et hamilelerin duası kabul olurmuş. kendine çok dikkat et..

arkadaşlar iyi dilekleriniz için binlerce teşekkürler..
çiğdemcim tıp tabiki insan sağlığı için elinden geçeni yapıyor ve buluşları ile her geçen gün bizleri şaşırtmaya devam edeyor ... Elbettiki bir çok konuda olduğu gibi bebek konusunda da tıp biliminin açıklıyamadığı birtakım gizemli kalmış yönler var..Bebek sahibi olabilmek çiftlerin birtakım şeylere hazır olmaları ile çok yakından ilgili.Örneğin Bebek sahibi olmakla evlat sahibi olmak birbirine anlam olarak ne kadar yakın kelimeler gibi duruyor değil mi? Ama aslında aynı şey değil biliyormusunuz bunu eşinizle birlikte sesli olarak iyice bir düşünün ...Bebek sahibi olmak tabiki Allah'ın insanlığa bahşettiği en müthiş ve olağan üstü şeylerden biri ama sadece bebek konusuna sabitlenip kalmak ta bence hamileliğin önünde çok büyük bir engel meydana getiriyor..Tanıdığım bir çok kadın nu konuyu kendine adete hırs edinmiş ve bu yol da hem kendilerini hem eşlerini,ailelerini,arkadaş çevrelerini çıldırtıyorlardı..Ama bu konu aslında çok şirin minik bir bebekten ziyade kocaman,sağlıklı ve iyi yetiştirilmeye özen gösterilen bir evlat meselesi dilerseniz konuya birde bu açıdan bakın dünyaya getirmek istediğinizin sizin soyunuzu devam ettirecek yeni bir birey olacağına odaklanın neden doğa size bir tuzak kurmaya çalışsınki ne sebeple unutmamaya özen göstermemiz gereken en önemli şey aslında şu sağlıklı veaklı başında kadınlarız en önemlisi kendimize göre iyi insanlar olmaya çaba sarf ediyoruz lütfen bunları bi düşünün her gün bıkmadan ve bebek sahibi olmakla evlat sahibi olmanın arasındaki farkı eşinizle birlikte bir sonuca bağlayın ve bu sonuca inanarak yaşayın görüceksiniz Allah bu sesi duyacaktır

zelişcik sana katılıyorum ben bir yılı doktorumun hatası yüzünden harcadım ama olsun diyorum yinede. çok üzüldüm çok ağladım ama artık öyle yapmıyorum şimdi daha güçlüyüm küçük balığın yaptığını yapıyorum 7 aydır olacak hayırlısıyla hem ben sevdiğim adamla evliyim biz evlenirkende bisürü sorun yaşadık zor evlendik ama şimdi evliyiz bebişimizde olacak inşallah ben artık o karamsar günlerimi bıraktım

doktor hataları gerçekten çok can acıtıyor.ama şükürki şimdiki doktoruma gitmişim

çok sevindim , allah tamamına erdirsin inşallah , gerçi benim sorunum yoktu , ilaç kullanmayı bırakmıştım , folik asite başlamıştım , her an herşey olabilirdi ,ben de bir yöntem uygulamıştım , her seferden sonra abdest aldığımda , gecenin hangi saati olursa olsun yasin okur , dua ederdim , akrabalık olduğu için de korkularım vardı , allahıma çok şükür dualarım kabul oldu , sorunsuz bir hamilelik , sorunsuz bir doğum , ve sağlklı kızım , çok şükür , bir de babam gitmeseydi , ben dünyanın en şanslısıydım , en mutlusuydum , ama ..............

Küçük balık selam
Ne kadar şirin ,ne kadar hoş ifadelerle dile getirmişsin,hamile kalma sürecini ve tavsiyelerin gercekten çok faydalı,bu yöntemi ben de uyguladım 5 aydır bebek sahibi olmayı istiyorduk ve aynı senin gibi gözlerimi kapatıp eşimin spermlerinin tüplerimde ilerleyişini kafamda canlandırıyordum,belki de ben canlandırırken bu olaylar içimde yaşanıyordu ve ben 8 haftalık hamileyim...Bir de senin de dediğin gibi doğa bize neden tuzak kursun ki çiftlerin sadece %15 inde nedensiz kısırlık ihtimali var,neden %85 e değil de %15 e girmiş olduğumu düşüneyim...Şimdi de pıtırcığımın kalp atışlarını düşünüyorum,yarın duyacağım Allahımın izniyle.Zor olan olumlu düşünmektir,olumsuz düşünüp belayı kendimiz çağırmayalım,Herşey gönlünüzce olsun...Umarım tombiş tombiş,pembe yanaklı bebeklerimiz bizi daha çok bekletmez...
a.s.

hanımlar hepiniz harikasınız inanamıyorum size ....
Budur işte bakın görüceksiniz birbirimize yolladığımız bu olumlu düşünceler neticesinde tüm evlat sahib olmak isteyenler (kocalarının spermleri kendi yumurtaları ve doğal birliktelikle:) ) Allah'da izniyle hayırlı evlatlara kavuşacağız..En başta da söylediğim gibi bu bir sürç biliyorum sabırsızlanıyorsunuz,biliyorum tek başınıza kimseciklere gözükmeyen yerlerde yemek yaparken,yürürken,konuşurken ,yaşarken hep aklınızın bir köşesinde ACABA BU SEFER OLDUMU ?? ne olur kendinize bu kötülüyü yapmayın sorgulamayın size söz veriyorum o pıtırcık rahminize düştüğü anda eğer aklınız sapkınca düşünceler içersinde değilse ve gerçekten ama gerçekten hazırsanız testlerden doktorlardan ve her şeyden önce siz emin olucaksınız bu durumdan buna inanın..Çünkü yaşıyacağınız miğde bulantısı daha önce geçirdiğiniz üşütme bulantıları gibi olmıyacak üzerinizde tatlı ve mayışık bir hal olucak bunu gerçekten yaşamak isteyen her kadına ve baba olmak isteyen erkeğe Allah nasip etsin..Sakın ama sakın inancınızı kaybetmeyin..Bana göre MARUL un yaptığıda harika bişey saf ve inanç dolu gerçek bir dilek ve cevabını almış bir dilek Allah hayırlı ve sağlıklı evlat eylesin inşallah hepimize

Küçük balık selam
Ne kadar şirin ,ne kadar hoş ifadelerle dile getirmişsin,hamile kalma sürecini ve tavsiyelerin gercekten çok faydalı,bu yöntemi ben de uyguladım 5 aydır bebek sahibi olmayı istiyorduk ve aynı senin gibi gözlerimi kapatıp eşimin spermlerinin tüplerimde ilerleyişini kafamda canlandırıyordum,belki de ben canlandırırken bu olaylar içimde yaşanıyordu ve ben 8 haftalık hamileyim...Bir de senin de dediğin gibi doğa bize neden tuzak kursun ki çiftlerin sadece %15 inde nedensiz kısırlık ihtimali var,neden %85 e değil de %15 e girmiş olduğumu düşüneyim...Şimdi de pıtırcığımın kalp atışlarını düşünüyorum,yarın duyacağım Allahımın izniyle.Zor olan olumlu düşünmektir,olumsuz düşünüp belayı kendimiz çağırmayalım,Herşey gönlünüzce olsun...Umarım tombiş tombiş,pembe yanaklı bebeklerimiz bizi daha çok bekletmez...
a.s.

:hooray: canım benim bak biz seninle daha önce hiç karşılaşmadık ilk kez bu sitede karşılaşıyoruz ve birbirimizden farklı zamanlarda ama aynı olumlu ve pozitif düşünceleri ve aynı büyük inancın yardımı ile güzel bir başlangıç yapmayı başarmışız ...Diğer arkadaşlarımıza da anlatmaya çalıştığım bu hepimiz kadınız ve soyumuzun devam etmesini istiyoruz inanmaktan vazgeçmeyin ama doğru düşünün lütfen :nazar:a.s.

Back