Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

poncik5959

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
72
47
3
31
merhaba bayanlar. hamile kalmak için ilişkiden sonra ne gibi şeyler yapıyorsunuz . mesela görümcem bana bacaklarını yukarı doğru uzat hemen kalkma beline yastık koy gibi şeyler söyledi. nekadar doğru bilmiyorum sizlere danışmak istedim.. şimdiden teşekürlerHoppa

Doğru söylemiş :)
hemen kalkma 1 saat felan yaklarının altına yastık koyup uzan:KK51:

merhaba bayanlar. hamile kalmak için ilişkiden sonra ne gibi şeyler yapıyorsunuz . mesela görümcem bana bacaklarını yukarı doğru uzat hemen kalkma beline yastık koy gibi şeyler söyledi. nekadar doğru bilmiyorum sizlere danışmak istedim.. şimdiden teşekürlerHoppa
Benim ilk oldugunda bende 1 saat en az uzandim. Bu seferinde bu ay da 1 gece ustune uyudum kalkmadim bi de 2 saat yakin yattim( yumurta pik ve catlama donemi iliskilerinde) sonra zaten yumurtam gecti direk kalktigim oldu.

Benim ilk oldugunda bende 1 saat en az uzandim. Bu seferinde bu ay da 1 gece ustune uyudum kalkmadim bi de 2 saat yakin yattim( yumurta pik ve catlama donemi iliskilerinde) sonra zaten yumurtam gecti direk kalktigim oldu.
Ben su yumurtlama dönemini hesaplamayı bilmiyorum hiç kafam basmıyor :(

Pepapp uygulamasini kullaniyorum ben de. Dogurgan gunleri vs tek tek soyluyor. Bu arada ben de her nekadar kaybediyor olsam da masallah cok kolay hamile kalmistim. Iliskiden sonra bacaklari havaya dikip uzunca bir sure kalkmamak ve hemen dusa gitmemek epey ise yariyo. Bir de gunleri cok baz almayin kendinize cunku stres yapiyor ister istemez.

bende bu ay kalkmadım yattım ama bacaklarımı cok yukarı kaldırmadım. adet belirgilerim var bu ayda tutmadı :/

Ben su yumurtlama dönemini hesaplamayı bilmiyorum hiç kafam basmıyor :KK43:

tahmini adet tarihiniz diyelimki 30 kasımda/ -14 yapın.. 16 kasım yumurtlama günü. buna rağmen siz 14 kasım-18 kasım arası gün aşırı cinsel ilişkiye girin en az

bu bir örnekti. ama pco iseniz adetleriniz düzensiz ise bu hesaplamayı sallamayın.çünkü zaten yumurtlama pek yoktur yada belirsizdir ne zaman olacağı

bende bu ay kalkmadım yattım ama bacaklarımı cok yukarı kaldırmadım. adet belirgilerim var bu ayda tutmadı :/

arkadaşlar yatın yatın diyorlar ama zaten döllenme olacaksa sper 10 dakika içinde zaten yumurtaya ulaşıyor.istediğin kadar hopla zıpla birşey olmaz.

benim adetlerim düzenli geçen ayın 9 undaysa bu ayın 10-11 i gibi oluyorum. yanı bu düzenli demek değil mi?

Back