Hamile kalmak için ugrasan izmirli arkadaşlar.tecrubelirimzi paylaşmaya davetlisinz

E

EU3

Ziyaretçi
HAMİLE KALMAK İÇİN UGRASAN İZMİRLİ ARKADAŞLAR BIZDE BU KONUDA TECRUBELERİMZİ DOKTORLARIMIZIN TEDAVISNI TAVSİYESİNİ BU TOPIKTE PAYLAŞALIM.BİRBİRMİZE DESTEK OLALIM.BZI BIZDEN BAŞKASI ANLAYAMAZ:CüvCüv::CüvCüv:

eekimse yazmamiş görmedinz mi arkadşalr ben sesleniyorumm sizeee

canım ben yazayım sana bir izmirli olarak.biz 3cü denememiz.bugün adet oldum yine olmadı yani.benim için daha çok erken doktora gitsem kovar beni valla ama insan bir sorunu varmı yokmu o bir seneyi boşa geçirmeden bilmek istiyor.doktorlar bir seneyi geçirmeden gelmeyin diyorlar.umarım allahım birsene bekletmez bizi.bebek isteyen herkeze allahım bebeklerini versin.benim için doktor tadavisi daha erken dedigim gibi ama yazmak istedim.hepimize allah sabır versin sabrın sonunda hayırlı evlat versin.öptüm canım

gönülsızım merhaba;
ankaradayım ben ama doktorunun yaklaşımı çok yanlış. Sen git ve bebek düşündüğünüzü her hangibir probleminizin olup olmadığının kontrolu için testlerinin falan yapılmasını iste. bir sorun yoktur inş. ama tedirginliğini atmış olursun.
sevgiler.

Slm arkadşalr msjlarinz için tesekkurler gönulsizim doktorun seni panik yapmamn için bekletmişcanimama 3ay gercekten çok kisa bizman bi 3ay daha bekle derim ben zaten hemn de olsun demk çok yaniş cnaimzaman birk ve bugunelrin tadini cikar

arkadaşlar teşekkür ederim bir ay sonra evliligimizin 6 yılında olcaz baya oldu yani biz bebek düşünmeye 5 aydır başladık işte bu 3 denememiz benim tek korkum ya olmazsa bu 6 sene boşunamı korunduk tedavi olsaydık tabi bunları bende bilmiyorum düşüncelere kapıldıgımda aslında korkuyorum sonra içini ferah tut diyorum kendime her şey allahtan bunu biliyorum.dün hasta oldugumda çok üzüldüm inanırmısınız bütün gün yataktan çıkmadım şimdi daha iyiyim bir hamile kalsamda rahatlasam bir ohhhh desem ne güzel olacak tabi herşeyin hayırlısını dilerim hep.ilk bebek düşündügümde doktora söyledigimde 1 sene olmadan denemelere devam ondan sonra araştırma oluyo demişti benim için daha çok erken işte insanoglu sabırsız ondan oluyor hep bunlar ama allahım sırayla hepimize verecek inanıyorum herşeyin zamanı var arkadaşlar.sizlerde olmasanız derdimi kime anlatıcam iyiki varsınız.

evet arkadşalr bekliyorum sizleri önce ebn anlatayım istersenız

izmirde çok doktor değiştirim arkadşlar nehir hanımaordan filiz hanıma ordan merla hanımsonrada en sonda dilekaslanda akrar kıldım ve ok memnun kaldım arkadaşlar zaten dilek hanımla ilğili bi sikayete dnek gelmedım simidye kadr kı sizlere çok teskkur edrim kk sayesınde buldum dilek hanımı

canım ya bunu herkesin görücegi bir yerde açsaydın keşke neyse ben 3 ay çınarlı dogum hastanesine gittim ve klomen kullandım olmadı orada dr güngör tuncay beydi ama memnun kalmadım şimdi ege üniversitesine gidiyorum 2 aydır ilk ay rahim flmi çektirdim bu ayda ilk denemem başarısız oldu adetimden sonra 2 deneme için start alıyorum allahın hakkı 3 deyip devam etcem elimde ignelerim var onlar bitince benim tedavimde bitiyor sonrası zaten tüp bebek onuda ben istemiyorum nasip degilmiş der vaz geçerim heralde hadi kızlar sizinde tecrübelerinizi bekliyoruz.

başakcım hamilelrden haberler yerıne açtım ama sanırm bzı bulamıyoruz konuları cnaım niye vazgeçme ya bıda aşılama yaprsınz ki aşılama olmadı dimi daha canım senin kendınız dogal yoolla denedinzi dimi canım /B]

kızlar merhaba nasılsınız bende izmirli olarak geldim topiğe bende egede başladım tedaviye aslında bizde bir sorun olmadığını söylediler yumurta takibi yapıldı ama olmadı bende bir daha gitmedim ege ün soğuk geldi bana ilgi az gerekli açıklama yapılmıyor sorarsanız güç bela cevap veriyorlar en azından ben memnun kalmadım tabi tercih meselesi şimdi de dilek hanıma gitmeyi düşünüyorum çok medhini duydum çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlar araştırdım ve dilek hanıma gitmeye karar verdim bakalım o ne diyecek allah kimseyi bu yolda oyalamasın

bende canim dilek hanimda karar kildim cok hoş bi bayan çok doğal canim ama hastanenin ssk ile anlaşmasi btimiş bu sorun gibi gözukuyo cunku ben muayene ye paar vermemiştim gittiğimde 130ytl muayene ucreri smerat teside de yapildi onada paravermemiştim.suana için sanirm gitmmeizi gerktireck bsi yok bzimde temmuzda yaar yaktirdim ben.yani temmuzdna beri bekliyoruz daha umitliyiz yani cunku yaradan dolayi hememhemen her ilşkide kanama oluyodu ve azimsanmiyck sekidleydi kaç tane doktor değiştiridm ki yazdimusteki msjlardada takip edemedi o doktorlar dilek hanim kaisma kadr olamzsagelin aşilama için görüşelim deid ama erken normalyolla olur bi sorun gözukmuyo deid bakaim artik 1ayimz kaldi yani :)ben 3 4 ay daha beklem tarftariyimsabredebilrsem yani bakilm artik nasip

selam kızlar bende dilek hanımın hastasıyım çok ama çok memnunum henüz gebelik oluşmadı 4 kez yumurtlama takibi yapıldı ama nafile yarın tekrar kontrolum var bakalım neler olacak rahim filmi isteyecek tahminim ve aşılama diycek tahminim
muaynesi çok pahalı ssk anlaşmasıda yok bu çok kötü oldu
ama değiştirmekte istemiyorum çok memnunum öpüldünüz
buarada başakçım naber ya görüşemedik
:)

Nekadr oduyosun cnaimşimdimuayene ucreti olarak bende değiştrmk istemiyorumama bakaim artik gerci şimdi doktorluk bişi yok çoksukurde

ya peki emekli sandığı ile anlaşmaı varmı irenbenin birde dilek hanımın muayenehanesi varmı yoksa irembedemi bakıyor bildgi verirseniz sevinirim

sabirsizim evet canım görüşemedik ne zamandır.
ya arkadaşlar dilek hanımın uyguladıgı yöntem diger dr farklı degildir zannedersem sadece güler yüzlü ve sıcak bir yaklaşımı var zannedersem ben üniversitede başladıgım için oraya devam edicem orada bir yakınım var o sag olsun yardımcı oluyor bazı şeylere kan tahliller,m hemen çıkıyor ssk gibi kuyrukta beklemiyorum yumurtalık takibimide dr yapıp sonuçları hocasına gösteriyor hocayla hiç yüz yüze gelmiyoruz bakalım hayırlısı sorunum yok eşiminde yok hangi dr gitsem aynı işlemleri yapıyor ne olcak bizim halimiz kızlar bilen varsa söylesin benim kafam almıyor artık

benim de rahmin de 7-8 cmlik bi yara vardı..
ekadom die bi merkeze gittim..
Ahmet bey bana 3 haplık bi antibiotik ve progestan yazdı..
kullandım.. 4 ay önceden de folic asite başlamıştım..
haplar bittikten sonra adet gördüm..
daha sonraki ay ise hamile kaldım..
ama ben streste yapmadım.. hamileliği tamemen kafamdan çıkardım..
örgü ördüm bol bol..gezdim tozdum..
inanılmaz bi duygu..
RABBİm herkese yaşatsın.. nerde isteyen varsa :)

peki arkadaşlar ege üniversitesi infertilite bölümünde tedavi olan yada olmuş arkadaşlarımız varmı acaba

ya peki emekli sandığı ile anlaşmaı varmı irenbenin birde dilek hanımın muayenehanesi varmı yoksa irembedemi bakıyor bildgi verirseniz sevinirim
ssk ile anlaşması yok ama emekli sandğıyla olabilir istersen bi araştır googldan tarattırabilirsin canım
ücret olarak 135 ytl ödüyorum çok pahalı ama değiyor
başakçım 21 ekimde rahim filmim çekilcek korkudan ölcem
:a015:

selam arkadaşler bende izmirliyim bumuyani arkadaşımın tevsiyesi üzerine buldum umarım birbirimize tecrübelerimizden fayda sağlarız.. bende alsancakta bir dr gidiyorum çikolata kisti amiliyatı oldum geçen kasım ayında 3 ay korunduktan sonra hamile kalmaya kaarar verdik ama olmuyor amiliyattan önce bir düşüğüm olmuştu amilyatan sonra hamile kalamadım bu durumda olan arkadaşalrımız varmı ben pek fazla dr değiştirmedim aama deneyimsiizm sizin tecrübeelrinizdn yarar göröürüm umarım bu ayda hamile kalamazsam tedavime bıraktığım yerden başlıcam allah hepimizin yardımcısı olsun

X