- 20 Aralık 2022
- 4.248
- 1.696
- 63
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.761
Bilmem yani ne adet olacak gibiyim nede hamilelik var yarın ilski üstünden on gün geçmiş oluyor birde ilk idrarla yapayım ben bakiyirum adete beş gün kala test yapıyorlar belli çizgiler bende de çizgi bile yokBendede yokk o zaman hamile degilimm
Hayır erken gebelik testi buOvulasyon testiylemi denedin
Ben iki defa içtim hamile kaldım bu ay yine içtim ama belli bu ay olmamişBen sağan kürü yapmadım hiç ya
Ben 3 aydır deniyorum ama hiç takip ek gıda falan degıl bu ay ilk kez ovulasyon testiyle deneme yaptım cumartesi ve pazarı değerlendirdim bugun tekrar 4-5 gibi test yapacağım bakalım belki çatlamıştırKac aydir deniyorsun
Aa o kadar etkilimi soğan kürü ben hiç denemedim açıkcası pcos varmı ne zaman içip hamile kaldınBen iki defa içtim hamile kaldım bu ay yine içtim ama belli bu ay olmamiş
Canım bende bir sıkıntı yok kontrole gittim ondan sonra ben içtim adet günü başlayıp 7 gün içtim ama hiç üstünde durmamıştım hamile kalmıştım iki defa öyle yaptım Bir sağlıklı bir sağlıksız oldu adet günü başlamak da Rahmi inceltiyormuş onun yeni duydum ani İbrahim Saraçoğlu var oradan bakarsın pcos olanlara yorumlara bakarsın için çok var araştırırsın buradanAa o kadar etkilimi soğan kürü ben hiç denemedim açıkcası pcos varmı ne zaman içip hamile kaldın
Anladım kaç yaşındasınız acabaCanım bende bir sıkıntı yok kontrole gittim ondan sonra ben içtim adet günü başlayıp 7 gün içtim ama hiç üstünde durmamıştım hamile kalmıştım iki defa öyle yaptım Bir sağlıklı bir sağlıksız oldu adet günü başlamak da Rahmi inceltiyormuş onun yeni duydum ani İbrahim Saraçoğlu var oradan bakarsın pcos olanlara yorumlara bakarsın için çok var araştırırsın buradan
Canim daha yenisiinn yaaa 3 ay cok erkenBen 3 aydır deniyorum ama hiç takip ek gıda falan degıl bu ay ilk kez ovulasyon testiyle deneme yaptım cumartesi ve pazarı değerlendirdim bugun tekrar 4-5 gibi test yapacağım bakalım belki çatlamıştır
Evet sen ne kadardır deniyorsunCanim daha yenisiinn yaaa 3 ay cok erken
1 sene 2 ay olduu bende pkoo varEvet sen ne kadardır deniyorsun
20 yaşındayım canımAnladım kaç yaşındasınız acaba
Aaa sen 20 yasindamisin kac yasinda evlendin kizz20 yaşındayım canım
Kız daha yeni mi soruyon konusmuştuk ya 19 ve 21 yaş arasiydik hepimizAaa sen 20 yasindamisin kac yasinda evlendin kizz
Aaaaa ben bilmiyodumm bendende kucuksunn 17 demi anne oldunn yaaKız daha yeni mi soruyon konusmuştuk ya 19 ve 21 yaş arasiydik hepimizben 17 yaşinda evlendim
Benimde bugun sonucum böyle çıktı düne göre çatlama oldu sanırımAaaaa ben bilmiyodumm bendende kucuksunn 17 demi anne oldunn yaa
Olmuss bncedeBenimde bugun sonucum böyle çıktı düne göre çatlama oldu sanırım
Evet evlendim iki ay sonra hamile kaldım nikahımi yaptım kızım bir iki aylıktı işteAaaaa ben bilmiyodumm bendende kucuksunn 17 demi anne oldunn yaa
Ayy ne guzell yaaaEvet evlendim iki ay sonra hamile kaldım nikahımi yaptım kızım bir iki aylıktı işte
Öyle ama çok acı ve zorluk çektim evlendim rahatım olmadı hamilelik oldu rahatım olmadı yaniAyy ne guzell yaaa
Ya nedenkiiÖyle ama çok acı ve zorluk çektim evlendim rahatım olmadı hamilelik oldu rahatım olmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?