- 25 Eylül 2022
- 568
- 280
- 33
- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.341
Geçmiş olsun canım. Dikkat et bak bu soğuk algınlığı da geciktirir unutma ama ben nedense biraz ümitli gibiyim hamilelik vardır inşAllah sendeBide grip oldum 2 gun once afedersiniz istifra ettim ama cok agir gecirdim gozlerim asiri agirlasmisti
Gercektenmi yaaa insallahhhGeçmiş olsun canım. Dikkat et bak bu soğuk algınlığı da geciktirir unutma ama ben nedense biraz ümitli gibiyim hamilelik vardır inşAllah sende
İyii o hemen kalmişEvet eltim var düğünden 3 ay sonra hamile kaldı korunmadı. 1 Temmuz'da çocuğunu doğurdu. Şimdi çocuğu 4. Ayına girdi
İyyi canimm oturuyorum sen npiyosunKızlar ne yaptınız ne var ne yok
Bende oturuyorum merak ettim sizi ne yaptın canım adet oldunmuİyyi canimm oturuyorum sen npiyosun
Canim daha adet olmadimBende de hiç belirti yokk adete hazırlık galiba bugün saymasak yarın on gün kaldı
Daha cok var canimmBende de hiç belirti yokk adete hazırlık galiba bugün saymasak yarın on gün kaldı
Hiç bir belirti yok evet erken altı gün kala belli olurDaha cok var canimm
Sancın falan varmı canım bir test yapsana ya inşallah vardır yaCanim daha adet olmadim
Canim yapmak istiyorumdaa ama olucamm benceeSancın falan varmı canım bir test yapsana ya inşallah vardır ya
Senin ilk gebeliginde belirtin neydiSancın falan varmı canım bir test yapsana ya inşallah vardır ya
Catlamâ olmuş canimKızlar ne yaptınız ne var ne yok
Bu ayda olmazsa ovulasyon testi falan denicemmCatlamâ olmuş canim
İnşallah gerek kalmadan güzel haberimi alirizBu ayda olmazsa ovulasyon testi falan denicemm
İnsallahh canim yaaa esim çok umitli ama kesin umidi kirilacakİnşallah gerek kalmadan güzel haberimi aliriz
Uzaktan takip ediyorum da sizi beni bile meraktan çatlattınız yap artık bir testBu ayda olmazsa ovulasyon testi falan denicemm
Hahahha gercektenmii ama testi nasil alicam esim evde yok eczane uzakUzaktan takip ediyorum da sizi beni bile meraktan çatlattınız yap artık bir test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?