- Konu Sahibi lavinya3434
-
- #1.321
ara ara kasik agrisi yasiyodumİnşallah vardır canım ya adet belirtisi varmı gerçi adet hamilekik aynı belirti
Test varsa yap canım herşeye hazırlıklı yiz zaten negatif görmek korkutuyor.insani ama hayatın gerçeklerin değiştiremeyizAr
ara ara kasik agrisi yasiyodum
Oylee de aglicamm ya negatifse esime nasil diyecemkiiTest varsa yap canım herşeye hazırlıklı yiz zaten negatif görmek korkutuyor.insani ama hayatın gerçeklerin değiştiremeyizben kendimi.negatife hazırladım test yaptığımda şasirmam artik
İstersen bekle canım bir kaç gün daha regl olmasan yaparsın üzücü.bir durum ama olmayınca olmuyor işte ama bir HGS fiom çektir ondan sonra hamile kalan çokOylee de aglicamm ya negatifse esime nasil diyecemkii
Devlette ckmiyorlarmii sunu yaİstersen bekle canım bir kaç gün daha regl olmasan yaparsın üzücü.bir durum ama olmayınca olmuyor işte ama bir HGS fiom çektir ondan sonra hamile kalan çok
Çekiyorlardı ya yapiyorlardirDevlette ckmiyorlarmii sunu ya
Sen cektirmedin demeÇekiyorlardı ya yapiyorlardir
Yok ben hiç cektirmedim bende randevu arıyorum kadın doğuma gidicem baktircam tekrardanSen cektirmedin deme
Bende gidceemYok ben hiç cektirmedim bende randevu arıyorum kadın doğuma gidicem baktircam tekrardan
Git canım bir doktorla kalma başka doktorlarada git kontrole ben gidicem randevu yok yaBende gidceem
Hayir canim yapmadim beklicem birazdaha goguslerim siserdi hic şiş degil agrida yokk
Üşüme oluyor arada ayaklarim usuyor adet belirtisimi üşümePeki ateşin nasıl üşüme var mı yoksa sıcaklığın nasıl
Sanırım ama yine de bekleyelim bugündeÜşüme oluyor arada ayaklarim usuyor adet belirtisimi üşüme
Sanırım ama yine de bekleyelim bugünde
Öyle de demeyelim de. Kendini şartlandırma. Benim eltim çocuğuna hamileyken hep üşüyordu onu adet beklerken hamileymiş ama ben hep üşüdüğümde bilirim ki adet olcam günün geçsin bugünde test yaptır.Kesin olcam o zaman
Bide grip oldum 2 gun once afedersiniz istifra ettim ama cok agir gecirdim gozlerim asiri agirlasmistiÖyle de demeyelim de. Kendini şartlandırma. Benim eltim çocuğuna hamileyken hep üşüyordu onu adet beklerken hamileymiş ama ben hep üşüdüğümde bilirim ki adet olcam günün geçsin bugünde test yaptır.
Eltindemi var senin onun kac cocugu var hemen kalmismi hamileÖyle de demeyelim de. Kendini şartlandırma. Benim eltim çocuğuna hamileyken hep üşüyordu onu adet beklerken hamileymiş ama ben hep üşüdüğümde bilirim ki adet olcam günün geçsin bugünde test yaptır.
Evet eltim var düğünden 3 ay sonra hamile kaldı korunmadı. 1 Temmuz'da çocuğunu doğurdu. Şimdi çocuğu 4. Ayına girdiEltindemi var senin onun kac cocugu var hemen kalmismi hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?