- Konu Sahibi lavinya3434
Yaa hatirlamiyorum çok kisiyle konustugum içinnCanım senle zaten konusmustuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hatirlamiyorum çok kisiyle konustugum içinnCanım senle zaten konusmustuk
Güzel gidiyor suanlik sen nasilsinNasil gidiyr peki
İyii bendeee bugün yine sinirim bozuldu eşimin babaannsii aradii boş oturma bebek yap diyorGüzel gidiyor suanlik sen nasilsin
Tutar inşallah stres yapmayınYok çok sarı akinti ama umudum yok pek aşılama bile tutmayinca
Bozma sinirlerini hiç takma boşver hayırlısı neyse o olsun zamanında olsun inşallahİyii bendeee bugün yine sinirim bozuldu eşimin babaannsii aradii boş oturma bebek yap diyor
İnsallahh canim yaa hayirlisi bakalimBozma sinirlerini hiç takma boşver hayırlısı neyse o olsun zamanında olsun inşallah
Amin canım senin adetin ne zamandi kaç gün varİnsallahh canim yaa hayirlisi bakalim
9 ekimdeeAmin canım senin adetin ne zamandi kaç gün var
Benimde uygulamaya göre 9 Ekim yumurtlama günüme denk geliyor inşallah adet olmazsında güzel haberler alırız senden9 ekimdee
Ayy hadi insallahh yaaaaBenimde uygulamaya göre 9 Ekim yumurtlama günüme denk geliyor inşallah adet olmazsında güzel haberler alırız senden
Kizlarr ne yapiyorsunuzzAyy hadi insallahh yaaaa
İyiyim canım sen napiyorsunKizlarr ne yapiyorsunuzz
Kizlarr yumurtlama gunu de kasikta agrii olurmuİyiyim canım sen napiyorsun
EvetKizlarr yumurtlama gunu de kasikta agrii olurmu
Bnim 2 gundur ara ara agri girdii
Yumurtlama da oluyor canım.degerlendir istersenBnim 2 gundur ara ara agri girdii
Dun olmustuu bugunn olmadiYumurtlama da oluyor canım.degerlendir istersen
Canım olur sende var mi ağrı falanKizlarr yumurtlama gunu de kasikta agrii olurmu
2 3 gun ara ara agri girdi batti boyle ama suan yokEvet
Canım olur sende var mi ağrı falan
Değerlendir her ihtimale karşı inşallah bu ay hepmiz güzel haberler alırız2 3 gun ara ara agri girdi batti boyle ama suan yok