- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
HayırSiz ilk soğan kürü uyguladığıniz zaman lekelenmeniz oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayırSiz ilk soğan kürü uyguladığıniz zaman lekelenmeniz oldu mu
Bende hiç olmadığı için onu bilemem ama kist kanaması ağrısı ağırdırBende ağrı falan olmamıştı hafif açık kahverengi lekelenme oldu sonrasında hemen geçti
Araştırdım olabiliyormuş bazı kadınlardaBende hiç olmadığı için onu bilemem ama kist kanaması ağrısı ağırdır
Normal bence test yaptınız mı hiçKızlar adete 1 gün var ama hala çok akıntım var normal mi
Yok yarın olmazsam yapacagimNormal bence test yaptınız mı hiç
İnşallah güzel haberler alırsınız soğan kürü mu yapmistinizYok yarın olmazsam yapacagim
Evet bakalım ne olacak çok su içtim bugün yapamamİnşallah güzel haberler alırsınız soğan kürü mu yapmistiniz
Ayy güzel haberlerle gelin inşallah evet gününüz geçerse yapın umarım pozitiftir soğan kürü yaparken lekelenme olmusmuydu sizdeEvet bakalım ne olacak çok su içtim bugün yapamam
Kacinci gunun canimmAyy güzel haberlerle gelin inşallah evet gününüz geçerse yapın umarım pozitiftir soğan kürü yaparken lekelenme olmusmuydu sizde
8. Gün bugünKacinci gunun canimm
Nasil gidiyr peki8. Gün bugün
Yok çok sarı akinti ama umudum yok pek aşılama bile tutmayincaAyy güzel haberlerle gelin inşallah evet gününüz geçerse yapın umarım pozitiftir soğan kürü yaparken lekelenme olmusmuydu sizde
Pkos mu vardi canimnYok çok sarı akinti ama umudum yok pek aşılama bile tutmayinca
EvetPkos mu vardi canimn
Yaaa bende dee 1 senedir gebe kalamiyorum
Canım senle zaten konusmustukYaaa bende dee 1 senedir gebe kalamiyorum