• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLE KALMAK İÇİN SABIRSIZLANANLAR BUYRUN!..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

turuncu_girl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
8.110
2.248
698
Ewt kızlar,

2 yıllık evliyim. Artık bebiş istiyoruz. Pko var bende malesef. Evlenene kadar ilaçla regl oluyodum. Evlendim regl olabiliyorum ama 35 bazen 40 günde bir. Beli bir süre kendimiz denedik fakat hamile kalamadım. 2 ay önce Dr a gittim. Geçen ay ÇAtlatma iğnesi bu ayda klomen kullandım. Kontrole gittiğimde yumurtalarım oluşmuş ama yeterli boyuta ulaşamamış beklemedeyiz. 3 gün sonra tekrar kontrole gidicem.
Benim gibi bebek düşünneler isteyenler tedavi görenler gelin burda toplanalım. Birbirimize destek olalım bu süreçte. Çünkü bizi bizden başka kimse anlayamaz .:KK51:

Çörekotu bal tarçın kürü uygula yumurtlamaya kadar..
Yumurtalar çatlayınca bırak..

Canım yumurtladığmı nasıl anlıcam . Bende pko var adetlerim düzensiz.
Zaten pkolu olanlar için bu kür..
Bende kullandım 12 gün boyunca bugün 12.ci günümdü bitti..
Bende 28 günde bir adet olduğum için 14.gün yumurtluyorum..
Sen ovulasyon testi kullan ona göre ilişkiye gir..

Kızlar bugün dr gittim ve sinüzit olmuşum çok kötü baş ağrım vardı kaçgündür antibiyotik tedavisi başlıcaz dedi ve ilaç yazdı ben şimdi napıyım bunları kullansam yumurtlamada sorun olurmu bu ay denemek istiyorduk nasıl yapıcam bilgisi olan varmı engel olurmu çok korkuyorum şuan safece ağrı kesici ilemi geçiştireyim off nerden çıktı başıma bu ya ağlıcam şimdi

Kızlar bi soru soruyorum cevaplarmisiniz son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yokcevaplarmisiniz

Kızlar bi soru soruyorum cevaplarmisiniz son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yokcevaplarmisiniz
Benimde son adet tarihim 27 ocakti, şubat 23-24 gibi olmam lazımdı hatta o günlerde aşırı ağrım olmuştu kesin olmayı beklerken sancilar azalmaya başladı 36.günüm hâlâ daha beklemedeyim ara ara ağrım oluo tekrar azalıo. Dün doktoruma gittim betaya baktı tabiki negatif, 5 gün progestan kullan bırak en fazla 10 gün içinde adet olman lazım olmzsanda gel tekrar betaya bakıp onagöre hareket ederiz ama rahmin baya kalın aslinda olman lazımdı dedi. Bence sende gitmelisin enazından için rahatlar, gerçi benim sıkıntım hâlâ geçmedi orasida ayrı bi konuya neyse.

Benimde son adet tarihim 27 ocakti, şubat 23-24 gibi olmam lazımdı hatta o günlerde aşırı ağrım olmuştu kesin olmayı beklerken sancilar azalmaya başladı 36.günüm hâlâ daha beklemedeyim ara ara ağrım oluo tekrar azalıo. Dün doktoruma gittim betaya baktı tabiki negatif, 5 gün progestan kullan bırak en fazla 10 gün içinde adet olman lazım olmzsanda gel tekrar betaya bakıp onagöre hareket ederiz ama rahmin baya kalın aslinda olman lazımdı dedi. Bence sende gitmelisin enazından için rahatlar, gerçi benim sıkıntım hâlâ geçmedi orasida ayrı bi konuya neyse.
Aynı şeyleri bende yaşadım canım benimde adet olucam gün çok ağrım oldu Ondan sonra kesildi pazartesi günü gitcem canım bakalım nolcak

Back