Merhabalar sizinle belki işinize yarar diye hamile kalmak için yaptıklarımı paylaşmak istedim 2016 yılında evlendim 1 yıl gönlümüzce gezip eğlenelim diye çocuk istemedik artık vakti geldi dediğimizde evleneli 15 ay olmuştu. Benim kafamda şöyle bir şey vardı bir insan çocuk yapmak isterse olur olmuyorsa tüp bebek yapması gerekir yani her ay yüzde 20 ihtimal olduğundan hiç haberim yoktu. İlk denediğimiz ay ben kesin hamileyim havalarında geziyordum sonra hamile olmadığımı görünce tamam dedim benim çocuğum olmayacak. Sonra araştırınca öğrendim ki 1 yıla kadar olmaması normalmiş. Hatta bazı doktorlar hormonlu godalar radyasyon vb nedenlerle bu süreyi 2 yıl olarak Kabul ediyorlarmış. İçim rahatladı. Ama sonra her olmayan ay yıkılmaya başladım. Allahtan eşim öyle çok çocuk istemiyordu da baskı yapmadı. Ama çevreden yavaş yavaş hamile değil misin soruları gelmeye başlıyordu. Bu da insanı daha da stres yapıyordu. Hele bi akraba vardı her gördüğü yerde soruyordu milletin içinde. Forumlara falan üye oldum herkesin ağzında sakız gibi stres yapma düşünme olur. Bende tamam madem dedim. Adet takip programlarını sildim . Troid için bir hap kullanıyordum folik asit kullanıyordum bıraktım. Bir süre de bu şekilde takıldım ama baktım olmuyor. Kendi kendime dedim ki kızım sen bu bebeği istemiyor musun boşver stres yapmayacağım diye uğraşmayı tam konsantre ol. Yapabileceğin deneyeceğin ne varsa yap . Hemen ovülasyon testlerini aldım. Aynı zamanda ateş yöntemini de denemek için ateş ölçer aldım. Bal tarçın çörekotu incir havuç kürü hepsini yaptım hatta hamile olduğumu öğrendiğimde hala bunlardan vardı elimde doktora gittim ben 1 yıldır deniyorum olmuyor dedim aslında 1 yıl olmamıştı. Hemen hormon değerlerime baktılar orada sadece estardiol gibi bir şey değerlerinin dışında çıktı. Onu arttırmak için melisa çayı Aldım. Testere dişli aslan pençesi aldım . Bunları içtim . Doktor polipten şüphelendiği için sulu ultroson çekti . Biraz can acıtan bir işlem. Spora başladım. Sağlıklı beslendim. Bol bol meryem suresi okudum. Ya musavvir zikri çektim. Sürekli hamile misin diye soran insanlarla bir süre konuşmadım. O ay hamile kaldım çok şükür. Şimdi bebeğim kucağımda rabbime ne kadar şükretsem az. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ama inanın rabbimin izniyle elbet bir gün olacak ve bugünleri hatırlamayacaksınız bile.
Ben hamile kalarak beklediğim sürede bol bol bebek nasıl uyutulur nasıl yıkanır vb. Tarzda videolar izledim ve sürekli olumla yaptım bulaşık yıkarken ev işi yaparken hep vücudum hamile kalmaya çok uygun bir bebek dünyaya getirebilirim dedim. Youtube dan hamilelik olumlamaları videoları izledim.
Umarım herkes Allahım izniyle tez vakitte bebesine kavuşur
Ben hamile kalarak beklediğim sürede bol bol bebek nasıl uyutulur nasıl yıkanır vb. Tarzda videolar izledim ve sürekli olumla yaptım bulaşık yıkarken ev işi yaparken hep vücudum hamile kalmaya çok uygun bir bebek dünyaya getirebilirim dedim. Youtube dan hamilelik olumlamaları videoları izledim.
Umarım herkes Allahım izniyle tez vakitte bebesine kavuşur