- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
Dikkat et canim kendine..biz kendimizi cok iyi dinliyoruz icerde bir kazi calismasi oluyodur belki insallahh :)Ocak 7 canım içimde bişiyler gırıl gırıl ediyo ağrıda var heran sanki bat 31 aralık olcak gibi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat et canim kendine..biz kendimizi cok iyi dinliyoruz icerde bir kazi calismasi oluyodur belki insallahh :)Ocak 7 canım içimde bişiyler gırıl gırıl ediyo ağrıda var heran sanki bat 31 aralık olcak gibi :))
Dikkat et canim kendine..biz kendimizi cok iyi dinliyoruz icerde bir kazi calismasi oluyodur belki insallahh :)
Benim en son hazırladigim liste bu;Kızlar şimdi kimin ne zaman batlar :)
Ama daha erken böyle çıkması normal belkide hemem kötüyü düşünmebugün kan testi yaptırdım sonuç 0.8 kızlar beklemeye gerek kalmadı
İçimde bir his vardı zaten olmayacağına dair aşırı kasık ağrım vardı aslında o yüzden gittim.nasip ne zamansa o zaman gelir.Ama daha erken böyle çıkması normal belkide hemem kötüyü düşünme
Hayırlısı olsun canım inşallah üzme kendini herseyde vardır bir hayır Rabbim nasip edecek hayırlı zamanda inşallah böyle düşün hepİçimde bir his vardı zaten olmayacağına dair aşırı kasık ağrım vardı aslında o yüzden gittim.nasip ne zamansa o zaman gelir.
Öyle tabi cnm nasip adet olur olmaz hormon testine gidcem.Birde bu ay başında istiareye yatmıştım rüyada olmayacağını gördüm bu ay.Hayırlısı olsun canım inşallah üzme kendini herseyde vardır bir hayır Rabbim nasip edecek hayırlı zamanda inşallah böyle düşün hep
Cnm daha 10 gunun var.bu deger bence hemen yukselmez benim adeti 6 gun gectiginde 220 gibi bisey cikmisti.sen yinede temkinli ol derim..bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.8 kızlar beklemeye gerek kalmadı
Nasip ama ben kafa olarak kendimi en kötüye hazırladım.bide rüyamı gördüm.Rüyamda arkadaşım bana çocuğun olacak ama daha var dedi evlilik parmağıma iple 2 düğüm attı .Cnm daha 10 gunun var.bu deger bence hemen yukselmez benim adeti 6 gun gectiginde 220 gibi bisey cikmisti.sen yinede temkinli ol derim..
Hayirlisi canim..2 vakte kadar mi acaba..Allah hayirlisiyla nasip etsin..is kafada bitiyoda bakma canim biz cok takiyoruz.takmasan olmuyo taksan stress oluyo..rabbim daha fazla aratmasin..Nasip ama ben kafa olarak kendimi en kötüye hazırladım.bide rüyamı gördüm.Rüyamda arkadaşım bana çocuğun olacak ama daha var dedi evlilik parmağıma iple 2 düğüm attı .
Cnm daha var bak benmkini gonderiyim örnek tm koyulaşcakKizlar 2gunum ovu da yumurtlicammi ben.tam cekemedim 2 cizgi hafif belirgin
Anladim cnm tskler baya belirginlesiyormus heyecan yaptim bende..Cnm daha var bak benmkini gonderiyim örnek tm koyulaşcak
Canim senin 11 ve 14 gunlerde koyu bu nedemek 2yumurtami catliyor..Cnm daha var bak benmkini gonderiyim örnek tm koyulaşcak
Benim de 14 ocakBenim en son hazırladigim liste bu;
H happycouple : 5 Ocak beklemedebluediamond04 : 22 Aralık
Desaa : 22 Aralık
Melissa81 : 16 Ocak
Minesuu : bat 14 Ocak
fTMNrsRKY: bat 11 Ocak
seieda : 7 Ocak
K krkr : kırmızı kart
I imeraFera24 :yumurtlamada :)
@fyz40 : adet gecikmesi :)
loyalty88 : 31 Aralik tüp bebek :)
lolita555 : Yumurtlamada
cicekkokusu : 7 Ocak
Anladim cnm tskler baya belirginlesiyormus heyecan yaptim bende..