- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Ah canım hayirli olsun çok sevindim dua et benimde pozitif çıksın nasıl anladin beta hcg kac çiktiiyi cnm iyi arkdşm 7 haftalık sanırım dedi yaron gidicem doktora ultrasondada görrürüm inş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım hayirli olsun çok sevindim dua et benimde pozitif çıksın nasıl anladin beta hcg kac çiktiiyi cnm iyi arkdşm 7 haftalık sanırım dedi yaron gidicem doktora ultrasondada görrürüm inş...
saol cnm hala şoktayımm yaaaTEBRİK EDRİMM CANIMM AY MAŞALLAH....
KESİNLİKLE DEĞER BAYA İYİkızlar benim için bu ay çok umutsuz bir aydı neler geçirdim hep kanda negatif çıktı geçen hafta parça düştü arkdan biraz kanamam olmuştu kimyasal dedim gçtim ama kimyasal olsa şuan bu değerin çok az olması lazmdı düştüyse bebek dedi arkadaşım çok duygulandım yaa şoklardayımm
7680 çıktı hastanediki doktor arkadaşım baktı o dediAh canım hayirli olsun çok sevindim dua et benimde pozitif çıksın nasıl anladin beta hcg kac çikti
ama çoğul gebelikte olabilir dedi kaç haftalık olduğu yarın belli olcakKESİNLİKLE DEĞER BAYA İYİ
Canım seninde hayırlısı olsun artık bizlere dua edin bizlerde mutlu haberler alalımKızlarrr.. Testi yaptımmm...galiba hamileyimm...
HEMEN FOLİK ASİT KULLAN7680 çıktı hastanediki doktor arkadaşım baktı o dedi
başlamıştım kullanmaya ztn devam edicem cnmHEMEN FOLİK ASİT KULLAN
saol canım ediyorummm... Allah tüm isteyenlere bu ay bebişlerini versin inşallah...Canım seninde hayırlısı olsun artık bizlere dua edin bizlerde mutlu haberler alalım
Çok güzel değerlerin maşallah7680 çıktı hastanediki doktor arkadaşım baktı o dedi
Hayırlı olsun cnm çok sevindim valla bizleride duandan eksik etme bu ay bizde o qüzel haberi alırız inşallah ne kadardır istiyodun cnmbaşlamıştım kullanmaya ztn devam edicem cnm
saol cnm bnmÇok güzel değerlerin maşallah
eksik etmem cnm bnm saolasınHayırlı olsun cnm çok sevindim valla bizleride duandan eksik etme bu ay bizde o qüzel haberi alırız inşallah ne kadardır istiyodun cnm
amin cnm saolasınAy tüm hamileleri tebrik ediyorum darısı biz tüm bebiş isteyenlerin başına çok sevindim kızlar.
Uyquladıqın yaptıqın bişe varmıeksik etmem cnm bnm saolasın
bir buçuk senelik evliyim 7aydır istioruz yeni geldi sıpa
pek bişi yapmadım normal işte boşalınca eşim içinde bekletiodu biraz sonra cenin pozisyonunda yatıodum 15-20 dakika bide hemen kalkıp sıcak duş almıodum öle işteUyquladıqın yaptıqın bişe varmı
canım cok sevındım senın adına gördünmü miniğini allahım bağışlasın ayyy cok sevındım sankı kendı gebelımı duymus gıbıhoşgeldin gönlüme kalbime minik mucizemmm
beta hcg -7680 çıktı kızlar :))))
doktorum olmadığı için bugun izinliymiş yarın görücem inş.. cnm sennde güzel haberini alıcaz inş..canım cok sevındım senın adına gördünmü miniğini allahım bağışlasın ayyy cok sevındım sankı kendı gebelımı duymus gıbı
senin haberlerini de bekliyoruzzz..Çok güzel değerlerin maşallah