- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
inş cnm şimdi uzandım yatıom öle biraz sonra saat dolunca tekrar giderim hastaneyeHaberini bekliyoruz canım inşallah güzel haberler alırsın hep beraber dans ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş cnm şimdi uzandım yatıom öle biraz sonra saat dolunca tekrar giderim hastaneyeHaberini bekliyoruz canım inşallah güzel haberler alırsın hep beraber dans ederiz
ikinci isinde bize dua etmek olsun hamislerin dualari kabl olur ins hayirli haberlerle gelirsinSağolun kizlar inşallah sonuc iyi olur zaten pozitif ciksa ilk isim oynamak olacak :)
Cnm senin testinde sanki cok soluk bir cizgi var kac dakikadan sonra fotosunu cektin cnm?
öylemiii :O valla 10 dakka dolmadan cekmiştimCnm senin testinde sanki cok soluk bir cizgi var kac dakikadan sonra fotosunu cektin cnm?
Valla cnm bazen cizginin kendi yeri olabiliyor o yuzden yaniltmak istemiyorum bence sabah idrariyla test yap yarinöylemiii :O valla 10 dakka dolmadan cekmiştim
Sağol canım inşallah tabi etmemizyim o kolay İş :)ikinci isinde bize dua etmek olsun hamislerin dualari kabl olur ins hayirli haberlerle gelirsin
öyle derin bakıncaa banada var gibi geliyo bişiler ama gözlerimde hayal görüyo diyorum sonradanValla cnm bazen cizginin kendi yeri olabiliyor o yuzden yaniltmak istemiyorum bence sabah idrariyla test yap yarin
Hadi iyi haberler alırsin inşallahtesti almaya gidiom doktor arkadaşım çıktında haber veririm demişti kendşsi acilde nöbetçiydi bugun aradı çıkmış gel al ben bakamadım sen bak dedi heyecanlıymış oda
Aynen cnm :) ne kadar gec o kadar net olsun hadi bakalim insallah hayirli haberler alirsin :)öyle derin bakıncaa banada var gibi geliyo bişiler ama gözlerimde hayal görüyo diyorum sonradan
en iyisi cumartesiyi bekliyim
iyi cnm iyi arkdşm 7 haftalık sanırım dedi yaron gidicem doktora ultrasondada görrürüm inş...Hadi iyi haberler alırsin inşallah
Ayyyy inanmiyorummm cnnmn masallahh kalp atisini duydun mu?hoşgeldin gönlüme kalbime minik mucizemmm
beta hcg -7680 çıktı kızlar :))))
hayırlı ugurlu olsun insallah sag salim kucagina alırsın bu haberlere cok mutlu oluyorum gercektenhoşgeldin gönlüme kalbime minik mucizemmm
yarın gidiorum cnm doktorum bakıcak baklım görücemmi minişimi yok kuzum bugun doktorum olmadığı için duyamadım yarın gidince duyarım inş..Ayyyy inanmiyorummm cnnmn masallahh kalp atisini duydun mu?
amin darısı sizinde başınızaahayırlı ugurlu olsun insallah sag salim kucagina alırsın bu haberlere cok mutlu oluyorum gercekten
TEBRİK EDRİMM CANIMM AY MAŞALLAH....hoşgeldin gönlüme kalbime minik mucizemmm
Ay ne kadar güzel bir haber çok sevindim senin adına Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımhoşgeldin gönlüme kalbime minik mucizemmm