- 22 Ocak 2013
- 1.345
- 749
Canım benim seni kocamannnnnnnnnnn tebrik ediyorumSağol canım benimm.. inşallahhh...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim seni kocamannnnnnnnnnn tebrik ediyorumSağol canım benimm.. inşallahhh...
hadi ins insan icine kadar girip. bakinca bi sürü cizgi de görebiliyor gözlere zarar su testleryok canım net bişey göremedimm ama belli olmaz adet olacağın gün bakarsın yine belki o zamn çıkar zaten herkesin önceden çıkmıyormuş böyle.. belki senin hormon geç salgılandı dimi ama..
altaylimm canımmm yaa çokk çokk sağolll..inşallah kimyasal değildir ve yine inşallah sende hamiş kalırsın bu ay birlikte takip edriz herşeyi hafta hafta gün gün...Canım benim seni kocamannnnnnnnnnn tebrik ediyorum
benimde mide öyle ya bi kötü oluyo sonra düzeliyo bi test daha alsaydin?yarın doktora gidiorum
ama mide bulantım yine tavan yaptı
test yapam dedim oda bozuk çıktı şansıma tükürem
gidip bu saatten sonra test alamam alsamda gerek yok yarın doktorda çıkar ne olduğubenimde mide öyle ya bi kötü oluyo sonra düzeliyo bi test daha alsaydin?
CANIM SORDUM AMA CEVAPLAMADIN KANAMAN DURDU MU SENİN?gidip bu saatten sonra test alamam alsamda gerek yok yarın doktorda çıkar ne olduğu
Inşallah canım bu ay hepimiz hamile kalırız.Hanımlar günaydın.. Bende kasımda hamiş olmak isteyenlerdenim.. Bat 15 Kasım..
İnşallah bu ay isteyen herkes HAMİLEYİMM diye yazabilir.. Ben 7 aydır 2. bebiş için uğraşıyorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum inşallah işe yarar..
Ama kafamdan atamıyorum hemde oğlumu tam kafamdan attığım ay haberini aldığımı bile bile..
iyi ins vardir gebelik:))gidip bu saatten sonra test alamam alsamda gerek yok yarın doktorda çıkar ne olduğu
Canım bir kez yasanan kötü deneyimin hep arkası gelecek diye birsey yok. Mutlaka sende duymuş sundur, kimyasal gebelik yaşayanların daha çabuk hamile kaldıklarını ( saglikli olarak ) stres yapıp minigimi üzme artikaltaylimm canımmm yaa çokk çokk sağolll..inşallah kimyasal değildir ve yine inşallah sende hamiş kalırsın bu ay birlikte takip edriz herşeyi hafta hafta gün gün...
duydum evet ama üstüste kimsal yaşayanlarda duydum..Allah ım hayırlısını nasip etsinn.. hepimizee..Canım bir kez yasanan kötü deneyimin hep arkası gelecek diye birsey yok. Mutlaka sende duymuş sundur, kimyasal gebelik yaşayanların daha çabuk hamile kaldıklarını ( saglikli olarak ) stres yapıp minigimi üzme artik
bizi habersiz bırakma :) güzel haberlerini bekliyoruz :)gidip kan veriorum canlar bakalım ne çıkacak içime sinmedi buda en son yaptığım testEki Görüntüle 1674710
Canım hayirli olsun ben de kan testi yapmaya gidiyorum dua edin kızlarKızlarrr.. Testi yaptımmm...galiba hamileyimm...
İNŞALLAH POZİTİF ÇIKAR CANIMM BEKLİYORUZZ...Canım hayirli olsun ben de kan testi yapmaya gidiyorum dua edin kızlar
verdim kanı cnm bekliorum çıkar bir buçuk saate kdrr offff stress bastıbizi habersiz bırakma :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
hadi bakalımmmm çıkar inş.. sonrada böle dans ederizCanım hayirli olsun ben de kan testi yapmaya gidiyorum dua edin kızlar
Stres yapma canım inşallah pozitif çıkar haber et bizeverdim kanı cnm bekliorum çıkar bir buçuk saate kdrr offff stress bastı
inş cnm yaaaStres yapma canım inşallah pozitif çıkar haber et bize
Haberini bekliyoruz canım inşallah güzel haberler alırsın hep beraber dans ederizinş cnm yaaa
İNŞALLAH POZİTİF ÇIKAR CANIMM BEKLİYORUZZ...
Sağolun kizlar inşallah sonuc iyi olur zaten pozitif ciksa ilk isim oynamak olacak :)hadi bakalımmmm çıkar inş.. sonrada böle dans ederiz