- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
sen naptın asıl onu söle gitmedin mi hala kan vermeyesenin haberlerini de bekliyoruzzz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen naptın asıl onu söle gitmedin mi hala kan vermeyesenin haberlerini de bekliyoruzzz..
canım cabuk yaz butun belırtılerını meraktan olcem hadı yaz yaz benım bat 8 kasımsen naptın asıl onu söle gitmedin mi hala kan vermeye
hayırlsı olsun cnm geç dölenme olabılır hersey olabılır sakın canını sıkmaBenim olmadi ya
Yok canım gitmedim ben adet günümün geçmesini beklicem..sen naptın asıl onu söle gitmedin mi hala kan vermeye
hayırlısı cnmYok canım gitmedim ben adet günümün geçmesini beklicem..
0,333 mü yoksa 333 mü canımm..Benim olmadi ya
kuyamam bak bnm bugune kdr çıkmadı bnm 26. günümdüBenim olmadi ya
sağol canımm inşallah bende senin gibi hayırlı sonuçlar alırım burdaki herkes alır inşallah..hayırlısı cnm
bnm şok oldu cnm tam bir şok umudun bittiği yerde doğan bir güneş oldusağol canımm inşallah bende senin gibi hayırlı sonuçlar alırım burdaki herkes alır inşallah..
Evet ya kanaman falan oldu senin açıkçası ben pek ümitli değildim.. ama çokk sevindim Rabbim istedimi oluyor iştee..bnm şok oldu cnm tam bir şok umudun bittiği yerde doğan bir güneş oldu
0,333 canim0,333 mü yoksa 333 mü canımm..
bn hiç umutlu deildim kesin yarın kimyasal grbeliğim kesinlrşir diodum içimden hepEvet ya kanaman falan oldu senin açıkçası ben pek ümitli değildim.. ama çokk sevindim Rabbim istedimi oluyor iştee..
Senin bata ne kadar vardibn hiç umutlu deildim kesin yarın kimyasal grbeliğim kesinlrşir diodum içimden hep
Canım benim cok tebrik ederim. Allah im sağlık li bir sekilde kucağına almayı nasip etsinyarın gidiorum cnm doktorum bakıcak baklım görücemmi minişimi yok kuzum bugun doktorum olmadığı için duyamadım yarın gidince duyarım inş..
Canım @_ Turk-loqumu _ nunda kan degeri 0.100 ile başladı bak 26 gün sonra belli oldu bence sendede gec döllenme varSağlık memuru bir bir arkadaşım var ona sordum değerimi ne gebelik var ne yok düşük değer dedi iki hafta sonra tekrar yap dedi ama korkuyorum yarın adet olurum diye