Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Ben depresyona girdim sanırım çok mutsuzumm
kızlar sizce bu çatlatma iğnesi işe yararmı ya 19 iyimi varya kafama tkacak bişy buluyorum bugün akınt artt nüyümüştr heralde
Gec uyanabilenlere ozeniyorum :) sirf bu yuzden calismak iskence gibi :)) hayirli kandiller canimGunaydin kizlar yeni uyandim Hayirli kandiller herkese dualrimiz kabul olsun insallah.
aynen cnm aynen sirf uyumak icin atanmak istemiorm ya saka gibi bosuna okudum okadar bebe buyutcem benGec uyanabilenlere ozeniyorum :) sirf bu yuzden calismak iskence gibi :)) hayirli kandiller canim
Desaa cnm depresyona girebildigin kadar gir cunku insan kirmizilari gorunce 3 5 gun kendine gelemio icine kapanio. 5. gun kendine gelirsin kuzu yeni bi ay yeni maclar 3 gune bisiycigin kalmaz mrk rtme
Canim inşallah ise yarar da sende döllenme oluyor ama tutunamiyordu dimi. Onun için de bişy ler yapman lazım doktora danıştın mi
Desaa cnm depresyona girebildigin kadar gir cunku insan kirmizilari gorunce 3 5 gun kendine gelemio icine kapanio. 5. gun kendine gelirsin kuzu yeni bi ay yeni maclar 3 gune bisiycigin kalmaz mrk rtme
ne olck kiz kocalarimiza bisiy yaptiklarimi var sankii tum skntiyi biz cekioz az da onlar ceksin yok oyle hazira konmakız girmeyin nolur ben bende kötü olmştm ama yazık kocalarımıza oluyo olan
ne olck kiz kocalarimiza bisiy yaptiklarimi var sankii tum skntiyi biz cekioz az da onlar ceksin yok oyle hazira konma
seieda inşallah canım bakalım bu ay senden umitliyim
Canim ne ilacı verdi drinş canım ya
Kız bu kadar merhametsiz olma cidden bazen odunluk yapsalarda üzüldük mu üzülüyorlar sevindik mi seviniyorlarne olck kiz kocalarimiza bisiy yaptiklarimi var sankii tum skntiyi biz cekioz az da onlar ceksin yok oyle hazira konma
Canim kişiden kişiye değişiyor tabi yararı olur mutlaka benim olmadi ikisinde de hersey bir vesile bize bu iğnelerde vesile kullandığımız diğerleridekızlar sizce bu çatlatma iğnesi işe yararmı ya 19 iyimi varya kafama tkacak bişy buluyorum bugün akınt artt nüyümüştr heralde