- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
Oh oh uyu bol dokuz ay sonra uyuyamicaz nasılsaGunaydin kizlar yeni uyandim Hayirli kandiller herkese dualrimiz kabul olsun insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh oh uyu bol dokuz ay sonra uyuyamicaz nasılsaGunaydin kizlar yeni uyandim Hayirli kandiller herkese dualrimiz kabul olsun insallah.
Srn ne isinde çalışıyorsun canımGec uyanabilenlere ozeniyorum :) sirf bu yuzden calismak iskence gibi :)) hayirli kandiller canim
Nedn canım ne oldu yaCidden bugün hic iyi değilim
cnm adı dupaston bişy ama :)Canim ne ilacı verdi dr
ben de uzuluorm ama yapack bisiy yok cnm beraber uzulup beraber sevinmek icin evlenmedik mi cnm tek basina cekilmior bubilmiyorum valla üzülüorm ben bizle ümitlenip bizle yıkılıo onlarda
aynenOh oh uyu bol dokuz ay sonra uyuyamicaz nasılsa
kız girmeyin nolur ben bende kötü olmştm ama yazık kocalarımıza oluyo olan
Kuzum sen hastalandin mi? Onun da etkisi vardir boyle cokmende. Zaten insan depresif oluyor o donemlerde.Dün den sonra hala kendime gelemedim
Kuzum sen hastalandin mi? Onun da etkisi vardir boyle cokmende. Zaten insan depresif oluyor o donemlerde.
Sanirim adetim siradan bir gecikme yasiyor. Bana uyuzluk yapacak ya... ruyamda da 1 hafta sonra adet olacaksn diyordu doktorum :)Kizlar bisey sorcam. Bat benim bugundu henuz olmadim ama hic adet sancim da yok.. boyle olup hamile haberi alan oldu mu hic biliyo musunuz? Test yapmaya cesaretim yok resmen ya. Sabah yapacaktm goya. Simdi yarini da gecirip pers yapayim diyorm.
Canim inşallah guzel hbr gelsin artik.. bendede kasik agrisi var gelen giden yok yarin batim.bakalim hakkimizda hayirlisi..Kizlar bisey sorcam. Bat benim bugundu henuz olmadim ama hic adet sancim da yok.. boyle olup hamile haberi alan oldu mu hic biliyo musunuz? Test yapmaya cesaretim yok resmen ya. Sabah yapacaktm goya. Simdi yarini da gecirip pers yapayim diyorm.
Ay hadi hayirlisi insallah. Baska belirtin var mi canim. Benim hic bi belirtim yok da :)) sadece gogus hassasiyeti ve acisi var o kadar. O da adet oncesi hep oluyor zaten...Canim inşallah guzel hbr gelsin artik.. bendede kasik agrisi var gelen giden yok yarin batim.bakalim hakkimizda hayirlisi..
Kasik agrim disinda kulak uguldamam var bugun eve kendimi zor attim :) hissiyatim sifir ..Ay hadi hayirlisi insallah. Baska belirtin var mi canim. Benim hic bi belirtim yok da :)) sadece gogus hassasiyeti ve acisi var o kadar. O da adet oncesi hep oluyor zaten...