- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
cnm bu kac dakika icinde cikti ? benim de boyle olmustu kururken orda kirmizi cizgi belirio oyuzden dedimBu çizgi değil mi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bu kac dakika icinde cikti ? benim de boyle olmustu kururken orda kirmizi cizgi belirio oyuzden dedimBu çizgi değil mi cnm
yumurtlama gununde misin cnm ? yumurtlama zamanlarida gogusler sertlesiomus ccunku ?Kizlar döngü 35 bat 5 ocak sizce gogusler bu kadar erken neden sertlesir
Bende anlamadim ki canim takvime gore oyle gecen gun gordum cift cizgiyi aksamina bi daha yaptim yine var ama cim silik dün yaptim bisi cikmadi bi daha mi yapsam acabayumurtlama gununde misin cnm ? yumurtlama zamanlarida gogusler sertlesiomus ccunku ?
haa gecti yani yumurtlaman tm ozaman. hamiste olabilirsin dollendiyseBende anlamadim ki canim takvime gore oyle gecen gun gordum cift cizgiyi aksamina bi daha yaptim yine var ama cim silik dün yaptim bisi cikmadi bi daha mi yapsam acaba
Keske ama nerede kuzum ya o gunler bos gectihaa gecti yani yumurtlaman tm ozaman. hamiste olabilirsin dollendiyse
aa bos mu gecti. haa kustuk falan demistin o senmiydin ay yaa ksske bos gezmeseydiniz sonra kuserdiniz ama belli olmaz cnm nasip te varsa olurKeske ama nerede kuzum ya o gunler bos gecti
Insallah hayirlisi canim sormaa ya bendim o :) cok pismanim simdi su inadimdan nefret ediyorumaa bos mu gecti. haa kustuk falan demistin o senmiydin ay yaa ksske bos gezmeseydiniz sonra kuserdiniz ama belli olmaz cnm nasip te varsa olur
kusmeyi ertele cnm jsini bitir gene küs insan kocisine kusermi yaaaInsallah hayirlisi canim sormaa ya bendim o :) cok pismanim simdi su inadimdan nefret ediyorum
Baristik canim ama kocis yumurtlama gunu film izlicem ben sen yat der mi yaaa :)kusmeyi ertele cnm jsini bitir gene küs insan kocisine kusermi yaaa
Iste koca kafali benYumurtlama zamanları eşimizle küsmemeliyiz
bida ha yapma kendi cikarlarini on planda unutms bebisi dusun inati birakIste koca kafali ben
cnm yaa ne desem bos biliorm gunler gecip gidio ben de oyleydim senin gibi ama yapack bisiy yok uzulmemeye calisIlk başta ikinci cizgi silik cikti.sonra yavaş yavaş belirginlesti 10 dakika içinde. Hayal kırıklığı yaşamadıgimiz o ay ne zaman gelicek.ümidimi kaybetmek istemiyorum çok Üzgünüm umitliydim bu aydan.
11. Gun balım inş ya yumurtam var 2 tane 19 14 mm inş olur iğnede yaptkiz napionn bunay senden umutluyum haa ona gore iyi calis dersine :) kacinci gunundesin cnm ??
Idrar testi pozitif çıkıyor hevesli hevesli hastaneye gidiyoruz kan veriyoruz Sonuc negatif. O eve donus yolu nasıl Üzgünüm anlatamam.her ay heveslen umitlen ama yine hüsran. Hep böyle mi olacak bazen ümidimi kaybediyorum kizlar
seieda burda misin kiz ? aloo huhuu siistt