- 16 Temmuz 2015
- 111
- 88
- 44
incirde tavsiye ederim:) tebriklerÇorek otu işe yaradı :) kızlar 2 yumurtam olmuş 19 mm 14 mm iğne yapt dua edwlm bol bol doktr hayırlı haberi alcaz inş yeni yılda dedi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incirde tavsiye ederim:) tebriklerÇorek otu işe yaradı :) kızlar 2 yumurtam olmuş 19 mm 14 mm iğne yapt dua edwlm bol bol doktr hayırlı haberi alcaz inş yeni yılda dedi :)
Canim ben kullandim üzerinde yazıyor zaten ovulasyon Oluşturucu diye eğer yumurtlamiyorsan yada temelse kullanılıyor benim yumurtalar tembeldi ondan kullandımKızlar klomen diye birşey varmış bu tam olarak ne işe yarıyor.
iste bu cnm antirublGg olanlar kizamikcik mis :)onceden bagisiklik kazanmisim ona ama digerlri hangisine testi cnm ya gönde rbi burya atsana sonuçlarını
Kuzum o dogal yolla olmasi icin dememistir.tedavilerin adini tam bilmiyorum ama o tedaviye catlatma tedavisi deniyo yumurtalar olgunlasmiyosa klomen verilip o ignelerde yumurtanin iyi gelisip catlamasina yardimci oluyor.3 gunde bir kontrole gidiliyo.ama iste dr la bir rota belirlemek lazim.ben bir kere doktora muayeneye gittim oda kasığım çok ağrıyordu kistten şüphlenmiştim doktor orda alttan muayene etmişti bana 22 mm lik yumurtan var demişti ilişkiye devam ded ama iğne falan vermedi.
Amin kuzum aminAminnn kuzum insallah. Rabbim seni en guzel en hayirli ahlakli cocuklarla mujdelesin insallah en kisa zamanda. Cok mutlu olasın ailenle. O kotu soyleyen ic sesini dinleme yilma savas. Hic bi zafere cicekli yoldan gidilmez.. bu da bizim sinavimjz allah daha kotusunu vermesin.
Tatlim o yanilmiyosam senin vucudunun gecirdigi enfeksiyonlari gosteriyo.digeri kizamikcik onu vucudun gecirmis onafa bagisiksin..diger peynirden cig etlerden bulasan risk degerlerinde dusuk normal.bu yuksek cikan deger enfeksiyonlari gosteren tetkikti benimde yuksek bu baktim dr bisey dememis yanina not almisim.(buarada bende artrit var romatizmal ondan yuksek cikiyo vucutta enf.iltihap oldugu icin)iste bu cnm antirublGg olanlar kizamikcik mis :)onceden bagisiklik kazanmisim ona ama digerlri hangisi Eki Görüntüle 1724425
Canim onumuzdeki ay olur insallah. Hem belki gec dollenmedir? Ya da testte cikmamistir?Buarada 2 gunum kaldi gittim test yaptim dayanamadim bisey cikmadi .. kasik agrim gecti bibelirtim kalmadi :)
sorun yok mu yani ben anlamadim cnm evet enfeksiyinlari gosterio hamile kalmadan yapilmasi gerekiomus. yaa biraz daha bilgi verirmisin ?????Tatlim o yanilmiyosam senin vucudunun gecirdigi enfeksiyonlari gosteriyo.digeri kizamikcik onu vucudun gecirmis onafa bagisiksin..diger peynirden cig etlerden bulasan risk degerlerinde dusuk normal.bu yuksek cikan deger enfeksiyonlari gosteren tetkikti benimde yuksek bu baktim dr bisey dememis yanina not almisim.(buarada bende artrit var romatizmal ondan yuksek cikiyo vucutta enf.iltihap oldugu icin)
incirde tavsiye ederim:) tebrikler
kiz napionn bunay senden umutluyum haa ona gore iyi calis dersine :) kacinci gunundesin cnm ??Yiyorumm canımm zaten 3 tane
Uzme kendni cnm onmuzdeki maclara bkcaz o bebisler gelicek.Kan testim negatif.
uzulme cnm saglik.olsun. Allah hayirli vakitte versinKan testim negatif.
Canim ben yeni gördüm halledebildin mi? Benim varkizlar aranizda doktor tanidigi varmi bi sonuc gondercm bana yardimci olmasi lazim acilen yarini bekleyemicmm lutfennn
yaa cidden mii kizz ben sonucumu paylastim doktra ginderebilirmisin. ama ozelden yaz bana cok makbule gecer vallahiCanim ben yeni gördüm halledebildin mi? Benim var
cnm ben senin testinde cizgi goremedim zaten testin bozuktu senin moralini bozmamak icin bisiy diyememedim uzulmeIdrar testi pozitif çıkıyor hevesli hevesli hastaneye gidiyoruz kan veriyoruz Sonuc negatif. O eve donus yolu nasıl Üzgünüm anlatamam.her ay heveslen umitlen ama yine hüsran. Hep böyle mi olacak bazen ümidimi kaybediyorum kizlar