- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
aynen cnm yoksa bu ay da bos geçirmiş olucamBencede ver cnm 2 güne gelio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm yoksa bu ay da bos geçirmiş olucamBencede ver cnm 2 güne gelio
cnm plt prolaktin demek tsh fsh e2 plt ih bunlar adetin ucuncu gunu bakiliyor. pregestoren hormonuna adetin 21. gunu bakilio yunurta catlamismi diye belli oluo hormondan cnm Ben gecen adet oldugimda baktirmistim. simdi kontrol icin kan aldirdim plt dusmus mu diyeeskilerini hatırlamıyorum canım bi tsh ı biliyorum çok yüksek değil Allah tan 5 ama progesteronu yaptırmadım proklatin ile onlar farklı seyler mi? plt yazan proklatin mi?
canım bak testleri yüklicem simdi sana o zmn plt 560 yazıo ? aklım karıstıcnm plt prolaktin demek tsh fsh e2 plt ih bunlar adetin ucuncu gunu bakiliyor. pregestoren hormonuna adetin 21. gunu bakilio yunurta catlamismi diye belli oluo hormondan cnm Ben gecen adet oldugimda baktirmistim. simdi kontrol icin kan aldirdim plt dusmus mu diye
Cnm o baska bisiy ya prolaktin degil o. prolaktin siniri 26 benim 29 cikti. ne kadar dusuk okadar iyi yani. senin o deger baska bisiy cnm hormon degil o.
cnm senin prolaktinin cok iyi masallah.
hmm anladım cnm en son 9.77 ymiş o zamanCnm o baska bisiy ya prolaktin degil o. prolaktin siniri 26 benim 29 cikti. ne kadar dusuk okadar iyi yani. senin o deger baska bisiy cnm hormon degil o.
sağol canım hepimizin düzelir ins tüm hormonlarımız ins düşmüştür senin bekliom şimdi sağlık ocağında yaptırdıklarımı sisteme düşmüş ama daha sonuc cıkmamıs sende baksana netten belki p.tesi den önce cıkarcnm senin prolaktinin cok iyi masallah.
baktm cnm daha dusmemis benim sadece hormonlar degil hersey baktirdim ben tum kan sonuclarina o yuzden gec cikacak. tek hormon olsa bugun 2 saate cikardi. hakkimizda hayirlisi ya napalimsağol canım hepimizin düzelir ins tüm hormonlarımız ins düşmüştür senin bekliom şimdi sağlık ocağında yaptırdıklarımı sisteme düşmüş ama daha sonuc cıkmamıs sende baksana netten belki p.tesi den önce cıkar
aynen öyle canım hayırlısı en güzel kelime zaten hanginiz hangi şehirden bu arada kızlarbaktm cnm daha dusmemis benim sadece hormonlar degil hersey baktirdim ben tum kan sonuclarina o yuzden gec cikacak. tek hormon olsa bugun 2 saate cikardi. hakkimizda hayirlisi ya napalim
baktm cnm daha dusmemis benim sadece hormonlar degil hersey baktirdim ben tum kan sonuclarina o yuzden gec cikacak. tek hormon olsa bugun 2 saate cikardi. hakkimizda hayirlisi ya napalim[/QUOTE
Bu ay adet olursam bende gidcem arkadaşın süt hormonu yüksek çıkmış ilçla düştükten snra hemen hamile kalmış.
Elhamdulillah iyiyim ben de geglmin ilk üç günü çok kötü sancılı geçti üçüncü günde dr gittim ikinciye kan testi yapmadığım için dr kimyasal belki olmuş olabilir dedi. Rahim filmi istedi bir kaç güne rahim filmi çektiricem bakalım ne çıkacak hayırlısı inşallah
Sağol canım inşallahinş kolay geçer cnm Allah yardımcın olur
Ayy ggec actim ama evet tatlim adetin 3 gunu derler prosgestan icin.birde 21 gun.10dan yukari olmasi gerekirmis dr oyle soylemistiadet olduktan sonra mı cnm
Tatlim bu hemogram tetkiki hormonu goremedim ben.hemoglobinin iyi digerleride ona bagli kan sayimlarin demir eksikligin yok
canım proklatin 25.08 de 9.77 ymiş normal sanırım bu değer[/QUOTE bu degerler yasa gorede farklilik gosteriyo verdikleri sonuc evraginin yaninda normal 2 aralik yazar.ama 3 le 19 arasi normal deger galba oyle biliyom benim 10 12 arasi cikar hep
tesekkür ettim tatlım kendi kendimizin ve birbirimizin doktoru oluyoruz :)Tatlim bu hemogram tetkiki hormonu goremedim ben.hemoglobinin iyi digerleride ona bagli kan sayimlarin demir eksikligin yok
tam 21'inde 21 gün olacak ama ins izin alabilirim o zaman cnm yaAyy ggec actim ama evet tatlim adetin 3 gunu derler prosgestan icin.birde 21 gun.10dan yukari olmasi gerekirmis dr oyle soylemisti