- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
amin canım düşmanıma bile yasatmasın bilmiyorum ben mi çok büyütüyorum ama bilmediğim birseyi deli gibi özlüyorumAllah bidaha yasatmasin cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım düşmanıma bile yasatmasın bilmiyorum ben mi çok büyütüyorum ama bilmediğim birseyi deli gibi özlüyorumAllah bidaha yasatmasin cnmm
tesekkur ederim cnm psikolojikte olabilir olmayabilirde cnm 5 gun kaldiysa yarin bi test yapAnladım kuzum topik açan sensin herkes hamis bi de sen kalaydın valla ben bile havalara ucucam senin için. Ya kızlar bişey sorucam adetime bir hafta var bugün göğüslerim sis bir de sabah kalktigimdan beri değişik bi mide bulantım var boyle kokuya karşı mide bulantısı psikolojik mi acaba
bugun cnmm ve ya dun du bugun mutlaka olmam gerek normal sartlardaaa
tesekkur ederim cnm psikolojikte olabilir olmayabilirde cnm 5 gun kaldiysa yarin bi test yap
canım netten mi alıyorsunTestler geldi la la la la maraton başladı :)
canım netten mi alıyorsun
cnm bugunu degerlendir mutlaka siliklestigi gun yukurtlamis oluosunAttaki dunki ustteki bugün yumurtluyim mu kizlarr
Dun yaptım bugünde mi yapiyim canımcnm bugunu degerlendir mutlaka siliklestigi gun yukurtlamis oluosun
*kızlar bu ates ölçme yöntemini deneyen oldu mu hiç?
cnm yarinda ovu testi yap. iliski bugun de olsun. ama siliklestigi gun yumurtlama oldugu icin bugun degilde yarin olmasi daha iyi sperm kalitesi acisindan. hem yaein tkrar ovu yaparsin koyumu silik mi diyeDun yaptım bugünde mi yapiyim canım
Tmm tatlım çok sagolasincnm yarinda ovu testi yap. iliski bugun de olsun. ama siliklestigi gun yumurtlama oldugu icin bugun degilde yarin olmasi daha iyi sperm kalitesi acisindan. hem yaein tkrar ovu yaparsin koyumu silik mi diye
Umudunu yitirme bidaki aya devam canım :)ben adet oldum bu arada kizcelerr
ben adet oldum bu arada kizcelerr